TIISTAI 25.02.2020

TIISTAI 25.02.2020
01. Uutisraportit tarjoavat tänä sateisena tiistaiaamuna 6 asteen lämpötilassa siksi hämmentäviä ja jopa pelottavia tulevaisuusnäkymiä ainakin lähietäisyydessä, että on pidettävä mieli hyvin keskittyneenä hajonnan välttämiseksi.

Haluan painottaa heti alkajaiseksi, että on korkea aika valmistautua pahimpaan, tämä ymmärrettynä sekä käytännöllisesti, että henkisesti ja uskonnollisesti.

Älköön lukija nähkö tätä pelotteluna, vaan huolena siitä, ettei se yllätä meitä kuin varas yöllä, sillä ”jos perheenisäntä tietäisi, millä yövartiolla varas tulee, totta hän valvoisi, eikä sallisi taloonsa murtauduttavan”. (Mt24:42 -43)

”Sen tähden, olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee”.(Mt24:44)

02. Palestiinan Islamic Jihad (PIJ)ampui sunnuntaista lähtien maanantai-iltaan Gazasta Israelin turva-aidan läheisyydessä olevia juutalaisyhteisöjä kohti kaikkiaan 80 rakettia, joista Iron Dome torjuntapatteristo eliminoi 90 %.

Yksi raketeista putosi ja räjähti Eshkolin Aluekeskuksen yhteisön sisällä, vahingoittaen rakennuksia, mutta ei fyysisesti vahingoittanut asukkaita. Kaksi ihmistä haavoittui lievästi kiirehtiessään turvatilaan.

Al-Jazeera uutisverkosto raportoi maanantai-iltana, että PIJ:n julistama yksipuolinen tulitauko astui voimaan 23.30 pm., mitä IDF ei ole vahvistanut.
Siitä huolimatta IDF päätti, että koulut Sderotissa, Shaar HaNegevissä, Hof Ashkelonissa, Eshkolissa ja Sdot Negev aluekeskuksessa pidetään suljettuina tiistaina. Mehavim Aluekeskuksen alueella opetustoiminta saa jatkua.

IDF päätti myös maanantaina, että Israel sulkee kaikki rajanylitys-terminaalit Gazan kaistalle. Kerem Shalom terminaalin kautta sallitaan vain välttämätön humanitääristen laitteiden vienti; Erez terminaali on suljettu muulta kuin humanitääriseltä liikenteeltä. Kalastusoikeudet perutaan kokonaan. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/276456,

03. Israelin Armeijan henkilökunnan komentaja kenraalimajuri Aviv Kochavi sanoi maanantaina puhuessaan Holonin reserviläisten kunniaksi järjestetyssä tilaisuudessa, että ”on vielä epäselvää, onko Gazassa odotettavissa tilanteen kiihtyminen, vaiko jännityksen lientyminen”.

”En pysty sanomaan onko tilanne edelleen kiihtyvä vai lieventyvä” hän analysoi.
”En halua pelotella, mutta en ole menossa sinne, en 24 tunnin ajaksi tai pitemmäksi aikaa kuin se. Mutta varsin monet operaatiot viimeisen 20 vuoden aikana, jopa sodat, alkoivat tällä tavoin kiihtyen, jotka kehittyivät paljon suuremmiksi”.

Kochavi lupasi IDF:n tekevän kaikkensa tehtävänsä suorittamiseksi Gazan kaistan siviilien suojelemiseksi tässä tapauksessa. ”Teemme kaikkemme poistaaksemme heidän tuntemansa turvattomuuden, ja tietenkin suojella heitä kaikin mahdollisin tavoin”.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/276445,

04. Gazasta maanantaina ammuttu raketti putosi Sderot Hesder Yeshivan lähellä olevalle lasten leikkikentälle, tuhoten leikkivälineitä.

Sderotin kaupungin edustaja sanoi: ”Osa raketista löydettiin viereisen kodin pihalta. Ketään ei ollut paikalla, eikä kukaan haavoittunut iskussa. Leikkikentän varusteet ja muutamat autot kärsivät vaurioita, mutta yksikään asukas ei haavoittunut”.

Maanantain iltapäivän aikana MDA:n lääkintäryhmät hoitivat shokin saaneita tai kaatumisesta saamiaan kolhuja. Yeshivaopiskelijat kiirehtivät paikalle antaakseen apua, sikäli kuin sitä tarvittiin.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/276418?utm_source=spotim&utm_medium=spotim_recirculation,

05. ”Gaza tulee aina olemaan ongelma; tulitauko on yksipuolinen ja tilapäinen ratkaisu” sanoi energiaministeri Yuval Steinitz.

”Jonkinasteinen terrorismi tulee olemaan aina Gazassa. Voimme joutua viettämään Gazassa useiden viikkojen ajan”.
Steinitz analysoi, että ”valtion perustamisesta lähtien terrorismia on ollut siellä aina, eikä sitä ole pystytty poistamaan, eikä sitä voitane saavuttaakaan”.

”Pääministeri Netanyahun 11 vuoden aikana juutalaisia on saanut surmansa tai haavoittunut vähiten Israelin valtion historian aikana” Steinitz sanoi. ”Jos he aloittavat ammunnan, meidän on vastattava siihen. Emme halua rauhaa, jossa asukkaat joutuvat juoksemaan suojatilaan joka viikko. Jos rauhantila säilyy, he tulevat edistymään taloudellisesti Gazassa”.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/276462?utm_source=spotim&utm_medium=spotim_recirculation,

06. Pääministeri Netanyahu kutsui maanantai-iltana Shin Betin ja Kansallisen Turvallisuus-neuvoston johtajat turvalliseen paikkaan maan keskiosassa kuullakseen heidän mielipidettään jatkuvista raketti-iskuista Gazasta.

Puolustusministeri Naftali Bennett ja IDF:n komentaja Aviv Kochavi olivat myös kutsuttuina armeijan Kiryat-suojatiloissa Tel Avivissa.

Netanyahu opasti turvallisuusjoukkoja vastaamaan tuleen, jos rakettituli Gazasta jatkuu. ”On tullut esiin uusia hälyttäviä asioita, joita ei ollut operaation Cast Lead, Pillar of Defence tai Protective Edge yhteydessä, ja jokainen tietää, mistä on kysymys”.

”Kampanja, joka voi johtaa sotaan, on viimeinen keino, enkä kiirehdi joutua sinne. Jos on vaihtoehto, valitsemme sen” pääministeri selitti. ”Jos Hamas ja PIJ saapuvat siihen päivään, teemme mikä on välttämätöntä palauttaaksemme ehdottoman turvallisuuden etelän asukkaille”.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/276425,

Pääministerin esittämä kuvio Gazan tilanteen korjaamiseksi ei välttämättä miellytä Israelin eikä etenkään etelän asukkaita. He odottavat ratkaisua nyt eikä huomenna tai joskus, sillä heillä on todellinen huoli lastensa mielenterveydestä.

07. IDF iski sunnuntain aikana kymmeniin PIJ:n kohteisiin Gazan kaistalla, mutta sen ohella myös PIJ:n kohteisiin Damaskoksessa, kuten IDF:n tiedottaja vahvisti.

IDF:n lausunnon mukaan IAF iski Damaskoksen ulkolaidalla oleviin kohteisiin, joissa PIJ tutkii ja kehittää aseitaan, muotoillen niitä siten, että niitä voidaan valmistaa Gazassa ja Syyriassa. (Pian myös Länsirannalla)

Tiloissa valmistetaan rakettien käyttämää polttoainetta, ja jonka valmistamiseen koulutetaan terroristeja Gazasta ja pohjoiselta areenalta.

Rafahissa IAF iski maanalaisiin kohteisiin, joissa säilytetään raakamateriaalia rakettien valmistamiseksi.
Khan Yunisissa IAF iski PIJ:n päämajaan, joissa on harjoitustilat PST-ohjusten käytön opettamiseksi.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/276395,

08. Volkmarsenin kaupungissa Saksassa 29-vuotias mies kaahasi autollaan tahallisesti paraatijoukkoon, haavoittaen ainakin 30 ihmistä.

Poliisi pidätti miehen välittömästi tahallisen terroritekonsa jälkeen vieden hänet kuulusteluihin, mutta hän ei ilmeisesti ole kunnossa poliisin kuulusteluihin. Tapaus sattui lähellä kaupungin rautatieasemaa.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/276450,

09. Raportin mukaan USA antoi Netanyahulle vapaat kädet rakentamisen aloittamiseksi Givat HaMatos alueella jo 1.5 vuotta sitten, mutta hän ei katsonut ajankohtaa sopivaksi julkistaa sitä, vaan vasta 1.5 viikkoa ennen maaliskuun 2. päivän vaaleja. Tämä jos mikä on vaalitaktiikkaa.

Netanyahun ilmoituksen mukaan Givat HaMatosiin rakennetaan 3000 asuntoyksikköä, ja Har Homaan 2 200 asuntoyksikköä. Beit Safafaan hän lupaa rakentaa 1 000 asuntoyksikköä arabiasukkaille, joilla on puutetta asunnoista.
https://www.timesofisrael.com/us-gave-pm-green-light-for-givat-hamatos-construction-1-5-years-ago-report/,
Netanyahu sanoo antaneensa ohjeet 3 500 asuntoyksikön rakentamis-suunnitelmien aloittamiseksi Jerusalemin ja Maale Adumimin väliselle E1 alueelle. Sitä on hartaasti odotettu Yitzhak Rabinin ajasta lähtien.
https://www.timesofisrael.com/netanyahu-says-he-ordered-3500-home-project-in-contentious-e1-west-bank-area/.

10. Likudin kansanedustajien saattamina Israeliin saapui 43 Etiopian juutalaista nopeutetulla maahanmuuttodokumenttien hyväksymismenettelyllä.

Oikeuskansleri Avichai Mandelblit varoittaa, että kysymystä voidaan pitää vaalitemppuna ja joku voi valittaa siitä.
https://www.timesofisrael.com/escorted-by-likud-lawmakers-43-new-immigrants-arrive-from-ethiopia/,

11. Entinen USA:n merijalkaväen upseeri Ingo Piepers ennustaa omiin laskelmiinsa perustuen, että Maailmansota III voi syttyä ja näyttää alkavan vuonna 2020.

Palveltuaan maataan Piepers hakeutui akateemisiin piireihin saaden tohtorinarvon UvA:ssa Sotadynamiikan alueella.
Vuonna 2016 hän julkaisi monografin nimellä ”2020 Varoitus”, ja kuten artikkelissa todetaan, dominot kaatuvat hänen ennustuksensa mukaan.

Maailmassa on edellisen 400 vuoden aikana käyty 500 suurta sotaa, joista vain neljä ovat olleet maailmansotia: 30 vuoden sota 1618 -1648; Napoleon Bonaparten sodat 1792 -1815, sekä ensimmäinen ja toinen maailmansota.

Jokaista suurta sotaa ovat edeltäneet sarjat pieniä sotia, jotka saavutettuaan huippunsa ovat eri syistä johtuen kehittyneet maailmanlaajuisiksi.

Piepersin laskelmien mukaan elämme nyt viidettä kautta. Käännekohta pienissä konflikteissa edeltävät WWkolmatta (suuri viides sota) tapahtui 2011, jonka jälkeen lähes kaikki pienet sodat mitätöitiin, joten seuraava suuri sota alkaa 2020, + - kaksi vuotta ja sen kestää 16 vuotta.
https://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2020/02/world-war-iii-will-begin-in-2020-and-will-last-16-years-says-military-mathematician-2516386.html,

12. ”Bofore its News” julkaisemassa artikkelissa pyritään selittämään, miksi Coronavirus on bioase, todeten ytimekkäästi: Sen mysteerio selviää jo sen nimestä.

Artikkeli on varsin pitkä ja tällaiselle harrastajalle täynnä outoja termejä, enkä siksi kiusaa lukijoitani sen täydellisellä käännöksellä, vaan poimin siitä muutamia hätkähdyttävimpiä paljastuksia.

Artikkelin kirjoittavat aloittavat selvittämällä, mitä Corona tarkoittaa.
- Corona kenttä on korkeajännitteisen sähkövirran ympärillä.
- Coronakentän särkyminen on sähkövalon perusta.
- Corona (säteily) surmaa 55-vuoden ikäisinä sähkömiehet, jotka käsittelevät
Korkeajännitteistä sähkövirtaa.
- Corona tuhoaa pahoin suvun jatkamiseen liittyviä soluja maksassa.
- Corona aiheuttaa steriiliyttä, keskenmenoja ja hedelmättömyyttä,
- Corona on EMF kenttä, jonka voi aiheuttaa korkeajännite-voimansiirron läheisyys.
Nämä oireet ovat yleisiä myös Coronaviruksen hyökkäyksissä.
Sattumako lienee, että 5G voi aiheuttaa kaikki nuo oireet henkilössä, joka on joutunut Coronakentän EMF:n vaikutuspiiriin?
ALTmedia määrittää Coronaviruksen näin:
”Hyvin tarttuva ja tappava virus, joka toimii supersteroideilla milloin ja missä hyvänsä, kun 5G käännetään päälle”.
Vastaus kysymykseen ketkä ovat sen keskeisiä tekijöitä, ja miksi antaa linkki:
https://beforeitsnews.com/v3/r2/?url=http://stateofthenation.co/?p=7517
Artikkelissa viitataan Kiinan, USA:n ja Englannin syvään maahan (deep state) joilla on kullakin oma intrenssinsä suunnitelmien testaamiseksi Wuhanissa.
Professori Francis Boyle paljastaa neljässä tutkimuksessaan, että COVID19 virus on ihmisen kehittämä bioase. Toinen professori väittää, että Kiina osti sen PohjoisCaroliinan yliopiston laboratoriosta.
Artikkelin kirjoittajat toteavat yhteenvedossaan näin:
Tämän paljastuksen avainhavainto on tämä: Coronavirus on bioinsinöörien valmistama monimutkainen bioase, joka ei vain muuta muotoaan hyvin omalaatuisella ja peittelevällä tavalla, vaan sitä voidaan voimistaa merkittävästi lisäämään viruksen oireita (i) erityisillä electromagneettisilla jaksoilla ja 5G voimakentän aiheuttamalla mikroaalto säteilyllä, (ii) määrättyä aerosol aineksia ruiskuttamalla (chentrail); sekä (iii) flunssarokotuksen erityisillä ainesosilla.
Wuhanin tapauksessa lisäksi käytettiin erityistä tekniikkaa laskemalla ilmaan määrätynlaista myrkyllistä teollisuussaastetta, josta kaupunkiympäristö tunnetaan. Coronavirus on ”super-bioase”, jollaista ihmiskunta ei ole koskaan aiemmin kokenut.
https://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2020/02/coronavirus-bioweapon-mystery-solved-its-all-in-the-name-3510057.html,
https://beforeitsnews.com/awakening-start-here/2020/02/corona-unmasked-chinese-intelligence-officer-reveals-true-magnitude-of-chinas-fake-coronavirus-crisis-12922.html,

13. Yli 1 400 israelilaista on asetettu omakohteeseen karanteeniin, sanoo professori Itamar Grotto. COVID-19 on samantapainen kuin luonnossa esiintyvä corona.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/276476,

SÄÄTILAT TÄNÄÄN
Jerusalem 07 -12; Tiberias 11 -21; Suolameri 15 -21; Eilat 12 -18 +C-astetta, pohjoisessa kuivaa, muualla maassa sateista, huomenna puolipilvistä, hieman lämpenevää.

Comments

Popular posts from this blog

PERJANTAI 03.02.2017

Sunnuntai 22.08.2021

MAANANTAI 10.06.2019