Tuesday, February 23, 2016

PYHÄ SOTA EUROOPASSA

PYHÄ SOTA
ISLAM käy julistamatonta pyhää sotaa länsimaiden juutalaiskristilliselle pohjalle perustuvaa ideologiaa vastaan. Vain Ranskan presidentti Francoise Hollande on julkisesti tunnustanut tämän Pariisissa tehtyjen terrori-iskujen hälyttämänä. Länsimaitten johtajat ovat pääasiallisesti luimistelleet tyhjänpäiväisten iskulauseiden taakse pälyillen sivuilleen, etteivät vain muslimit kuvittelisi heidän liittyneen islamin vastustajiin.
Länsijohtajien asema ei todella ole kadehdittava, sillä vaikka he sisimmässään näkisivätkin, että pakolaisvirran mukana kulkee koulutettuja islamin agentteja tehtävänään kohdemaitten hallitusten heikentäminen aiheuttamansa sekasorroin kautta, he pyrkivät kaikin tavoin esiintymään maailman silmissä hätään joutuneitten pakolaisten auttajina yrittäen ”kotouttaa” heitä maassaan. Miksi heitä pitäisi kotouttaa? Eikö se tarkoita, ettei heidän oleteta koskaan muuttaavan kotimaahansa, vaikka rauha palautuisikin sinne? Tämä hyvää tarkoittava ele tuntuu siltä, mistä Jeesus moitti fariseuksia: ”Te siivilöitte hyttysen mutta nielette kamelin”. Vadin ja maljan ulkokuori pidetään puhtaana, mutta sisus on täynnä ryöstöä ja hillittömyyttä. (Mt23:24) Eivät he ole tulleet kotoutumaan, vaan valloittamaan. He kuvittelevat voivansa tehdä kaikkea sitä, mikä heidän korimaassaan on kielletty.
Syyriassa ja Irakissa toimivat islamin äärijärjestöt Al-Qaidasta eronneet Al-Nusra ja ISIS ovat avoimesti ilmoittaneet, ettei pyhän sodan tarkoitus ole ”puhdistaa” vain Lähi-Idän arabimaita, vaan jatkaa sitä kaikkialle maailmaan. Muslimi-enemmistöisissä maissa Afrikassa, Arabien niemimaalla ja Kauko Idässä sitä toteutetaan asevoimin käyttäen islamin profeetan Muhammedin käyttämää periaatetta. Käänny tai kuole. Sen mukaisesti he ovat surmanneet tuhansittain kristittyjä ja muiden uskontojen edustajia, käyttäen raakaa väkivaltaa. He soveltavat sitä myös toimiessaan Euroopan maissa.
Näillä kristillistä maailmaa järkyttävillä raaoilla teoillaan he uskovat saavuttavansa kaksi päämäärää. Herättää kauhunomaista pelkoa, joka lamauttaa hyökkäysten kohteiksi joutuneet. Mutta toinen päämäärä on vieläkin jalompi: He uskovat jouduttavansa islamin messiaan, mahdin tuloa maailmaan asettamaan täysin sekasortoon joutuneen maailman uudelleen järjestykseen ja johtamaan islamin maailmanhallituksen perustamista, joka takaa onnellisuuden ja hyvinvoinnin jokaiselle kalifaatin kansalaiselle. Mahdi, jota kutsutaan opetetuksi ja odotetuksi, tulee kukistamaan kaiken vastarinnan maailmassa: Hän on Alin perillinen ja globaalihallitsija kaikille kansoille; hän on Allahin edustaja maan päällä: hän toteuttaa oikeuden-mukaisuuden maailmassa; hän eliminoi vastustajansa, joista juutalaiset ja kristityt risteineen ovat pahimmat, ja poistaa korruption maailmasta. Maailman valloitus suoritetaan joko rauhallisen opetuksen ja käännytyksen tai pyhän sodan kautta.
Islamin usko lepää viiden pilarin varassa, mutta niihin lisätään usein kuudes pilari: Pyhän sodan jihad, joka voi ilmetä monessa muodossa.
Yksi niistä on siirtolaisuuden jihad, jota toteutetaan sekä Yhdysvalloissa presidentti Obaman suosiollisella avustuksella, että Euroopassa. On syytä tunnustaa tosiasiat eikä yrittää peittää päätä pensaaseen. Siirtolaisiksi antautuminen ei onnistu ilman rahaa, ja kuten Eurooppaan tunkeutuneiden islamin kannattajien taholla on huomattu, heillä – ainakin niillä, jotka on evästetty muslimijärjestöjen taholta - on runsaasti varoja käytössään. Esimerkkinä tästä on seuraava tosikertomus.
Itävallan poliisin erikoisjoukkojen vahvasti aseistettujen Wega-joukkojen osasto teki ratsian islamin uskoon kääntyneen Mirsad Omerovic, 34, asuntoon, tunnettu islamin jihad-nimellään Abu Tejma.
Tämä muslimi saarnaajana pidetty terrorin johtava agentti liikkui pitkin Eurooppaa usein upeilla urheiluautoilla pyrkien rekrytoimaan 14 -20 – vuotiaita nuoria jihadin taistelijoiksi, monet heistä nuoria tyttöjä. Erityisesti mainitaan kaksi tyttöä, Samra Kesinovic 17 ja Sabina Selimovic, 16. Heistä kehitettiin islamin kansikuvatyttöjä, joiden kuvia levitettiin maailmalla automaattiaseilla varustettuina miesjoukon ympäröiminä. Jonkin ajan kuluttua he poistuivat julkisuudesta. Myöhemmin ilmeni, että Sabina on siirretty Tunisiaan, jossa hänestä tuli paikallisen ISIS-johtajan jalka-vaimo. Hänet kivitettiin yritettyään paeta. kuten YK:n raportissa todetaan. Samran kohtaloa ei tiedetä.
Bosniasta kotoisin olevan Mirsad Omerovicin asunnossa asui hänen raskaana oleva vaimonsa viiden lapsensa kanssa. Asunnosta löydettiin jalokiviä, rahaa, säästökirjoja omaisuuksien arvosta. Hän matkusteli Euroopassa pop-tähden tavoin, saaden runsaasti huomiota etenkin nuorten parissa, mikä helpotti rekrytointia. Hän sai verkkoihinsa ainakin 166 nuorta Euroopasta.
Abu Tejmana tunnettu islamin jihad-agentti Omerovic uskoi, että islamin levittämistä tulee harjoittaa länsimaissa pyhän sodan kautta, johon hän oli kehittänyt omintakeisen menetelmänsä.
Tuomioistuimessa syyttäjä totesi pop-tähden imagon sopivan häneen siksikin, että omalla youtube kanavallaan hän piti jatkuvaa yhteyttä 14 -20 vuotiaitten nuorten kanssa.
ISIS kansikuvatyttöinä tunnetut Samra ja Sabina radikalisoituivat Omerovicin toimesta. He olivat jättäneet kotiinsa lapun, jossa he pyysivät heidän vanhempansa, etteivät he etsisi heitä. ”Älkää etsikö meitä, me haluamme palvella Allahia ja kuolla hänen puolestaan”. http://www.jihadwatch.org/2016/02/islamic-state-recruiter-traveled-through-europe-like-a-popstar-on-tour
LÄNSIMAITTEN johtajien - mukaan lukien Suomen presidentti pääministeri ja hänen avainministeriensä - on korkea aika herätä ruususen unestaan ja ryhdistäytyä.
Heidän tulee tiedostaa ja hyväksyä tosiasiat sellaisin akuin ne ovat eikä kuten he haaveilevat. Kysymys on sodasta, ja heidät on valittu johtamaan armeijaa; heidät valittiin johtamaan taistelua, jossa on kysymys enemmästä kuin elämästä ja kuolemasta. Kysymys on juutalais- kristillisen kulttuurin ja oman elämänmuotonsa puolustamisesta vierasta kulttuuria ja uskontoa edustavaa hyökyaaltoa vastaan. Kysymys on siitä, millaisen perinnön me jätämme lapsillemme.
Suomen johtajien on turha odottaa apua EU:n tai USA:n taholta, niillä on omat itsekkäät tavoitteensa ja tärkeysjärjestyksensä. Kuten Henry Kissinger aikoinaan lausui: Diplomatiassa ei ole ystäviä, vain intressejä. Tämä ilmenee myös Venäjän kyynisestä tavasta päästää Venäjälle tulleet pakolaiset Suomen vuoravan rajan yli länteen. USA:n tapa järjestää panssariensa, hävittäjiensä ja sotalaivojensa harjoitukset Suomen alueella ilman, että vastuussa olevat korkeat virkamiehet ovat tietoisia siitä, osoittaa ilman sarvia ja hampaita, että presidentin ja pääministerin tulee ottaa maan johto käsiinsä, eikä odottaa jonkun toisen tekevän sen.
Kastel 23.02.2016 Gavriel
Post a Comment