TORSTAI 10.10.2019

TORSTAI 10.10.2019
01. Turkki aloitti eilen keskiviikkona sotilaalliset toimet Syyrian pohjoisosan kurdialueille USA:n luvattua vetää alueelta pois omat joukkonsa, joiden tarkoituksena oli suojella kurdeja ja valvoa sinne koottuja ISIS vankeja.

Turkki pyrkii oikeuttamaan hyökkäyksensä itsenäisen maan Syyrian alueelle ilman sen antamaa lupaa selittäen, että kurdit tukevat Turkissa toimivia kurdikapinallisia, joita se kutsuu terroristeiksi.

Turkin hyökkäykseen Syyrian alueelle osallistuu 50 000 sotilasta ja 500 tankkia ilmavoimien tukemina, jotka pommittivat kurdialueita surmaten useita siviilejä.
Ilmaiskujen kohteena oli myös Al-Mansour pato Eufrates-virrassa, joka antaa juomavettä 2 miljoonalla ihmiselle, kertoo HalTurner raportissaan.

Turkin ilmavoimat pommittivat ja osittain tuhosivat tarkoituksellisesti ja onnistuneesti Amerikan johtaman yhteisen terrorin vastaisen järjestön omistamia rakennuksia. (kurdish Yekineuen antiterror, lyhyesti YAT)

Turkin sotilaalliset toimet viittaavat suoraan etniseen puhdistukseen, jonka Turkki suoritti 1. Maailmansodan aikana armenialaisille surmaten heitä vedettömään erämaahan lähetetyillä päättömillä marsseilla 1,5 miljoonaa siviiliä.
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/, https://www.debka.com/,

02. USA:n puolustusministeri Mike Pompeo kiistää aiemmissa raporteissa esitetyt tiedot, että USA olisi antanut Turkille vapaat kädet hyökkäykseen Syyriaan.

Pompeo puolusti USA:n päätöstä vetää omat sotilaansa pois Syyrian pohjoisosien raja-alueilta. Presidentti Trump selitti aiemmin, että USA:n sekaantuminen Lähi-Idän kiehuvaan kattilaan oli virhe, jota USA yrittää nyt korjata.

PBS:n haastattelussa Mike Pompeo puolusti Trumpin tekemää päätöstä Syyrian raja-aleilta vetäytymisestä todeten: Turkilla on oikeutettu huoli ja terroristi-uhka maan eteläosassa”, ja kiisti tiedot, että USA olisi antanut Turkille luvan hyökätä.
”USA ei näyttänyt Turkille vihreää valoa”, hän vakuuttaa.

Presidentti Trump uhkasi aiemmassa lausunnossaan tuhota Turkin talouden, jos se toimii sovittujen rajoitusten ulkopuolella. Hän sanoi vastustavansa hyökkäystä kutsuen sitä ”huonoksi ideaksi”, selittäen kantaansa näin:

”Turkki ja kurdit ovat taistelleet keskenään vuosisatoja: Kurditaistelijat eivät avustaneet Toisessa Maailmansodassa, eivätkä auttaneet meitä (D-päivän maahannousussa) Normandiassa. Siitä huolimatta sanomme: Me pidämme kurdeista” presidentti Trump määritteli omaa kantaansa.
https://www.bbc.com/news/world-middle-east-49995494,

03. Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan sanoi, että ”offensiivin tarkoituksena on estää terrorikäytävän muodostuminen maitten väliselle rajalle”. Turkkilaisten joukkojen suunnitelmana on muodostaa ”suoja-alue” puhdistettuaan ensin kurdien sotilaalliset joukot alueelta, jossa on myös Syyrian sotapakolaisia.

Kurdit sanovat joukkojensa puolustautuvan hyökkäystä vastaan, ja yhteenottoja niiden ja turkkilaisten joukkojen välillä on jo raportoitu.

Kurdit, jotka olivat usein avainasemassa ISIS joukkojen alistamisessa toimien USA:n läheisinä liittolaisina niissä taisteluissa, vartioivat myös tuhansia pidätettyjä ISIS-taistelijoita ja heidän perheitään. Miten näiden ISIS taistelijoitten ja heidän perheensä kohtalo muodostuu, on vielä epäselvää.

USA:n armeija sanoo ottaneensa valvontaansa 2 britti-pidätettyä, El-Shafee Elsheikh ja Alenxandra Kotey, jotka kutsuivat itseään nimellä ”Beatles”, ja joiden muodostama solu osallistui 30 länsimaisten vankiensa kiduttamiseen ja murhaamiseen Syyrian sisällissodan aikana.

Nämä kaksi brittiläistä pidätettyä on siirretty kurdivankilasta Syyrian pohjoisosaan.
https://www.bbc.com/news/world-middle-east-49995494,

04. Sekä Syyrian että Iranin johtajat varoittavat Turkkia pysymään poissa Syyriasta.

Iranin islamilainen hallitus ja sen proxi-liittolainen Bashar Assadin hallitus Damaskoksessa julkaisivat keskiviikkona yhteisen lausunnon, jossa ne tuomitsevat Turkin presidentti Tayyip Erdoganin suunnitelman Syyrian Kurdistanin miehityksestä.

Turkki on jo vuosien ajan uhannut sellaisella miehityksellä tehden rajoitettuja iskuja People´s Protection yksiköitä (Kansan Suojeluyksiköt, YPG ja YPJ), kurdien sotilaallisia joukkoja vastaan Rojavassa (Syyrian Kurdistanissa), jotka olivat ratkaisevassa roolissa taistellen USA:n joukkojen rinnalla Islamin Valtion (IS) pääkaupungin Raqqan vapauttamisessa.

Turkin hallitus väittää, että YPG on oleellinen osa Turkissa toimivasta Kurdistanin Työväen Puolueesta (PKK), USA:n tukemasta (gesignated) marxilaisesta terroriryhmästä.

Turkin diktaattori Erdogan uskalsi aloittaa toivomansa sotilasoperaation Syyrian Kurdistanin alueen miehittämiseksi Trumpin ilmoitettua, että USA muuttaa 50 sotilastaan pois Rojavasta toisille alueille Syyriassa.

Trumpin päätös aiheutti sekä USA:n vasemmisto- että oikeistolaisten puolue-ryhmittymien tuomion Washington DC:ssä pitäen sitä kurdiliittolaisten pettämisenä – jo toistamiseen.

USA:n joukot toimivat Syyriassa v. 2001 valtuutuksella USA:n sotilasjoukkojen käyttämiseksi Al-Qaidan kaikkia alajärjestöjä vastaan; Islamin Valtio on Al-Qaidan alajärjestö. USA:n joukoilla ei siten ole laillisia oikeuksia taistella Syyriassa ketään muita ryhmittymiä vastaan.
Turkki on NATO:n jäsen, ja USA on velvollinen avustamaan, jos Turkkia vastaan hyökätään, mutta ei avustamaan, jos Turkki on hyökkääjä.

Erdogan antoi hyökkäykselleen Syyrian Kurdistaniin nimen ”Operation Peace Spring” (operaatio rauhan kevät). Hän väitti keskiviikkona, että Syyrian Kansallinen Armeija tukee sitä, ja että islamilaisen valtion (Islamic State) osat toimivat Rojavassa, mikä ei pidä paikkaansa, sillä YPG valvoo tarkoin Kurdistanin aluetta.

Erdoganin mainitsema ”Syyrian Kansallisarmeija”, tunnettu myös nimellä Free Syrian Army (RSA), ei ole Assadin hallituksen virallinen armeija Syyriassa.
https://www.breitbart.com/middle-east/2019/10/09/assad-iran-warn-turkey-to-stay-out-of-syria-as-erdogan-launches-peace-spring/,
Kurdit uhkaavat käyttävänsä inhimillistä suojaa Turkkilaisia vastaan, lähettäen ehkä pidättämiään ISIS-joukkojen jäseniä tai kannattajia etulinjaan.
https://www.wnd.com/2019/10/kurds-vow-use-human-shields-turkish-troops/,

05. USA:n tämän hetkistä sisäpolitiikkaa on ulkopuolisen vaikea ymmärtää tai edes yrittää hyväksyä, mutta valtaa pitävien toisistaan antamia lausuntoja - presidentistä hallituksen ministereihin ja kongressin jäseniin puheenjohtajista alkaen ja aina v. 2010 presidentti-ehdokkaitten puheisiin ja niitä kuvaaviin raportteihin saakka, puhumattakaan median välittämiin artikkeleihin – on vaikea kuvitella maailman johtavan länsimaan tunnetuimpien edustajien lausunnoiksi.

Yhteinen tekijä näillä näyttää olevan termi ”impeach” (asettaa kyseenalaiseksi, syyttää valtionrikoksesta tai muusta), jota käytetään surutta korkeita virkamiehiä ja valittuja kongressin jäseniä kohtaan useimmiten ilman näyttöä tai todisteita.

Usein niitä levittävät ja kiihottavat ns. ilmiantajat, whistleblowers, kukin eri syistä johtuen.

Presidentti Trumpin taistelu USA:n tiedusteluyhteisön kanssa, joka on poikinut kongressin demokraattien viralliset syytöstoimet presidenttiä vastaan Kongressissa, Federatiivisen lain ja oikeuden puolesta taistelevat viranomaiset ovat virallisesti nostaneet syytteet Tiedustelujärjestön yhtä virkailijaa eritäin salaisen informaation vuotamisesta Medialle.

Tämä syytös tuli julkisuuteen pian sen jälkeen, kun Kongressin tiedustelukomitean jäsenen syvästi henkilökohtaisesti romanttisesti virittäytynyt suhde journalistien kanssa tuli julkisuuteen, joille hän vuosi salaisia tietojaan, muistuttaa enemmän korttitalon kuin todellisen elämän episodia.

Puolustuksen Tiedustelujärjestön (DIA) virkailijaa, Henry Kyle Freese, vastaan nostettiin syyte kahdessa tapauksessa salaisen informaation vuotamisesta kahdelle journalistille, Matthew Keys ja myöhemmin Wall Street Journalistille CNBC:n Amanda Macias ja NBC News
Courtney Kube. Frese ja Amanda Macias olivat romanttisesti toisiinsa kiintyneet.

Seuraamani artikkelin loppuosassa kerrotaan yksityiskohtia tilanteen kehittymisestä, jossa nämä jollain tapaa liittyvät Trumpia vastaan nostettuihin syytöksiin Venäjä- ja Ukraina-suhteista, joilla ei sittenkään ole todellisuuspohjaa, vaan ovat osa Demokraattien sotaa Trumpin henkilöä vastaan hänen hallituksensa kaatamiseksi.
https://www.breitbart.com/politics/2019/10/09/sex-leaks-lies-and-spies-trump-takes-down-intelligence-community-leakers/,
https://www.huffpost.com/entry/christians-trump-impeachment-national-day-prayer_n_5d9deb37e4b087efdba63450,

Jotkut voivat nähdä kaikissa näissä AI:n (tekoäly) vaikutuksen, joka levittäytyy yhä laajemmalle. Yksi Israelin johtavista sairaaloista käyttää AI:n apua potilaitten sairaus-tapausten ja hoitomenetelmien määrittämisessä, mikä johtaa pelkoon ihmisen pitkälle kehittämien teknisten laitteiden johtamasta yhteiskunnasta, jossa inhimillinen syrjäytetään.

Hengellisesi virittäytynyt henkilö voisi puolestaan nähdä USA:n sisä- ja ulkopolitiikassa ja yhteiskunnassa yleensä syvälle yhteiskuntaan tunkeutuneen saatanallisen vaikutuksen, joka taitavasti ja ihmisten tietämättä manipuloi ihmisen luontaisia taipumuksia, kuten se teki Edenin puutarhassa viekoitellen Eevaa: Onkohan Jumala todella sanonut niin?

Puhuuko Jumala enää ollenkaan siten, että Jumalasta vieraantunut ihminen sitä ymmärtää? Kuten Jeesus sanoi: ”Jos ette usko minun sanojani, uskokaa edes tunnustekojeni kautta”.
”Mikä suusta lähtee ulos, se saastuttaa ihmisen, Sillä sydämestä lähtevät pahat ajatukset, murhat, aviorikokset, haureudet, varkaudet, väärät todistukset, Jumalan pilkkaamiset, nämä saastuttavat ihmisen (jos ne päästetään ulos), pesemättömin käsin syöminen ei saastuta”. (Jeesus puhui juutalaisesta Laista, ei bakterologiasta)
(Mt.15:18 -20).
http://beforeitsnews.com/spirit/2019/10/youve-never-seen-anything-like-this-before-great-video-2516361.html,
https://www.nowtheendbegins.com/joy-behar-the-view-hosts-mock-christians-by-setting-impeach-trump-song-to-tune-of-joy-to-world-hymn-about-birth-jesus-christ/,

06. Presidentti Trump huomauttaa seuratessaan häntä vastaan nostettuja syytteitä, ettei siinä ole kysymys syyttämisestä, vaan yrityksestä kaapata valta laillisesti valituilta johtajilta.

Kotimaata uhkaavien kehitysnäkymien vuoksi USA:n merisotilaiden reserviyksiköille annettiin MARADMINS komentokäsky no 550/19, Miesvahvuuden Suunnittelun- ja Politiikan johtajan prikaatin-kenraali Daniel L Shipleyn 03.10.2019 allekirjoittama käsky.

Komentokäsky voidaan tiivistää näin: ”Merijalkaväki on komennettu aktiivipalvelukseen siviilivirkamiehistön tukemiseksi”.
http://beforeitsnews.com/military/2019/10/us-marines-ordered-activated-for-19-october-national-emergency-as-trump-throws-cia-out-of-white-house-videos-video-2482866.html,

07. Mitä Kaliforniassa oikein tapahtuu, kysyy ”allnewspipeline” aiheellisesti.

Yli 500 000 ihmistä on ilman sähkövoimaa ja uhkana on että viikon ajan koko Kalifornian alue joutuu pimeyteen sähköyhtiöitten katkaistessa virran maanjäristys-aaltojen ja hallitsemattomien metsäpalojen riehuessa alueilla leviten kovan tuulen mukana.

Sähkövoiman katkaiseminen voisi koskea miljoonia Kalifornian asukkaita, jopa viikon ajaksi. Maanantaina virta katkaistiin 30 pohjoisessa Kalifornian kunnassa tulipalon uhan vuoksi.
http://allnewspipeline.com/What_Is_Really_Going_On_In_California.php,

08. Jom Kippur-päivänä Israelin kaupungeista otetuissa kuvissa kadut ovat tyhjillään, vain pari pienillä pyörillään seikkailevaa lasta on leveillä ajoradoilla.

Monet lapset kuitenkin kaatuivat ja törmäilivät pyörillään, ja muitakin onnettomuuksia tapahtui. Sairaaloissa hoidettiin 1 800 ihmistä, ja yksi lapsi syntyi.
https://www.timesofisrael.com/2-young-children-on-bikes-killed-one-badly-hurt-in-yom-kippur-road-accidents/,

09. Iranissa naisten osallistuminen urheilu- ja jalkapallo-ottelujen katsomiseen on kielletty.

Mullahit myöntyivät torstaina siihen, että naiset voivat mennä seuraamaan Guatemalaa vastaan pelattavaa jalkapalo-ottelua. Liput myytiin tunnissa.
https://www.timesofisrael.com/tickets-sell-out-in-minutes-as-iran-lets-women-into-soccer-for-1st-time-in-years/,

10. Arabiputkimiehet kieltäytyivät ottamasta rahaa 1000 NIS työstään saatuaan tietää, että heidän asiakkaansa, 95-vuotias Rosa Meir oli holokaustista selvinnyt.

Simon ja Salim Matari, veljekset Haifasta hälytettiin korjaamaan suurta vuotoa vesijohdoissa. Työnsä aikana Salim alkoi puhua Rosalle, joka kertoi selviytyneensä natsien kuolemanleiriltä. Veljekset päättivät sillä hetkellä ehdä työn hänelle ilmaiseksi.
https://www.timesofisrael.com/arab-plumbers-refuse-to-charge-client-after-learning-shes-a-holocaust-survivor/,

11. Iranin kenraalimajuri Mousavi painottaa Iranin armeijan puolustusluonnetta, mutta viime viikkojen aikana se on osoittanut myös hyökkäävän luonteensa.

Iranin Tasnim News Agency raportoi Iranin armeijan aloittaneen ennalta ilmoittaman laajan sotilasharjoituksen lähellä Turkin rajaa keskiviikkona. Harjoitukset tehtiin lähellä Oroumiyehin aluetta, Iranin luoteisprovinssia Länsi-Azerbaijanissa.
https://www.jpost.com/Middle-East/Iran-launches-Turkey-border-exercise-after-Erdogan-invades-Syria-604167,

12. Israelin poliisin yksiköt tunkeutuivat Jerusalemin vanhan kaupungin Armoportille (Baba al-Rahma), pidättivät viisi nuorta arabia ja poistivat arabien luvatta rakentaman puisen väliseinän torstaina, kertovat PA:n arabien raportit.
https://www.jpost.com/Israel-News/Israeli-police-arrest-5-Palestinians-at-Temple-Mount-gate-report-604159,

13. Jom Kippur-seremonian aikana iltapäivällä silminnäkijät kertovat tapahtumista Hallen juutalaisen synagogan lähellä Saksassa.

Kaksi automaattiasein aseistettua miestä lähestyi synagogan aitaa heittäen useita pommeja aidan yli, jonka jälkeen he yritettyään turhaan avata pihalle johtajaa porttia, avasivat tulen aseillaan surmaten kaksi ihmistä ja haavoittaen useita muita.

Lopulta miehet katsoivat turhaksi yrittää murtaa porttia, ja ajoivat tiehensä Volkswagen Golf perheautolla North Rhine-Wetsfalian rekisterikivillä.
Saksan sisäministeri sanoi syyttäjien saaneen tarpeeksi todisteita, että yrityksen suoritti äärioikeisto. Stephen Balliet, 27-vuotias Raxon – Anhaltista on pääepäilty, joka hehkutti internet sivullaan: ”Juutalaiset ovat ongelmien juuri”. https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5604988,00.html,

14. Uusi ultrasonic Pest Reject vempele karkottaa kaikki kutsumattomat vieraat, rotat, hiiret, hämähäkit, russakat ja muut ei-toivotut kodistasi, väittää antipestrepeller.com
(LifeStile & Tech)
Töpseli vaan sähkökoskettimeen ja siinä kaikki, Tekniikka hoitaa loput. Kätevää? Miten kotikissat ja koirat siihen reagoivat?
https://antipestrepeller.com/pestrepeller/pest-free.php?
adid=ggdisplay&cid=luccse5&affId=6ACC337B&c1=us&c2=deskmale65&gclid=EAIaIQobChMI1vyEvsSR5QIVRcbeCh3b2AmqEAEYASAAEgIaFvD_BwE

15. Arkeologit ovat kaivaneet esille 5000 vuotta vanhan megalopolis-kaupungin rauniot lähellä Ein Assuria lähellä Harishia , 50 km:n päässä Tel Avivista. Kaupungissa on arkeologien laskelmien mukaan asunut 6 000 asukasta, mikä pronssiaikana on ollut suuri määrä.

Kaupungin paikka on ollut suosiollinen, vesilähteitä lähellä ja laidunmaat sen ympärillä, sekä läheltä kulkevat ikivanhat kauppatiet. Eivätpä kuitenkaan voi kertoa, keitä sen asukkaat olivat, tuskin kuitenkaan PA/PLO/HAMAS arabeja, jotka omivat kaiken, ja
UNESCO määrittelee sen palestiinalaiseksi perinnekohteeksi?
https://www.jpost.com/Israel-News/5000-year-old-NYC-style-metropolis-uncovered-in-northern-Israel-603854,

SÄÄTILAT TÄNÄÄN

Jerusalem 10 -28; Tiberias 18 -36; Suolameri 20 -36; Eilat 26 -38 +C-astetta, harsopilviä, ei muutoksia lämpötiloihin.













Comments

Popular posts from this blog

PERJANTAI 03.02.2017

Sunnuntai 22.08.2021

MAANANTAI 10.06.2019