SUNNUNTAI 09.02.2020

SUNNUNTAI 09.02.2020
UUTISIA MAAILMALTA
01. Käydään näin viikon ensimmäisenä päivänä läpi hälyttävimpiä uutisia, jotka voivat koskea meitä kaikkia. Oppaana on HalTurner radio show ja BBC-NEWS, joita seuraan muiden uutislähteiden ohella.

02. Kiinassa, jossa havaittiin ensimmäiset Coronavirus-tapaukset, taudin leviäminen on saanut katastrofaaliset mittasuhteet, sikäli kuin raportteihin on uskomista.

Viikkojen ajan Kiinan antamia viruksen uhrilukuja on epäilty peukaloiduiksi, mitä vahvistavat tiedot, että joissakin kohteissa viranomaiset takavarikoivat ihmisten kännyköitä ja ipodeja estääkseen epävirallisten tietojen levittämistä.

Uutispalvelujen äskettäin julkistamien kuvien ja videoiden perusteella arvioidaan, että viranomaiset käyttävät puskutraktoreita tuhansien ruumis-pussien hautaamiseksi suuriin kaivantoihin. Operaation lähellä otetun kuvan mukaan maahan oli tielle valunut verta ilmeisesti ruumispusseista.

Toiset uutispalvelut paljastavat viranomaisten varastoineen satoja ruumiita ruumispusseissa maanalaisiin tiloihin Guandongissa Kiinassa, kuten TV News raportoi. Eräs uutinen kertoo, ettei Kiinan presidenttiä XI:tä ole näkynyt julkisuudessa useaan päivään; hänen oletetaan ehkä esikuntineen menneen maanalaiseen bunkkeriinsa suojaan kaiken varalta rajujen mellakoiden pelossa.

Nämäkin paljastukset osoittavat todellisten uhrilukujen ylittävän suuresti Kiinan viranomaisten ilmoittamat 800 kuollutta.

Shanghain lääkintäviranomaiset vahvistavat, että Coronavirus voi levitä tartunnan saaneesta ihmisestä ilman kautta satojen metrien päässä. Yskinnän tai muiden ruumiintoimintojen kautta levinneet pisarat joutuvat esineiden pinnoille, joita koskettamalla voi saada tartunnan.

Suodatinmaskit kuten NIOSH N-95 ja N-100 (USA:ssa) pystyvät suodattamaan pois nuo vaaralliset pisarat hengitysilmasta.
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/caught-video-shows-china-bulldozing-piles-of-body-bags-into-giant-pit-photos-show-thousands-of-corpses-in-body-bags-stored-underground,

03. BBC-NEWS julkistamia tietoja Coronavirus-epidemian 2019-nCov leviämisestä.

Tähän saakka rekisteröityjä viruksen tartunnan saaneita on 34 000.
Coronavirus uhrien lukumäärä on jo ylittänyt Sars-epidemian uhriluvut v.2003. Sars-epidemia v. 2013 surmasi 774 ihmistä yli 12 maassa.

Kiinan Hubein provinssin pääkaupunki Wuhan on ollut suljettuna ulkopuolisilta 2019-nCov johdosta karanteenissa viikkojen ajan.
Yli 34 800 ihmistä on saanut tartunnan globaalisti, valtaosa niistä Kiinassa.
Maailman Terveysjärjestö (WHO) julisti viime kuussa ”globaalin terveyshätätilan” 2019-nCov puhkeamisen johdosta.

Hubein terveysviranomaisten viimeisen tiedotteen mukaan Hubeissa raportoitiin 81 uudesta uhrista lauantaina, nostaen uhriluvut siellä 780 kuolleeseen.
Uhriluvut Kiinan alueella ovat nyt 801 kuollutta, 1 Hongkongissa ja 1 Filippiineillä.

Hongkong julisti äskettäin pakollisen 2-viikon karanteenin jokaiselle, joka saapuu kaupunkiin Kiinan mantereelta. Vierailijoita kehotetaan pysymään omaehtoisessa karanteenissa hotellihuoneessaan tai hallituksen valvomissa keskuksissa; asukkaiden tulee pysytellä sisätiloissa kodeissaan.

Määräysten rikkomisesta seuraa sakko ja vankeusrangaistus.
Hongkongissa on todettu 26 vahvistettua virustartuntaa.
Torstaina 60-vuotias USA:n kansalainen kuoli Wuhanin Jinyintan sairaalassa. Hän oli ensimmäinen ei-kiinalainen uhri.

Lauantaina Ranska raportoi 5 uutta tartuntatapausta Haute-Savoie alueella, mukaan lukien 9-vuotias poika, nostaen maan uhriluvun 11. Ranskan terveysministeri Agnes Buzyn sanoi, että kaikki viisi uutta tapausta ovat brittejä, asuen samassa alppimajassa, jossa oli asunut Singaporesta tullut britti. Heidän tilansa ei ole vakava, mutta 6 muuta ihmistä tarkkaillaan.

Tohtori Li Wenliangin, joka ensimmäiseksi varoitti Corona-viruksesta, kuolema Corona-virukseen aiheutti laajaa suuttumusta ja surua Kiinassa.
Hän sai tartunnan hoitaessaan potilaitaan Wuhanissa, Hubein provinssissa.
https://www.bbc.com/news/world-asia-china-51431087,

04. Useat maat ovat asettaneet omia matkustusrajoituksia Kiinaan ja sieltä tuleville matkustajille, mutta globaalia matkustusrajoitusta ei ole vielä julistettu maitten välille, mikä edellyttää WHO:n antamia suosituksia eri maiden hallituksille.

WHO:n antaman ohjeen mukaan itämis- (incubation) aika on 2 – 10 päivää. Viranomaiset varoittavat, että tartunnan voi saada ihmisestä, jolla ei ole tunnettuja oireita.
https://www.bbc.com/news/world-asia-china-51176409,

05. Organic Prepper raportoi, että 400 miljoonan kiinalaisen asettaminen karanteeniin olisi pohjalukema, mutta lukuisat raportit kertovat muuta.

Näiden raporttien mukaan Kinan viranomiaset kulkevat ovelta ovelle testatakseen potentiaalisia tartunnan saaneita.

Jos jollakin perheen jäsenellä on kuumetta tai osoittavat muita oireita, heidät viedään viranomaisten valvomiin karanteenikeskuksiin, joissa heidät asetetaan niiden joukkoon, joilla on jo todennettu tartunta. (Artikkelissa varoitetaan, että raportit ja videot näistä leviävät salaisesti, ja niitä levittävät asettavat itsensä alttiiksi vaaralle joutua pidätettäviksi).

Kiinan varapresidentti Sun Chunlan sanoo, että Kiina, ja erityisesti Wuhan, elävät sodankaltaisissa olosuhteissa.

”Siksi hallituksen ja viranomaisten antamien määräysten tulee olla kaikkein sitovimpia, mitä voi kuvitella, ja kansalaisten tulee suostua noudattamaan niitä ilman poikkeusta. Karkureita ei suvaita, ja rikkurit naulitaan iäksi historian häpeäpaaluun” Sun sanoo.

Sun tähdentää, että ”hoitoa tarvitsevat kootaan talteen, ja jos on välttämätöntä, heidät pakotetaan valvottuun karanteeniin”.

Wuhanissa, virusepidemian keskuksessa, kiireellä järjestetyissä karanteenikeskuksissa, hoidetaan sairastuneita minimaalisin lääkintä-hoidoin. Keskuksia on perustettu julkisiin rakennuksiin kuten kilpakentille ja kokouskeskuksiin, joihin viedään pakolliseen karanteeniin määrätyt.

Koska lääkintähoito niissä on puutteellista, noissa olosuhteissa tauti voi pahentua, ja muutkin sairaudet kasvaa ja levitä heikentyneitten potilaiden keskuudessa.
https://www.theorganicprepper.com/chinese-mandatory-quarantine-camps/, https://www.naturalnews.com/,

06. Kiinan julistettua Shenzhen kaupungin Guandongin provinssissa karanteeniin, se aiheutti asukkaitten mielettömän paon Hongkongiin, josta asukkaat pakenevat muihin maihin.

Asiantuntijat tunnustavat, että Coronavirus epidemia on jo edennyt valvonnan ulkopuolelle, ja että se tulee leviämään globaalisti.
https://www.naturalnews.com/2020-02-08-do-the-math-china-press-conference-admits-coronavirus-mortality-17-percent.html,

07. Thaimaassa taloudelliseen ahdinkoon joutunut sotilas ampui ensiksi kaksi ihmistä sotilaallisessa tukikohdassa, ja jatkoi sitten paljon verisemmissä olosuhteissa lauantaina iltapäivällä, avaten tulen kauppa-keskuksessa, jossa ostajat etsivät kauhuissaan suojaa luodeilta.

Poliisin tarkka-ampujilta kului 16 tuntia, ennen kuin he saivat sotilaan lopullisesti taltutettua.
Sotilas ehti surmata 26 ihmistä ja haavoittaa 57 maan koillisosassa.
https://www.timesofisrael.com/thai-soldier-shot-dead-after-killing-21-in-mall-rampage/,
UUTISIA ISRAELISTA
01. Sotilaita aasialaisesta maasta – nimeä ei paljasteta – jossa tappava Coronavirus on puhjennut, harjoittelevat yhdessä IDF:n sotilaitten kanssa Israelin eteläosassa.

Tzachi Dabush ”Galei Tzahalista” raportoi, että huolimatta vaarasta viruksen leviämiseksi, IDF päätti sallia sotilaitten osallistua yhteisiin sotilasharjoituksiin suunnitelman mukaisesti, sillä suhteitten säilyminen maan kanssa katsotaan tärkeämmäksi kuin potentiaalinen virus-riski.

Raportin mukaan vieraat sotilaat aasilaisesta maasta saavat liikkua vapaasti tukikohdassa, ja olla suorassa kontaktissa IDF:n sotilaitten kanssa tärkeän harjoituksen aikana.

Kaiken varalta vieraita sotilaita testataan useita kertoja päivässä mahdollisten oireiden vuoksi. Osastossa on valmistauduttu karanteeniin, mikäli syytä siihen ilmenee.

IDF:n taholta vakuutetaan, että ”kaikki vaadittavat lääkintätarkastukset suoritetaan ja niitä jopa lisätään. Tällä hetkellä ei ole huolta Corona-virus infektiosta yhteisten harjoitusten aikana”.
”IDF toimii terveysministeriön ja johtavan lääkintäupseerin valvonnassa, voidakseen turvata sotilaitten terveyden tartunnan välttämiseksi, sekä ylläpitää heidän terveytensä ja hyvinvointinsa”.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/275744,

02. USA:n Israelin lähettiläs David Friedman varoittaa tarpeettomasta, yksipuolisesta hätäilystä ”Suunnitelma Varallisuuteen” toteuttamiseksi, sillä se voi vaarantaa sekä Suunnitelman että USA:n tunnustamisen.

”Presidentti Trumpin näky rauhasta on tulos yli kolme vuotta kestäneestä tiiviistä konsultoinnista presidentin, Netanyahun ja vastaavien korkeiden viranomaisten välillä. Kuten olemme todenneet, Israelin lain ulottaminen territorioihin, jonka Suunnitelma tarjoaa Israeliin liittämiseksi, on suoritettava Israelin ja Amerikan perustaman komitean kartoittamis-prosessin yhteydessä”.

”Yksipuoliset toiminnot ennen komitean prosessin valmistumista vaarantavat Suunnitelman ja Amerikan tunnustamisen.”
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/275745,

03. Juudean ja Samarian juutalaisalueiden johtajat miettivät ponnistelujensa kiihdyttämistä itsenäisyyden ulottamiseksi (Juudean ja Samarian juutalaisyhteisöihin) peläten, että viivyttely voi aiheuttaa sen, että ”Kansallinen Yhteisö menettää hallintavaltansa”.

Juudean ja Samarian hallintaviranomaiset päättivät kiihdyttää toimiaan, mukaan lukien mielenosoitukset ja protestit, nälkälakot ja jopa aktivistien hillitsemistä ennen maaliskuun 2. päivän vaaleja.

Samarian alueneuvoston puheenjohtaja Yossi Dagan kieltäytyi antamasta lausuntoa ”Plan for Prosperity” suunnitelmasta.

”Israelin kansa odottaa itsenäisyyttä. Pahaksi onneksi tilanteen kehitys viime päivinä tuntuu kuin petokselta. Karttoja on laadittu jo 1.5 viikon ajan, ja on olemassa vakava huoli historiallisen tilaisuuden menettämisestä”.

”Kansa haluaa muutosta. Emme anna kenenkään, ei edes hänen, josta pidämme, menettää historiallinen tilaisuus. Jos se ei onnistu, ponnisteluja täytyy lisätä” Dagan kertoi oman huolensa.

He järjestävät mielenosoituksen pääministerin kanslian edessä vaatien itsenäisyyden ulottamista omistamaansa maahan. Neuvosto kampanjoi sekä Israelin että USA:n evankelisten kirkkojen parissa tuen saamiseksi. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/275743,

04. Bennett kehottaa pääministeriä kiirehtimään: ”Ulota nyt Israelin itsenäisyys Juudeaan ja Samariaan, tai me saamme palestiinalaisen terrorivaltion”.

Hän vaatii äänestystä itsenäisyydestä välittömästi, sillä ”koskaan emme saa otollisempaa tilaisuutta kuin se, mikä meillä nyt on”.

Puolustusministeri Naftali Bennett (Yamina) vaatii pääministeriä tuomaan kysymyksen itsenäisyydestä hallituksen äänestykseen välittömästi odottamatta ulkovaltojen reaktioita

Netanyahu sanoi Likudin konferenssissa lauantai-iltana Maahle Adumimissa, että ”Ilman Juudeaa ja Samariaa hengissä säilymisemme vaarantuu”.
”Ilman kotimaata me emme ole olemassa, riipumme kuin tyhjän varassa – ei menneisyyttä eikä tulevaisuutta. Tämä on identiteettimme ja perintömme, tulevaisuutemme on täällä. Olemme täällä nyt ja aina”.

”Vihollisemme pyrkivät riistämään meiltä kotimaamme sydämen, mutta eivät he tule siinä onnistumaan”. Bibi heitti piikin vasemmiston suuntaan, joka ”haluaa antaa vihollisillemme maata rauhaa vastaan”.

”He sanovat maata rauhaa vastaan. Me annoimme maata terroria vastaan: bussit räjähtivät, samoin ravintolat ja hotellit. Satojen lasten ja nuorten elämä päättyi nuppuunsa tunteettomien terroristien käsissä”.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/275732,

05. PA/PLO/HAMAS ovat selvästi kiihdyttäneet väkivaltaansa USA:n ”Deal of the Century” johdosta, kuten Abbas väittää, vaikka eivät terroristit ole koskaan tarvinneet syytä terrorismiinsa, sillä se on niiden elinkeino.

IDF joka tapauksessa vahvistaa joukkojaan sekä Jerusalemissa ja etenkin Temppelivuorella, että Juudeassa ja Samariassa sekä Gazan turva-aidalla, odottaessaan väkivaltaisuuksien nopeaa nousua ennen maaliskuun 2.päivän vaaleja.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/275706,

06. Israelin hartaan malttamattomaan odotukseen lienevät vaikuttamassa sisäiset aavistukset, että presidentti Donald Trumpin aika alkaa olla lopussa. Hän teki Israelin hyväksi sen, mitä Israelin Pyhä häneltä vaati.

Hänellä on kuitenkin vastassaan George Sorosin johtama kansainvälinen mafia loppumattomine varoineen, jolle katolinen kirkko on paavinsa johdolla antanut täyden siunauksensa ja tukensa.

Tämä mafia pyrkii toteuttamaan suunnitelmansa maapallon väkiluvun alentamiseksi kolmasosaan nykyisestä, missä Egyptin vitsausten kaltaiset epidemiat, säänhallinta, kuivuus, maanviljelyksen epäonnistuminen runsaiden sateiden ja rajuilmojen vuoksi näyttelevät ratkaisevaa osaa suursodan ohessa, joka voi alkaa tänä vuonna.

USA:n perinteiset länsimaat ovat kääntyneet Saksan johtaman EU:n myötä USA:ta vastaan, kuten myös islamin yhä enemmän valvoma YK, joka avoimesti vastustaa Yhdysvaltain johtoasemaa maailmassa.

USA:n demokraatit ennustavat, että Trump kaadetaan ennen lokakuuta, ja ovat panostaneet siihen kaiken tarmonsa, huolimatta Senaatin oikeusistuimen antamasta vapauttavasta päätöksestä kaikista syytteistä. Näyttää melkoisen ilmeiseltä, että Trump on hän, joka vielä pidättää, ettei AK ole saanut vielä täyttä valtaansa, mutta aika loppuu pian.

SAÄÄTILAT TÄNÄÄN

Jerusalem 00 -06; Tiberias 03-13; Suolameri 09-15; Eilat 08 -17 +C-astetta, sateista tänään ja ainakin huomenna, lämpötila voi nousta hieman.
https://www.ynetnews.com/article/SkzBUVpzI,

Comments

Popular posts from this blog

PERJANTAI 03.02.2017

Sunnuntai 22.08.2021

Tiistai 17.08.2021