Sunday, November 22, 2015

SUNNUNTAI 22.11.15

SUNNUNTAI 22.11.15
1.       RAPORTTEJA tulee monelta puolelta maailmaa, joissa kerrotaan terroriuhasta, jotkut niistä välittömiä.
Brysselissä Belgiassa, jota pidetään uuden terroriaallon kuumimpana paikkana, poliisi on sulkenut pääkaupungin lähes kokonaan turvallisuusjoukkojen haravoidessa terroristipesäkkeiden löytämiseksi, ennen kuin terroristit ehtivät toteuttaa Pariisin kaltaiset hyökkäykset perjantaina 13.11. Poliisien etsintälistalla on kaksi terroristia, jotka osallistuivat Pariin hyökkäyksiin, ja joiden uskotaan piileskelevän Brysselissä, mutta he tuskin ovat ainoat potentiaaliseen uuteen hyökkäyksen suunnitteluun osallistuvat.
Kaupungissa asuvia amerikkalaisia on kehotettu pysyttelemään asunnoissaan, pitämään ulko-ovensa lukittuina ja varmistamaan sisään pyrkijän henkilöllisyys ennen oven avaamista.

Belgialaisen Le Soir lehden artikkelin mukaan yhdellä etsityistä terroristeista voi olla pommivyö mukanaan. Yksi tulitukseen Pariisissa osallistuneista terroristeista on myös pystynyt karistamaan etsijät kannoiltaan, ja piileskelee jossakin, ehkä Brysselissä.
Nämä IS:n kouluttamat ja rahoittamat terroristit ovat antautuneet tehtäväänsä kokonaisvaltaisesti, pelkäämättä henkensä puolesta. He uskovat islamin opettajiensa väitteisiin, joiden mukaan kuolema on vain portti parempaan maailmaan, jossa heille tarjotaan kaikki ne lihalliset nautinnot, joista he voivat vain uneksia tässä matoisessa maailmassa. He pakoilevat poliisia vain siksi, että voisivat varmistaa osuutensa täydelliseen toteutumiseen Allahinsa edessä, jossa jokainen murhattu väärä-uskoinen lisää murhaajan meriittilistaa.

Brysselin metroliikenne keskeytettiin ilman määräaikaa; kauppaliikkeitä ja julkisia rakennuksia on suljettu uhan vuoksi, joka voi iskeä missä vain ja koska tahansa. Tämä aiemmin kuhisevan liike-elämän ja kaupankäynnin sekä huvittelun keskus on joutunut jäsenet kangistavan ja sydäntä kouristavan pelon uhriksi.
Sivusta katsoen vai vain ihmetellä, kuinka paljon tässä pelon ilmapiirin luomisessa on pelottavien henkivaltojen osuutta, jotka on vapautettu riehumaan valtoimenaan.

TURVALLISUUSVIRKAILIJAT työskentelevät kuumeisesti löytääkseen Pariisin iskuihin osallistuneen Salah Abdellamin, mutta heidän työtään vaikeuttaa se, että Islamin Valtion inspiroimat ja aktivoimat terroristit ovat ”kotona kasvatettuja”, heillä on Belgian identiteettikortit, he puhuvat sujuvasti eurooppalaisia kieliä ja he tuntevat olot ja tavat iskukohteissaan. He sulautuvat helposti ympäristöönsä, ja heillä on ystäviä ja tuttavia viattomien siviilein keskuudessa. He eivät ole pitäneet meteliä uskonnostaan; Pariisin verilöylyyn osallistunut naisterroristi ei tunnustautunut Islamin tai muunkaan uskonnon kannattajaksi, hän oli tavallinen seurapiirinainen ilman moraalisia tai muita henkisiä pidäkkeitä, kuten raporteista voisi päätellä.

Belgian pääministeri Charles Michel sanoi poliisin pelkäävän, että IS:n agentit ovat piilottaneet aseita useisiin kohteisiin pääkaupungissa, ja kehotti asukkaita rajoittamaan liikkumistaan julkisuudessa.
Pariisin hyökkäykset ovat saattaneet koko Euroopan EU-alueen pelon valtaan, sillä Shengen sopimuksen mukaan kansalaiset voivat liikkua vapaasti kaikissa EU-maissa.
Aseita on lisäksi ollut kaupan vapaasti kaupoissa, joten niiden hankkiminen ei ole ollut mikään ongelma.
Tämän kaiken keskelle Lähi-Idän arabimaista ja Afrikasta valuu jatkuvana virtana uusia pakolaisen nimellä kulkevia ihmisiä, joista osa on vainoa ja sortoa pakenevia, osa IS:n ja muiden terrorijärjestöjen soluttamia agentteja, joiden tehtävänä on ottaa yhteys paikallisiin soluihin ja tiimittaa heille ohjeita ja varoja tulevaa toimintaa varten. On vaikea uskoa, etteikö näillä tapahtumilla – pakolaisvirralla ja Europan terroriaallolla - olisi yhteyttä keskenään.

IS varoitti muutama viikko sitten, että Ranskan päätös lähettää lentotukialuksensa Syyrian edustalle tulee aiheuttamaan vastatoimia Ranskassa. Toisaalta voisi ajatella, että Venäjän ja USA:n johtaman liittoutuman aktivoituneet ilmapommitukset IS:n tukialueille ja joukkojen tukikohtia vastaan olisi antanut asukkaille toivoa tilanteen rauhoittumiseksi jäädäkseen odottelemaan kehityksen edistymistä, eikä lähteä täysin tuntemattomiin olosuhteisiin ja ilmanalaan. Ehkä heillä oli toinen, heille syötetty, motiivi päätöstä tehdessään.

TURKIN poliisi raportoi pidättäneensä Belgian kansalaisen Ahmet Dahmanin, jolla on marokkolainen tausta, sekä kaksi muuta, luultavasti syyrialaista miestä, Antalyassa, jossa tällä viikolla kokoontuu G20 huippukokous. 26-vuotias Dahman suoritti tiedusteluja ennen Pariisin iskuja. Hän matkusti Turkkiin Belgian passillaan ja aikoi siirtyä Turkin kautta laittomasti rajan yli Syyriaan liittyäkseen IS:n joukkoihin. Turkki ei ole vielä EU:n jäsen, NATON kylläkin, mutta anoi jäsenyyttä EU:ssa.

YK:n turvallisuusneuvosto antoi perjantaina jäsenmailleen oikeuden turvautua kaikkiin välttämättömiin toimiin terrorin vastaisissa taisteluissaan. YK:n päätökseen vaikutti Malin pääkaupungissa Bamakossa sattunut massamurha, jossa luxushotellin kaapanneet terroristit ottivat hotellivieraat panttivangeikseen. Al-Qaidan tukemaa terrorihyökkäystä johti tunnettu yksisilmäinen algerialainen militaristi. Terroristit surmasivat 19 ihmistä, useimmat heistä hotellivieraita, ennen turvallisuusjoukkojen hyökkäystä hotelliin panttivankien vapauttamiseksi.
Viikkoa ennen Bamakon iskua Malissa terroristit surmasivat IS:n itsemurhaiskuissa 44 ihmistä Beirutin eteläosassa Hizbullahin valvomassa lähiössä, ja kolme viikkoa aiemmin IS:n venäläiseen matkustajakoneeseen asettama pommi surmasi 224 ihmistä Siinain yläpuolella. Eloonjääneitä ei löydetty koneen jäännöksistä.

Pariisin asukkaat ovat kuitenkin alkaneet uhmakkaasti palautua normaalirutiiniinsa istuskellen joutilaan tuntuisesti ulkoilmakuppiloissa pyrkien parantamaan maailmaa loputtomilla keskusteluillaan. http://www.timesofisrael.com/brussels-on-lockdown-in-fear-of-paris-style-attacks/

Ranskan poliisit tunnustavat, ettei IS:n ja yleensä terrorismin vastaisessa taistelussa ole mitään nopeaa reseptiä, koska niiden taustalla ovat ideologiset ja/tai uskonnolliset perusteet, joiden muuttaminen edellyttäisi puuttumista kokonaisten kansojen ja miljoonien ihmisten uskonnollisiin perusteisiin ja vakaumukseen. Julkisuudessa on vältetty luonnehtimasta nykyistä islamin hyökyaaltoa länsimaihin suuntautuvaa - sekä suorien hyökkäysten että massamuuton muodossa - uskontojen tai kulttuurien väliseksi taisteluksi, mitä se kuitenkin käytännössä on.
USA:n johtaman koaliittion ilmavoimat tekivät 42 ilmaiskua IS:n kohteita vastaan Syyriassa ja Irakissa, ja Venäjän mahtavat pommittajat tuhoavat IS:n pääkaupunkina pitävää Raqqan kaupunkia maan tasalle. Toinen kohde on Mosulin kaupunki Irakissa, jonka vapauttamista kurdien pesmergajoukot yrittävät massapommitusten tukemina. http://www.timesofisrael.com/france-prepares-for-long-haul-in-fight-against-islamic-state/

2.       Sekä Ranskan että Belgian viranomaiset ovat vihjailleet rajoittavansa islamin vapaata toimintaa ja kasvamista alueillaan, mihin sisältyy sekä moskeijoitten sulkemista että uusien moskeijoitten rakennussuunnitelmien jäädyttämistä. Tämä ei varmaankaan tule onnistumaan ilman taistelua, sillä islamia tunnustavat kansanosat ovat liittyneet osaksi yhteiskuntaa – kuitenkaan sulautumatta siihen – ja heillä on kannattajia ja tukijoita useissa yhteiskunnallisissa ja etenkin NGO-järjestöissä.
Toiseksi EU:n piirissä harkitaan uudelleen shengen-sopimuksen rajojen poistamisesta ainakin toistaiseksi EU-maiden väillä sekä kansalaisten vapaata liikkumista maasta toiseen EU:n sisällä.
Joittenkin pelkäämä ja varoittama tilanne iskee nyt rajusti vasten kasvoja. Kukaan ei tietenkään voinut ennustaa tämän päivän kaltaista massa-aaltoa Afrikasta ja Lähi-Idän maista, ei ainakaan vielä tässä vaiheessa.

Ovatko nälkä ja työttömyys ne ratkaisevat tekijät, jotka pakottivat ihmiset luopumaan kaikesta tutusta ja puutteenalaisesta mutta kuitenkin turvallisesta ympäristöstä ja antautumaan kohtalon viemäksi, jossa satoja tai tuhansia menehtyy matkan rasituksiin ja vaaroihin, mitä tunnottomat ihmiskauppiaat ovat pystyneet hyödyntämään vaatien köyhiltä ihmisiltä kohtuuttomia korvauksia vain siirtääkseen heidät rajan tai Välimeren yli jättääkseen heidät avuttomina jonnekin autiolle tieosuudelle? Useilla pakolaisilla ei ole lämpimiä vaatteita eikä rahaa niiden hankkimiseen. Euroopassa ilmat ovat viilenneet ja sateita on yleisesti, Joillakin heistä ei ole edes jalkineita jaloissaan. Jotkut yksityiset avustusjärjestöt ja jopa yksityis-henkilöt pyrkivät lieventämään heidän ahdinkoaan, mutta apua tarvitsevien määrä ylittää kaikki ponnistelut, eikä niitä osattu ennakoida eikä niihin varautua.  
Inhimillinen kärsimys ja turvattomuus tulevat lisääntymään talven tullessa, mikä voi pakottaa pakolaiset epätoivoisiin tekoihin.
Tämä kaikki on tehtävä säälimättömän terrorismin uhan alla.

Islamin eskatologiassa ennustetaan maailman joutuvan kaaokseen, mikä mahdollistaa uuden tyrannin nousemista luvaten hoitaa epäjärjestyksen ja saattaa yleisen rauhantilan maailmaan. Tämän tyrannin, islamin mahdin, tulemista voidaan jouduttaa sotien ja massamuuttojen kautta, mikä oikeuttaa epäilemään, että sellaisen pedon tuloa odottavat ovat mukana näissä tapahtumissa.

USA:ssa on aloitettu toiminta, jolla maahan rakennettuja moskeijoita, harjoitus-kenttiä ja muita islamin instituutteja pyritään kartoittamaan ja niissä tapahtuvaa toimintaa seuraamaan. Clarion-projektin keräämien tietojen mukaan USA:ssa on yli 80 radikaalin islamin rakentamaa moskeijaa, jotka on strategisesti hajautettu Yhdysvaltain eteläosiin. Clarion-projektin tietoihin perustuen the Daly Caller Foundation on pyrkinyt laatimaan karttoja, joissa esitetään niiden sijainti.
Näissä moskeijoissa radikaalit muslimisaarnaajat aivopesevät kuulijoitaan kiihottaen heitä toimimaan saamiensa ohjeitten mukaan, samalla antaen tilaa muille vastaaville järjestöille. Radikaalit järjestöt ovat koordinoineet keskinäiset yhteytensä käyttäen järjestäytyneen yhteiskunnan vapaasti tarjoamia palveluja internetin kautta.
FBI on saanut informaatiota islamin leviämisestä ja toiminnasta USA:ssa, mutta ei tiedetä, ovatko turvallisuusjärjestöt ja poliisi tietoisia tai edes kiinnostuneita niistä. http://www.wnd.com/2015/11/sophisticated-network-of-radical-mosques-in-u-s/

3.       SÄÄTILAT tänään: Jerusalem 14 -21; Tiberias 19 -28; Suolameri 23 -30; Eilat 21 -31 +C-astetta. Tänään ja huomenna on aurinkoista, tiistaina puolipilvistä ja sen jälkeen uudelleen kirkastuvaa. Lämpötiloissa ei tapahtune suuria heittoja lähipäivien aikana.

4.       UUTISOTSIKOITA
·         Breitbart news alkuperäisen artikkelin mukaan Islamin Valtiolla on yli 3 000 koulutettua ja motivoitunutta miestä iskemään määrättyihin kohteisiin Yhdysvalloissa saadakseen jo osaksi hajaantuneen kansan kokonaan hajotettua. Iranin Basij- ja vallankumouskaartin joukot harjoittelevat Jerusalemin Temppelivuoren piirittämistä ja miehittämistä – kuten he sanovat – Israelin miehityksestä. Mutta Yhdysvaltoja koskeva ISIS-joukkojen valmistama ja äskettäin julkistama video näyttää, miten ISIS-joukot tuhoavat Valkoisen Talon savuavaksi raunioksi. Aiemmassa videossa näytettiin, miten he leikkaavat pään irti presidentti Obamalta. Näitten videoitten pääasiallisena tarkoituksena on herättää kauhua kansassa ja kiristää viranomaisia. USA:n johto ja demokraattien presidenttiehdokkaat eivät uskalla käyttää radikaali islam nimitystä puheissaan, heitä kutsutaan vain ”harhautuneeksi pieneksi äärilaidan joukkioksi, jolle on annettu suhteettoman paljon julkisuutta”. Ben Shapíron laskelmien mukaan ISIS-joukkojen kannattajia on yli 50 miljoonaa, jota tuskin voidaan kutsua vähäiseksi joukkioksi. USA:n presidentti Obama on estänyt kolme ilmaiskua neljästä IS:n joukkoja vastaan Syyriassa ja Irakissa. Eräässä videossa näytettiin USA:n helikopterin suojaavan IS:n autosaattuetta. Tämäkin osoittanee, missä Obaman intressit ovat. http://allnewspipeline.com/Shake_Our_Existence_To_The_Core.php
·         OBAMAN hallitus on antautunut kokonaan Islamin Valtion johtamaan hyökkäykseen kristittyjä vastaan, joita se pitää päävihollisinaan. Obaman hallituksen veteraanien osaston taholta annettiin kielto pystyttää joulupuuta tilaisuuksiinsa. Perinteen mukaan joulukuusi on pystytetty sekä Valkoisen Talon ja että DC:n edustalle. On vielä epäselvää, koskeeko kielto myös näitä, mutta Obaman hallituksen ristiretki kristillisiä arvoja ja perinteitä vastaan on levinnyt kouluihin ja valtion laitoksiin. Obama näyttää katsovan, että koska hänellä ei ole enää mitään saavutettavissa eikä välitä menetyksistä, hän tunnettujen diktaattorien tapaan johtaa asioita suoraan ohittaen paitsi kongressin myös neuvonantajansa eikä välitä lukea tiedusteluraportteja valmistellen tietä omaansa ja kansansa tuhoon.  http://www.allenbwest.com/2015/11/unbelievable-obamas-va-issues-ban-on-christmas-trees-this-happens-immediately/
·         Arabi-taksinkuljettaja ajoi autonsa tarkoituksella kohti israelilaista autoa, ja törmäyksen jälkeen hyppäsi ulos autostaan yrittäen puukottaa israelilaisia. Tapaus sattui sunnuntaiaamuna Kfar Adumin risteyksessä. Arabi pidätettiin.
Silminnäkijöitten mukaan arabi ehti puukottaa ainakin yhtä ihmistä ennen kuin häntä ammuttiin, mutta ei kuolettavasti. http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/ram-and-stab-terror-attack-at-kfar-adumim-junction/2015/11/22/
·         16-vuotias arabi puukotti neljää israelilaisten Kiryatr Gat juutalaiskylässä lauantai-iltana. 250 poliisia osallistui hänen etsimiseensä. Hänet löydettiin 100 metrin päästä erää talon pihamaalta verinen puukko vielä käsissään. Poliisi pidätti 12-vuotiaan arabipojan ja -tytön osallisina puukotukseen. http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/breaking-kiryat-gat-terrorist-caught/2015/11/21/
·         Arabinainen yritti puukottaa israelilaisia Brigate aukiolla Samariassa, mutta entinen aluejohtaja Gershon Mesika, joka sattui ajamaan lähellä autollaan, havaitsi tilanteen ihmisten huutaessa terroristi ja ajoi autollaan arabinaisen yli. Sotilaat avasivat sen jälkeen tulen naista kohti haavoittaen häntä kohtalokkaasti. Hänet julistettiin kuoliaaksi pian sen jälkeen. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/203741#.VlGOCRT4k6s
·         Iranin vallankumousarmeija harjoitteli tilannetta, jossa se vapauttaa Temppelivuoren Israelin miehityksestä, kuten sen tiedotteessa sanottiin. Joukoille oli valmistettu Kalliomoskeijan tai Al-Aksa moskeijan mallikappale, jota he käyttivät vapauttamisoperaatiossaan, johon osallistui myös Bastij puolisotilaallisen vapaaehtoisarmeijan sotilaita. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/203735#.VlGPVRT4k6s
·         PA/PLO:n puheenjohtaja ilman mandaattia Mahmoud Abbas tunnusti Israelin TV:lle ensimmäisen kerran, että hän hylkäsi pääministeri Ehud Olmertin tarjouksen itsenäisestä valtiosta ja 99 5 % Juudean ja Samarian maa-alueista, Itä Jerusalemin kokonaan ja kymmeniä tuhansia pakolaisia. Olmert teki tarjouksensa 2008 vähän ennen kuin hän joutui eroamaan pääministerin paikalta paljastuneen skandaalin vuoksi. Abbas sanoi hylänneensä tarjouksen suoralta kädeltä ilman vastatarjousta. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/203729#.VlGQcxT4k6s
·         Maailman mahtivaltiot tulevat avustamaan Irania Arakin raskasvesilaitoksen rakentamiseksi uudelta pohjalta. Laitos tuottaa plutoniumia, jota voidaan käyttää ydinpommin rakentamiseksi. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/203734#.VlGSFhT4k6s
Post a Comment