Wednesday, August 16, 2017

KESKIVIIKKO 16 .08.2017

KESKIVIIKKO 16.06.2017
01. Menetetty sukupolvi
Sosiaalisessa mediassa kerrottiin eilen juutalaisesta perheestä, joka oli autollaan lomamatkalla maan pohjoisosaan. He valitsivat Jordanjoen laakson kautta kulkevan reitin päästäkseen kohteeseensa.
Ajettuaan jonkin matkaa Jerikosta pohjoiseen PA:n rekisterikilvillä varustettu auto ohitti heidät, mutta pysähtyi sen jälkeen keskelle tietä sulkien molemmat ajoradat. Juutalaisauton kuljettaja otaksui ensin, että arabiauton kuljettaja aikoi kääntää autonsa, mutta nähtyään kolmen arabinuoren tulevan ulos autosta, yhdellä heistä ase tai rautatanko kädessään, hän tajusi tilanteen vaarallisuuden. Juutalaisauton kuljettaja piti päänsä kylmänä ja tunki autollaan arabiauton takaa ohi pientareen kautta runnellen autonsa etuosan arabiauton takaosaan, mutta päästen jatkamaan ajoaan. Hän ilmoitti kännykällään tapauksesta poliisille, ja teki virallisen ilmoituksen terrori-iskun yrityksestä poliisiasemalla.
Juutalaisperheen autossa oli kuljettajan lisäksi hänen vaimonsa ja kaksi alaikäístä lastaan. Hän kertoi katsottuaan arabien kasvoihin ymmärtäneensä, mikä heidän kohtalonsa olisi voinut olla.
Poliisi pidätti pian sen jälkeen arabiautossa olleet nuoret.

SAMANA päivänä oli Arutz Shevan websivulla artikkeli, jossa näytettiin arabivaimon istuvan kahden alle 10-vuotiaan poikansa kanssa Al-Aksa moskeijan vieressä. Pojilla oli käsissään leikkikiväärit, joilla he osoittelivat ohi kulkevia sotilaspartioita leikkien tulittavansa heitä. Partion ohitettua paikan pojat menivät keskelle katua leikkien tulittavansa sotilaita takaapäin. Poikien äiti nauroi rohkaisten poikiaan jatkamaan leikkihyökkäystään sotilaita vastaan. Myös tilannetta sivusta seuranneet arabit nauroivat huudellen rohkaisuja heille. On vain ajan kysymys, koska leikki-aseet vaihtuvat aidoiksi tuliaseiksi. Mielenmuokkaus on jo tehty.

TÄMÄ on sitä sukupolvea, joka on kasvanut Oslon sopimusten tultua allekirjoitetuksi 1993. Kuten tunnettua, sopimusasiakirjan hyväksyminen Knessetissä ostettiin lupauksella ministerinpaikasta hallituksessa, johon kuului valkoinen Toyota auto kuljettajineen.
Jasser Arafatin rantautuessa sodissa karaistuneine kaadereineen Israelin vasemmiston ruusun-punaisten rauhanlupausten saattelema ensin Gazaan ja Jerikoon ja sen jälkeen muihin arabi-enemmistöisiin kaupunkeihin Israelissa, PLO ja sen muotoilema PA aloittivat paikallisen arabikansan massiivisen aivopesun Fatahin vallankumousohjelman toteuttamiseksi Israelissa. Aivopesu aloitetaan lastentarhoista ja jatkuen sieltä aina opistoihin ja korkeimpiin oppilaitoksiin saakka. Kaikki medialaitokset on valjastettu julkaisemaan ohjelmissaan vain PA/PLO:n hyväksymiä ohjelmia, joissa Israelin valtio ja sen maa esitetään perustetuksi arabeilta varastetulle maalle, ja joissa juutalaisia halvennetaan sikojen ja apinoitten jälkeläisinä, joita saa tahtonsa mukaan murhata eläinten tavoin ja heidän kotejaan tuhota ilman tunnonvaivoja, koska "Koraani käskee niin tekemään".

TÄMÄN massiivisen avopesun seurauksena, jota toteutetaan Euroopan ja Amerikan veronmaksajain varoilla, kokonainen sukupolvi Israelin rajojen sisällä ja Gazassa asuvista arabeista on menetetty ja vihitty kuolemankulttuurin kahleisiin, joka rakastaa kuolemaa enemmän kuin elämää. Kohottaakseen omaa arvostustaan arabinuoret antautuvat päättömiin hyökkäyksiin israelilaisia vastaan - jotkut jopa etsien kuolemaa.
Golda Meir sanoi: Rauha on mahdollista vasta silloin, kun arabit rakastavat lapsiaan enemmän kuin vihaavat meitä (juutalaisia).

02. ISLAMILAISEN LIIKKEEN pohjoisen haaran johtaja sheikki Raed Salah pidätettiin poliisin toimesta epäiltynä kiihotuksesta, eikä tämä ollut ensimmäinen kerta. Kuten ToI:n artikkelissa todetaan, juutalaiset poliitikot hyväksyivät pidätyksen, mutta Israelin arabit vastustavat sitä. Jos hänet tuomitaan vankilaan, se olisi neljäs kerta hänelle kalterien takana. Seuraamassani artikkelissa kerrotaan hänen elämäntarinansa, josta muutamia otteita,

Raed Salah syntyi Umm Al-Fahmissa 1958. Hänen isänsä oli Israelin poliisiupseeri, kuten Raedin kaksi veljeä. Raed valitsi kuitenkin toisen uran. Hän opiskeli islamin lakia Hebronin yliopistossa 1977 -1980. Pian sen jälkeen hän liittyi Islamilaiseen liikkeeseen, joka on Hamasin tapaan Muslimiveljeskunnan haaraosasto. Oslon sopimusten myötä Islamilainen liike hajosi, Eteläiseen ja Pohjoiseen haaraan. Raed toimii sen pohjoisen haaran johtajana. Virallisesti Islamilainen Liike hajosi 1996, jolloin Liike osallistui kansallisiin vaaleihin, jota Raed piti islamin lain vastaisena, koska se edellytti vallan jakamista sekulaarien kanssa.

Raed Salah valittiin Umm Al-Fahmin pormestariksi, mutta hän luopui siitä 2001 vapaaehtoisesti "keskittyäkseen puolustamaan Al-Aksa moskeijaa". Hän oli pystynyt muuttamaan kommunistien valtaaman kaupungin yhdeksi Islamin keskeisistä vaikuttajista.
Hän sanoo Al-Aksan olevan vaarassa Israelin suunnitteleman kolmannen temppelin vuoksi, millä ei ole todellisuusperustaa. Tästä on tullut Raed Salaahin iskulause, jota hän toistelee.
Israel julisti Islamilaisen Liikkeen pohjoisen haaran laittomaksi 2015, mutta se jatkaa toimintaansa maan alla.
Raed Salahin suosio on nousemassa etenkin Israelin arabiväestön keskuudessa, jossa häntä pidetään sankarina, joka uhraa oman vapautensa islamin hyväksi. Hän on myös pystynyt nostamaan Al-Aksan merkitystä kansallisena ja uskonnollisena symbolina. Hän yritti tuoda pyhää vettä Zamzamin kaivosta Mekkasta Saudi Arabiassa vuodattaakseen sitä Al-Aksan vesisäiliöihin, mikä olisi nostanut moskeijan arvoa pyhiinvaellus-kohteena, kuten myös hänen omaa arvostustaan muslimi-maailmassa.
Hanke ei ilmeisesti toteutunut.

VÄHEMMÄN tunnettu on sen sijaan Raed Salahin osuus kahden moskeijan rakentamiseksi Temppelivuorelle. Vuosien 1996 -1988 välisenä aikana Raed Salah johti ns. Salomon tallien muuttamiseksi Lähi-Idän suurimmaksi moskeijaksi Temppeli- vuoren kaakkoisosassa. Toinen pienempi moskeija rakennettiin Al – Aksan alla olevaan kellaritilaan. (muinainen Al-Aksa). Raed Salah muutti toimistonsa Temppelivuorelle rakennustöiden ajaksi.
Israelin viranomaiset seurasivat hölmistyneinä sivusta näitä pyhäin-häväistyksiä tumput suorina tekemättä mitään. Rakennustoimilla tuhottiin määrättömän arvokkaita muinaisjäänteitä I ja II Temppelin ajoilta. Satoja rekka-autollisia
Ki
pattiin läheiseen laaksoon, jossa vapaaehtoiset työntekijät ovat vuosikaudet haravoineet niitä ilman arkeologien virallista tukea.

Rakennustyöt tehtiin ilman hyväksyttyjä suunnitelmia, ja ilman pääkaupungin viranomaisten ja arkeologien valvontaa, mikä on lain vastaista. Israelin hallitusten saamattomuus on kasvattanut muslimeissa tunnon, ettei Israel lopulta ole kiinnostunutkaan Temppelivuoresta, ja että se kuuluu kokonaan muslimeille. http://www.timesofisrael.com/the-rise-of-raed-salah-israels-islamist-leader-who-wants-jerusalem-at-the-heart-of-a-caliphate/

03. UUTISIA LYHYESTI
• Israelin turvallisuusjoukot ovat parhaillaan tuhoamassa HaLamish kylässä Salomon perheen murhaajan kotitaloa Koban arabikylässä. Al-Abed arabiperheen jäseniä tullaan syyttämään siitä, etteivät he estäneet perheensä jäsenen Omar al-Abedin suorittamia murhia. Hän tunkeutui Salomon perheen kotiin heidän ollessa sapattiaterialla ja valmistautuessaan juhlimaan uuden pojan syntymää. Omar al-Abed puukotti kuoliaiksi Salomon isän. 70, hänen kaksi lastaan sekä haavoitti pahoin hänen 68-vuotiasta vaimoaan. Hyökkäyksessä hengissä selvinnyt Michal Salomo viiden lapsensa kanssa sanoo, että tuomio on liian pieni. Murhaaja pitäisi teloittaa ja Abedin perheen tuomioita koventaa. http://www.timesofisrael.com/home-of-halamish-terrorist-razed-as-family-members-face-charges/
• Poliisi yhdessä Shin Betin kanssa tekivät viime yön aikana ratsioita seitsemään arabiasuntoon Jerusalemin itäosassa. He takavarikoivat käteistä 100 000 NIS rahaa, helmiä ja auton pyrkimyksissään murskata terrorismin rahoitukset. Turvallisuus-joukot uskovat takavarikoitujen kalleuksien olleen terroristien heille antamia lahjoja. Perheitten lapset ovat myös osallistuneet terroritekoihin Jerusalemissa. http://www.timesofisrael.com/in-nighttime-raids-security-forces-seize-hamas-funds-from-terrorists-families/
• Mahmoud Abbasin johtama PLO:n keskuskomitea tuomitsi kokouksessaan USA:n senaatin hyväksymän Taylor Forge Act, joka antaa hallitukselle oikeuden poistaa tai pienentää terrorijärjestöille myönnettyjä avustuksia. Abbas on vakuuttanut, että PA/PLO tulee jatkamaan terroristien omaisille maksettuja "stipendejä", pyrkien sisällyttämään ne kirjanpidossaan -. Jos sellaista on – sosiaaliavustuksiksi. http://www.timesofisrael.com/plo-condemns-us-lawmakers-for-bill-targeting-payments-to-terrorists/
• PA/PLO:n ilman mandaattia hallitseva puheenjohtaja Mahmoud Abbas lähetti onnittelusähkeen PohjoisKorean diktaattorille Kim Jong Un. Tämän hän tekee aikana, jolloin USA ja PK ovat napit vastakkaisin PK:n suorittamien ohjus-ja ydinsasetestien vuoksi vastoin YK:n päätöksiä. http://www.timesofisrael.com/abbas-congratulates-north-koreas-kim-amid-nuclear-tensions/
• YK pelkää, että tuhansittain syyrialaisia on jäänyt satimeen taistelevien osapuolten välille Syyrian ja Jordanian rajalla. Ilmaiskut aiheuttivat paniikkia Hadalat ja Rukban pakolais-leireissä. http://www.timesofisrael.com/un-fears-for-thousands-trapped-on-syria-jordan-border/
SÄÄTILAT TÄNÄÄN
Jerusalem 20 -31; Tiberias 24 -37; Suolameri 28 -38; Eilat 28 -40 +C-astetta. Lämpötilai nousevat uudelleen huomenna.,
Sierra Leonissa mutavyöryt ja tulvat surmasivat 300 ihmistä. Israel lähetti avustustarvikkeita Freetowniin. https://watchers.news/2017/08/14/more-than-300-killed-as-landslides-and-flash-flooding-hit-freetown-sierra-leone/.

No comments: