Uutistaustoja XIII

Uutistaustoja XIII

1. Fundamentalistinen islamilaisryhmä järjestää Itävallassa maalikuun 10. päivänä ”Caliphate Conference 2012” konferenssin, jonka pääaiheena on motto: ”Kalifaatti: Tulevaisuuden valtiomuoto”. Konferenssin varsinainen järjestäjä on Hizb ut-Tahrir (vapautuspuolue), pan-islamilainen ääriryhmä, jonka päämääränä on perustaa maailmanlaajuinen islamilainen valtio, kalifaatti, jota hallitaan islamin sharia-lain alaisuudessa.
Konferenssin saksankielisessä esittelyvideossa todetaan: ”Islamilainen kalifaatti on ainoa sosiaalinen ja poliittinen järjestelmä, jolla on oikeat ratkaisut ihmiskunnan poliittisille, sosiaalisille ja taloudellisille ongelmille”.
Referoin seuraavassa Soeren Kernin kirjoittamaa artikkelia aiheesta.

Hizb ut-Tahrir puolue on ääri-islamilaisena järjestönä kielletty useissa Euroopan maissa, mm. Saksassa, mutta Itävallassa se voi toimia ilman rajoituksia.
Tarkkailijat toteavat, että konferenssin avoin muoto vihjaa Hizb ut-Tahrir puolueen pyrkivän vaikuttamaan varsinkin Euroopan muslimeihin heidän houkuttelemisekseen puolueeseen.

ISLAMILAISTEN ääriverkostojen kansainvälisen asiantuntijan Steven Emersonin mukaan Hizb ut-Tahrir pyrkii jäljittelemään kolmen vaiheen strategiaa, jolla muslimit perustivat ensimmäisen kalifaattinsa profeetta Muhammedin kuoleman jälkeen v. 632.
Ensimmäisessä vaiheessa käytetään pieniä kannattajien ryhmiä propagandan levittämiseksi sekä jäsenten rekrytoimiseksi.
Toisessa vaiheessa, johon Hizb ut-Tahrir on nyt siirtymässä Euroopassa ja USA:ssa, ryhmät kouluttavat muslimeja saadakseen suurempia ihmisryhmiä liittymään puolueeseen ja vallankumouksen kannattajiksi.
Viimeisessä vaiheessa, saatuaan tarvittavan määrän muslimeja kannattajikseen, Hizb ut-Tahrir siirtyy perustamaan sharia-lain valvoman islamilaisen hallituksen.

Artikkelissa todetaan, että muslimit käyttävät taitavasti hyväkseen länsimaitten humaania lainsäädäntöä ja avointa yhteisöä omien päämääriensä toteuttamiseksi. He syyttävät länsimaita heidän uskontonsa kritisoimisesta samaan aikaan, kuin he itse työskentelevät levittääkseen islamilaista oppiaan länsimaissa. Voidakseen toimia tehokkaammin yhdellä äänellä, he ovat muodostaneet koordinoivia järjestöjä, joiden kautta lausuntoja annetaan. Tällainen järjestö on 57:ssa muslimimaassa toimiva ”Organisaatio IslamilainenYhteistoiminta” (OIC). Se sponsoroi islam-pelon vastaisen symposiumin Brysselissä 15.-16.03. 2012. Ensimmäiselle laatuaan olevalle tilaisuudelle annettiin nimi ”Islamin ja Muslimien Häpäiseminen Mediassa”, jonka tarkoituksena oli perustaa informaatiomekanismi mediassa esiintyvää islamia vastustavaa tendenssiä vastaan.
Tämä oli vain ensiaskel, jota seurasi pian toinen.

OIC aktivoi ponnistelunsa kaksinkertaiseksi voidakseen saada Euroopan demokratiat ja USA:n liittämään YK:n ihmisoikeusneuvoston päätökset 16/18 osaksi lainsäädäntöään, jolla taistellaan ”mitä tahansa uskonnon ja uskomuksen tuomitsevaa suvaitsemattomuutta, negatiivista yleistämistä ja häpäisemistä vastaan”. Päätös on kuitenkin tehoton niin kauan, kuin länsimaat ovat haluttomia sisällyttämään sen lainsäädäntöönsä.
Artikkelissa todetaan, että OIC sai tuntuvaa tukea ja kansainvälistä tunnustusta, kun USA:n presidentti Obaman hallitus suostui isännöimään ”Istanbul Process” konferenssin 12.-24. 12. 2011 Washingtonissa. USA:n esimerkin mukaan EU haluaa toimia isäntänä vastaavanlaisen konferenssin järjestämiseksi Euroopassa.

TUNNETTU Islamin asiantuntija ja islamin tutkija Bat Yeor toteaa, että OIC jo itse asiassa edustaa kalifaattia, koska sillä on valtava auktoriteetti YK:ssa, EU:ssa ja kansainvälisissä järjestöissä.
”Kalifaatti on elävä ja kasvaa Euroopan sisällä. Se kasvaa vaarojen vähättelyn ja historian opetusten hylkimisen ansiosta”, Yeor toteaa. http://www.stonegateinstitute.org/2866/caliphate-conference


2. USA:ssa jatketaan keskustelua käytännön tasolla, voiko siellä suunniteltu ”Real-ID” olla Raamatussa kuvaillun pedonmerkin edelläkävijä. Tämä pieni alle riisinjyvänkokoinen
mikrosiru on suunniteltu asetettavaksi ihmisen ihon alle joko oikean käden selkämykseen tai otsaan. Tämä siru tulee sisältämään kaikki ihmisen tärkeimmät henkilökohtaiset tiedot, se tulee korvaamaan luottokortit, henkilökortin, passin, ajokortin, yleensä kaikki kortit, joita ihminen on tarvinnut henkilöllisyytensä ja luottokelpoisuutensa todistamiseksi. Kieltämättä siihen sisältyy lukuisia edullisia ja elämää helpottavia tekijöitä, joiden vuoksi sen suunnittelijat eivät ymmärrä, miksi joku voisi vastustaa sellaista.
Tämä siru voisi sisältää koodin, jolla kodin lukot avautuvat vain vilauttamalla käden selkää tunnistemekanismille, joka välittää tiedon eteenpäin. Jokaisella lienee kokemuksia, joissa lompakko käteisineen ja luotto- ja ajokortteineen on unohtunut yöpöydälle. Tämä ongelma poistuu mikrosirun ansiosta, koska on aina mukana eikä sitä voi varastaa.
Mitä mikrosirussa sitten voisi olla pahaa, jonka takia sitä pitäisi vastustaa?

Mikrosiru toimii oman akkunsa varassa, joka latautuu automaattisesti joko ihmisen lämmön tai lihasten liikkeiden voimalla. Siihen liitetään langaton viestintälaite, joka voidaan aktivoida joko ihmisen itsensä tai ulkopuolelta tulleen signaalin avulla. Juuri tämä ominaisuus on yksi, jota asioita seuraavat pelkäävät, koska sen avulla ihmiselle voidaan lähettää salaisia signaaleja, joko kehottaen tekemään jotain tai aivopestä häntä. Toiseksi erään artikkelin mukaan siruun voidaan asettaa pieni määrä joko tainnuttavia ellei peräti tappavia kemikalioita. Miksi kukaan haluaisi aiheuttaa sellaista ihmiselle? Sen takana lienee maailmanhallituksen muodostajien päämäärä säännöstellä ihmiskunnan lukumäärää, joka heidän mielestään on aivan liian suuri, korkeintaan kolmannes 7 miljardista on riittävä, ettei ihmisen hyvinvointi ja eloonjäämis-taistelu hupenevien ruoka- ja vesimäärien myötä vaarantuisi.
Intia on ensimmäisenä maana maailmassa toteuttamassa biologista tunnistejärjestelmää. Jokainen 1.2 miljardin väestömäärän asukas rekisteröidään ja varustetaan ID-kortilla, johon on digitoitu hänen kasvokuvansa, sormenjälkensä ja iriksensä.

LÄNSI VIRGINIASSA koulunopettaja Philip Hudok selitti senaatin liikenne- ja infrastruktuuri-komitean istunnossa tiistaina, ettei hän missään vaiheessa voi hyväksyä mikrosirua.
Hän selitti, että kristittynä hän ei halua henkilötietojaan liitettäviksi kansainväliseen järjestelmään. ”Jos me kristittyinä liitymme Real-ID järjestelmän, me tulisimme osaksi kansainvälistä identiteetti-järjestelmää, joka suoraan liittää ruumiimme biometristen ominaisuuksiemme kautta mahdollisuuteen ostaa ja myydä.”
Hän haluaa, että senaatin esitykseen no SB550 tulee tehdä lisäys, jolla kristityt vapautetaan pakollisesta liittymisestä järjestelmään.
Lääkinnälliseen käyttöön tarkoitettu Rfid mikro siru taitaa tulla ainakin USA:ssa takaportin kautta käyttöön ensimmäiseksi. Tällainen siru toimii automaattisena lääkkeen annostelijana, joka voidaan täyttää määräajoin, esim. kerran kuukaudessa. http://implantedmicrochip.com/
Philip Hudok kuitenkin sanoo, että vaikka ajokortin korvaava siru tulisikin pakolliseksi, hän ei siihen tule suostumaan, hän ajaa mieluummin ilman lupaa.
http://www.register-herald.com/local/x2136341434/Is-Real-ID-a-step-toward-mark-of-the-beast
Eläimiin siirrettyjen mikrosirujen yhteydessä on havaittu, että 1-10 % siruilla varustetuista eläimistä sirut kehittivät syöpää, tai ne aiheuttivat kudosmuutoksia ja sähköteknisiä ongelmia sekä sirujen havaittiin siirtyvän kudosten sisällä. http://en.wikipedia.org/wiki/Microchip_implant_%28human%29
Alla oleva linkki ohjaa lukijan alun perin Oulun Yliopiston lääketieteen opiskelijoitten lehdessä Spekula julkistettuun artikkeliin, jonka laati Rauni-Leena Luukkanen-Kilde. Artikkeli antaa selkeän ja yhtenäisen kuvan viimeisistä saavutuksista alalla, ja siitä, miten äärettömän pienen sirun kautta operaattori voi lähettää signaaleja sirun haltijan aivoihin.
http://100777.com/node/163

3. Egyptin presidentti ehdokas Tawfik Okasha ennustaa, että Egypti joutuu sotaan USA:n, EU:n ja Israelin kanssa 3 kuukauden kuluessa. Hän sanoo MEMRI:n kääntämässä artikkelissa, että Hitler halusi rotunsa hallitsevan tulevaa maailmaa, mutta että tämä sama päämäärä on myös juutalaisten ohjelmassa. Hän kehotteli teoriaansa todeten, että nämä tahot tekivät salaliiton tuhotakseen Egyptin yleisen tiedustelun, sen armeijan ja lisäksi armeijan tiedustelun. Hän kutsui tätä sotatoimeksi, ja että jossain vaiheessa, kolmen kuukauden aikana Egyptin armeija tulee avaamaan tulen niiden sotilaita kohti. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/152994#.T0pD73n3vO2
Kastel 26.02.2012, Gavriel

Popular posts from this blog

SUNNUNTAI 28.06.2020

SUNNUNTAI 01.12.2019

TORSTAI 25.06.2020