TYHMÄNLINNA

TYHMÄNLINNA
Heräsin aamuyöstä kovaan puristukseen rinnassani, enkä nähnyt mitään syytä siihen. Kuvittelin unessa olevani kerrostalon alakerrassa muutamien ihmisten kanssa.
Samassa joku nuorukainen juoksi paikalle huutaen: ”Sota on syttynyt”. Kuulimme pommien räjähdyksiä ulkopuolelta, ja katsoessamme ikkuna-aukosta ulos näimme ohjusten osuvan taloihin, jotka syttyivät tuleen.
Katselin ympärilleni nähdäkseni, missä Maija-vaimoni oli, sillä heikon näkö-kykynsä vuoksi hän ei pysty näkemään kunnolla, mutta kuulo on sitäkin tarkempi. Olin huolissani, miten hän mahtoi kokea ulkoa kuuluvien ohjusten räjähdykset, ja oliko hän hädissään.
Näin muutamien ihmisten kerääntyneen tilaan, jossa oli seiniä sirpalesuojina pommeja vastaan. Miehet kiistelivät ja kävivät kauppaa vuoroista päästä suojatilaan.
Koin rinnassani ihmisten avuttomuuden ja hädän, koska kukaan ei tiennyt, mikä tilanne oli, ja huoli vaimostani tuntui lisäävän painetta rinnassani.
Seuraavaksi unessani aloin seuraamaan ihmisten tuntemaa avuttomuutta ja hätää maailmassa vallitsevien epätavallisten ilmiöiden johdosta.
Koin ihmisten hädän Afrikassa kohtalonomaisesti seuratessaan heinäsirkka-parvien suristessa heidän päänsä yläpuolella etsien uutta hyökkäyskohdetta, todeten, ettei tämä kaikki ole luonnollista, ja että on aika tehdä parannusta teoistaan, sillä viljelyn epäonnistuminen tarkoittaa nälänhätää.
Samankaltaista hätää tuntevat ihmiset monilla muillakin alueilla, sillä heinäsirkkavitsaus on levinnyt useisiin muihin maihin: Australiaan, Intiaan, Pakistaniin ja myös Kiinaan, jossa hallitus lähetti 100 000 ankkaa Intian ja Pakistanin valvomattomille rajoilleen, sillä ankat näyttävät pitävän heinäsirkoista ja syövät niitä ahnaasti, mutta riittävätkö ne miljardeille tuhohyönteisille?
Koin hengessäni Kiinan ihmisten avuttomuuden ja hädän nähdessään Coronaviruksen leviävän hallituksen toimista huolimatta. Kuolleita ruumiita pinotaan summittaisesti ilman henkilöiden tunnistamista puskutraktoreilla kaivettuihin massahautoihin. Huhujen mukaan parantumattomasti viruksen runtelemia ihmisiä avustetaan kuolemaan.
Wuhanin kaupungin lähellä olevan järven kalat hyppivät jostakin syystä kuivalle maalle. Lienevätkö saaneet ”5G myrkytyksen”, jonka väitetään liittyvän virukseen.
Iranin shia-muslimien Pyhässä Qomin kaupungissa neljä ihmistä on kuollut Corona-virustartunnan vuoksi, ja hallitus suunnittelee eristävänsä sen täysin ulkomaailmasta viruksen leviämisen estämiseksi.
Kiina on eristänyt 500 miljoonaa kansalaistaan ulkomaailmasta siten, ettei heillä ole oikeutta käydä edes kaupoissa hakemassa ruokaa ja juomia. Onko heidät tuomittu kuolemaan ilman ruokaa ja juomavettä? Heitä vartioivat armeijan sotilaat. Israel ja PA saivat ensimmäisen
COVID-19 tartunnan saaneen.
Mielessäni näin Diamond Princess alukseen sidotut ihmiset, jotka pakotettiin viikko-kaupat pysymään pienissä hyteissään, joista osa ovat ikkunattomia. Mitä he mahtoivat tuntea sisimmässään, eikö siinä ala tuntea suljetun tilan kammoa?
Tuli mieleeni Ilmestyskirjan neljäs enkeli, joka ”vuodatti maljansa aurinkoon, ja jolle annettiin valta paahtaa ihmisiä tulella. Ihmiset paahtuivat kovassa helteessä, mutta eivät tehneet parannusta antaakseen kunnian Jumalalle, vaan pilkkasivat Hänen nimeään”. (Ilm16:8 -11)
Tämä taipumattomuus alistua Jumalan tahtoon ja kapinoida sitä vastaan alkoi Edenin puutarhassa, jossa ”Adam ja Eva tietoisesti söivät hyvän ja pahantiedon puusta tullakseen Jumalan kaltaisiksi ja eläisi aina”, kuten Saatana heitä vietteli.
Tämä kapinointi on edennyt aikanamme avoimeksi Jumalan vastaisuudeksi ja Hänen antamiensa ilmoitusten kieltämiseksi, sekä muinaisten kansojen epäjumalien palvonnaksi, jota etenkin hallitsevat virkamiehet harjoittavat.
Korkeilla kukkuloilla harjoitettujen orgioiden asemesta he harjoittavat sitä salaa omistamissaan kartanoissa ja jopa merensaarilla, jonne tuodaan maailman eri kulmilta hankittuja, ostettuja tai siepattuja, lapsia orgioittensa kohteiksi. Molochin vaatimia lapsiuhreja uhrataan päivittäin satoja aborttien muodossa.
Kuin omistuskirjoituksena Cernin Suuren Atominsärkijän tilojen sisäänkäynnin eteen on pystytetty intialaisen sään ja sodan jumalattaren Indran patsas.
Jeesus opetti opetuslapsiaan sanoen: ”Mutta Minä sanon teille, ystävilleni, älkää peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, eivätkä voi sen jälkeen tehdä enempää. Vaan Minä osoitan teille, ketä teidän on pelättävä, jolla on tapettuansa valta syöstä helvettiin (sekä ruumiin että sielun), niin Minä sanon teille: häntä te peljätkää”. (Lk12:4 -5, Mt12:26 -28)
Teknisen tiedon ja taidon lisääntymisen ansiosta ihminen kuvittelee hallitsevansa sekä hyvän että pahan tiedon tiedostamatta, että päästäessään vapaiksi sielunsa salaisissa kammioissa uinuvat vietit ja vaistot hän antautuu saatanan palvelijaksi.
Tämä on se otsikossa mainittu ”Tyhmänlinna”, josta ihminen haluaa pitää kiinni kynsin ja hampain, viimeiseen saakka, sielunsa menettämisen hinnalla.
Tämä oli se syvä, tuskallinen puristus, jonka tunsin rinnassani ihmisen kovuuden ja tyhmyyden vuoksi, huoli ihmiskunnasta, joka vetää päällensä Jumalan vihan ja kirouksen. Niiden ensioireiden näemme toteutuvan silmiemme edessä.
Kastel 21.02.2020
Gavriel

Comments

Popular posts from this blog

PERJANTAI 03.02.2017

Sunnuntai 22.08.2021

MAANANTAI 10.06.2019