TORSTAI 19.09.2019

TORSTAI 19.09.2019
01. Princetonin Yliopiston Tieteen ja Globaaliturvallisuuden Ohjelmassa todetaan Yliopiston suorittaman simulaatio-tutkimuksen tuloksena, että Hesekielin kirjan luvussa 38 ilmoittama Gogin ja Magogin sota on täysin mahdollinen aikamme globaalin jännityksen täyttämässä ja teknisen edistyksen tilanteessa.

WND:n, alun perin Breaking Israel News, julkaisemassa raportissa todetaan: ”Vaikka on ollut lukuisia tulkintoja ajankohtaisista kirjoituksista, useat tukijat ovat samaa mieltä, että se on lyhyt, erittäin väkivaltainen, koko maailman käsittävä sota”- lisäten, että ”Jumalan lapset tulevat siinä voittamaan”.

Princetonin Yliopiston suorittaman Simulaation tulokset osoittavat 90 miljoonan ihmisen menehtyvän massiivisen ydinsodan vuoksi tuntien kuluessa.

Artikkelissa viitataan Jesajan ilmoitukseen samasta ajankohdasta, joka muistuttaa ydinsotaa:

”Voi paljojen kansojen pauhua – ne pauhaavat kuten meri pauhaa, ja kansakuntien kohinaa, ne kohisevat kuin valtavat vedet kohisevat”.

”Kansakunnat kohisevat, niin kuin suuret vedet kohisevat, mutta Hän nuhtelee niitä, ja ne pakenevat kauas pois, ne karkotetaan niin kuin akanat tuulessa vuorilta, niin kuin lentävät lehdet rajuilmassa”.
”Katso, ehtoolla on oleva kauhu, aamun tullen heitä ei enää ole. Tämä on riistäjiemme osa, ryöstäjiemme arpa”. (Jes17:12 -14)

Jesaja ilmoittaa 2:19 ”ihmisten pyrkivät piiloutumaan vuorten luoliin ja maan onkaloihin Herran kauhua ja Hänen valtansa kirkkautta pakoon, kun Hän nousee maata kauhistuttamaan”.

Jesaja ilmoittaa 13:10 -12 ”sodan jälkiseurauksista, jotka muistuttavat ydintalvea, jossa tuhka ja pöly ilmassa vähentävät auringon valon ja lämmön vaikutusta”.

”Silla taivaan tähdet ja Kalevanmiekat eivät loista valollansa; kuu ei kirkkaana kumota. Minä kostan maanpiirille sen pahuuden ja jumalattomille heidän pahat tekonsa, Minä lopetan julkeitten kopeuden ja painan maahan väkivaltaisten ylpeyden. Minä teen kuolevaiset harvinaisemmiksi kuin Ofirin kulta”.
(Jes13:10 -12).
https://www.wnd.com/2019/09/study-end-times-gog-magog-war-prophecy-realistic/,
02. Artikkeli jatkuu käsitellen Princetonin ohjelman simulaation soveltamista Yhdysvaltain ja Venäjän välisen jännityksen kehittymistä avoimeksi sodaksi.

BIN raportoi: Princetonin projekti kehitettiin USA:n ja Venäjän välille muodostuneen jännityksen kehittymisestä sodaksi.

Simulaatio perustuu realistisiin ydinvoimien asenteisiin, kohteisiin ja uhrilukujen arviointeihin. Arvion mukaan 90 miljoonaa ihmistä menehtyy tai haavoittuu muutamien tuntien sisällä konfliktin alkamisesta. Siinä huomioidaan SGS:n arvio ja illustraatio ydinkonfliktin lisääntyvästä riskistä ydinsopimusten mitätöimisen johdosta.

Sodan alkuvaiheissa Nato uhkaa Venäjää, joka vastaa siihen ydinpommin varoituslaukauksella, johon Nato vastaa yhdellä taktisella ilmahyökkäyksellä.
Venäjä reagoi siihen lähettämällä 300 ydinkärkeä lentokoneilla ja lyhyenmatkan ohjuksilla NATO:n asemia ja joukkojen keskityksiä vastaan.

Nato vastaa ampumalla 180 ydinpommia Venäjän esimerkkiä seuraten. SGS arvioi 2.6 miljoonan ihmisen menehtyvän ensimmäisen 3 tunnin sisällä.

Euroopan tuhoutuessa NATO ampuu 600 ydinpommin strategisen ydiniskun Venäjän ydinjoukkoja vastaan sekä maalla että sukellusveneissä sijaitsevista asemistaan.

Venäjä ampuu varoituksen, jota seuraavat siiloista, liikkuvista asemista ja sukellusveneistä suoritetut ohjusiskut suurimpia asutuskeskuksia ja taloudellisia keskuksia vastaan.

Seuraavan 45 minuutin sisällä SGS arvioi 85.3 miljoonan ihmisen menehtyneen, lopullisen uhriluvun noustessa 91.5 miljoonaan; 34.1 miljoonaa kuolonuhria muutamien tuntien aikana, ja 57.4 miljoonaan haavoittuneen kuten BIN toteaa.
Ydinsäteilyn uhrien määrää ydinsodan jälkeen ei ole arvioitu raportissa.

18-luvun Torah-auktoriteetit arvioivat omiin laskelmiinsa perustuen Gogin ja Magogin sodan nimellä kulkevan sodan kestävän 12 minuuttia, mikä ei olisi ollut mahdollista silloin käytettävissä olevan teknologian aikana.
https://www.wnd.com/2019/09/study-end-times-gog-magog-war-prophecy-realistic/,

03. Edellisessä artikkelissa viitataan USA:n ”kylmän sodan” aikana NUKEMAP web-sivun pohjalle tekemiin erilaisiin ydiniskuihin kaikkialla maailmassa pyrkien arvioimaan niiden aiheuttamat uhriluvut.

Erään USA:n teettämän NUKEMAP simulaation mukaan ydinhyökkäys tulisi vaatimaan 335 miljoonan venäläisten ja kiinalaisten kuoleman 72 tunnin kuluessa.
Pentagon arvioi, että Venäjän vastaiskut vaatisivat 88 miljoonan USA:n kansalaisen kuoleman, eli kolmanneksen USA:n silloisesta asukasluvusta.

BIN raportoi, että edellisissä simulaatioissa arvioidut uhriluvut kalpenevat Sakarian kirjassa esitettyjen Gogin ja Magogin sodan uhrilukujen rinnalla. Sakarian ilmoituksen mukaan kaksi/kolmasosaa Israelin kansasta tuhoutuu siinä, ja jäljelle jäävä kolmasosa joutuu kulkemaan tulen läpi.

”Näin on käyvä koko maassa, sanoo Herra: Kaksi kolmasosaa siitä hävitetään ja saa surmansa, mutta kolmasosa jää jäljelle. Ja sen kolmannen osa Minä vien tuleen. Minä sulatan heidät, niin kuin hopea sulatetaan, ja koettelen heitä, niin kuin kulta koetellaan. He huutavat avuksi Minun nimeäni, ja Minä vastaan heille. Minä sanon: ”Se on Minun kansani” ja se sanoo: ”Herra minun Jumalani”.
(Sak13:8 -9; 12:10 -13)
https://www.wnd.com/2019/09/study-end-times-gog-magog-war-prophecy-realistic/,
Hesekielin luvuissa 38 ja 39 esitetyt sodat kuvaavat Gogin ja Magogin nimellä tunnettua kahta eri sotaa, joista jälkimmäinen on pakanakansojen viimeinen hyökkäys Israelia vastaan.
Gogin sota on siten kaksivaiheinen, jonka toista osaa kuvataan luvussa 39.

04. Israelin pääministeri Benyamin Netanyahu (Bibi), joka selvästi odotti saavansa gallupeista huolimatta selkeän voiton kuten edellisissäkin vaaleissa, näyttää kuitenkin nähneen näkymättömän käden kirjoituksen seinällä, ja kutsuu vahvinta kilpailijaansa SiniValkoisen todellista johtajaa Benny Gantzia seuraavin sanoin:

”Vaalitaistelun aikana minä kuulutin oikeistohallituksen muodostamista, mutta epäonnekseni vaalien tulokset näyttävät, ettei se ole mahdollista. Kansa ei tehnyt päätöstä kahden blokin välillä”.

”Siksi ei ole muuta mahdollisuutta kuin muodostaa laaja yhteyshallitus, niin laaja kuin mahdollista, joka muodostuu kaikista ryhmistä, joille Israelin valtio on kallis” Netanyahu sanoi Benny Gantzille lähettämässään viestissä jatkaen:

”Eilen tapasin ystäväni oikeistopuolueissa, ja teimme päätöksen esiintyä yhtenä blokkina yhteisellä delegaatiolla (hallitus)neuvotteluissa”.
”Nyt pyydän Sinua, ke. Benny Gantz: Benny meidän tulee muodostaa laaja yhteys-hallitus tänään. Kansa odottaa meidän molempien osoittavan vastuuntuntoa ja työskentelevän yhteistoiminnassa”.

”Siksi pyydän Sinua Benny, tavataan tänään, mihin kellonaikaan tahansa, polkaistaksemme liikkeelle sen, joka on päivän ohjelma tänään. Meidän ei sallita pyrkiä – eikä siihen ole mitään aihetta – kolmansiin vaaleihin, mitä vastustan. Päivän ohjelma tälle päivälle on tämä – laaja yhteyshallitus tänään”.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/269134,

05. Alla olevassa linkissä on 17.09.2019 Israelin parlamenttivaalien viralliset tulokset, kun 96.5 % äänistä on laskettu:
Sinivalkoinen 33 jäsentä, Likud 31; Joint Arabi-lista 13; Shas 9; UTJ 8; Israel Beitenu 8; Yamina 7; Labor-Gesher 6; Demokraattinen Unioni 5 jäsentä.

SiniValkoisen suunnittelema blokki sai 57 jäsentä; Likudin johtama blokki 55.
Kumpikaan ryhmittymä ei siten pysty muodostamaan toimintakelpoista hallitusta, jolla tulisi olla vähintään 61 kansanedustajan tuki.

Viktor Libermanin johtama Israel Beitenu säilyy edelleen ”kuninkaantekijän” asemassa, ellei yhteyshallitusta saada runnottua kasaan. Liberman halutaan jättää sellaisen hallituksen ulkopuolelle, mutta ongelman muodostavat Yair Lapidin ja uskonnollisten puolueiden, UTJ ja Shas, väliset huonot välit.

”Kahden kirjekuoren” äänestäjien, joihin kuuluu diplomaatteja, turvallisuus-henkilöitä, kehitysvammaisia, sairaaloiden potilaita ja hoitajia sekä vankeja, yhteensä n. 180 000, äänten laskenta on vielä kesken.
https://www.timesofisrael.com/updated-tally-shows-blue-and-white-increasing-its-lead-over-likud-to-33-31/,

06. Uutislähteet ovat täynnä analyyseja ja arvioita, mikä meni pieleen, vai onko Israelin kanssa todella näin hajaantunut koko kansan eloonjäämistä uhkaavien hyökyaaltojen pyyhkiessä maan rannikoita uhaten tuhota koko valtion.

Israelin väkiluku oli maan itsenäistyessä vuonna 1948 vain 806 000, mutta se on 11-kertaistunut 70 – vuoden aikana, ja nyt sen kerrotaan ylittäneen 9 miljoonan asukkaan rajan. Tästä määrästä 74.3 % ovat juutalaisia, arabeja 20.9 %, ”muita” ovat kristittyjä ja muista uskontoja edustavat kansalaiset 4.8 %.

Muslimeja on 18 %, kristittyjä 2 %, druuseja 2 %.
Maailman juutalaisten määrä on 14.5 miljoonaa, joista 46 % asuu Israelissa.

Israelissa arabimuslimit ovat vapautetut asevelvollisuudesta, mutta he voivat palvella armeijassa vapaaehtoisina.
Haredikansa on samoin vapautettu asepalvelusta Ben Gurionin aikoinaan annettua heille luvan keskittyä yeshiva-opintoihin, heitä oli silloin muutamia satoja.
Nyt heidän määränsä lienee lähes kolmannes juutalaisasukkaitten määrästä, mikä aiheuttaa harmaita hiuksia puolustuksen laatijoille, sillä Israelilla on pitkät rajat potentiaalisia vihollisia vastaan, ja maan puolustuksesta vastaavan armeijan miesvahvuus on pahasti alimitoitettu. Tämän johdosta Israelilla ei ole varaa pitkäaikaisiin sotiin, vaan ne pyritään päättämään pian teknisellä ylivoimalla.

Israelilla ei tosiaankaan olisi varaa jättää kolmannesta potentiaalisista asukkaistaan ilman sotilaallista koulutusta ja opetusta nykyaikaisten aseitten käyttämisestä niiden kehittyessä yhä monimutkaisemmiksi.

Historiatietojen mukaan erilaista uskonnollista ryhmittymää edustavat juutalaiset ovat taistelleet keskenään vielä vihollisen piirittäessä Jerusalemia.

Netanyahua on syytetty siitä, että hän hajotti kansaa sen sijaan, että olisi pyrkinyt yhdistämään sitä, mistä vaalien tulos on kuvaava esimerkki. Häntä syytetään ”kannibalismista”, pienten oikeistopuolueitten syömisestä Likudin äänimäärän kasvattamiseksi.

Netanyahun lupaamat alueliitokset Jordanjoen Laaksossa, Juudean ja Samarian C-alueilla ja juutalaisyhteisöissä, kuten myös Hebronin juutalaisyhteisöissä, joutunevat nyt odottamaan uusia vaaleja.

Presidentti Trumpia on moitittu siitä, ettei hän ottanut kantaa ja kannustanut Netanyahua hänen esittämiinsä alueliitoksiin, mikä maksoi hänen voittonsa.

Yamina-puolueen puheenjohtaja Ayelet Shaked vakuuttaa, ettei hänen johtamansa puolue ole tehnyt sopimusta Likudin kanssa yhteisestä blokista.

Liberman sen sijaan esitti useita vaatimuksia, joita hän vaatii liitettäviksi sopimusasiakirjoihin minkä hyvänsä blokin kanssa.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/269139, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/269130,
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/269122,
https://www.timesofisrael.com/a-look-at-judaisms-place-in-israeli-politics/,

07. Raamatun ajan paimentolaisina pidetyt Edomilaiset, joiden varsinainen asuin-alue oli Seirin vuoristo Jordanian eteläpuolella, mutta josta he siirtyivät Israelille kuuluneille alueille Israelin ja Juudean monarkian tuhoutumisen ja juutalaisten karkottamisen jälkeen, ovat olleet kehittyneempiä kuin on luultu.

Edomin kuningaskunnasta on ollut vähän arkeologian todistuksia, mutta arkeologien löytämien viimeisten todisteiden mukaan he ovat olleet aikansa korkean kulttuurin edustajia.

Arkeologien kaivaukset todistavat kehittyneestä kuparin kaivauksista Arava-laaksossa 11-vuosisafalla eKr Egyptistä tulleen know-how:n opettamina. Kuparin sulatus oli melkoisen monimutkainen prosessi, mihin tarvittiin tietoa ja taitoa. Arkeologit ovat saaneet tietoja siitä sivutuotteitten hylkymateriaaleista.

Kuningas Salomon kuparikaivokset sijaitsivat Timnassa ja Faynassa Timnasta pohjoiseen Jordanian puoleisessa Aravalaaksossa.

Makkabiajan kuningas Hyrkanus antoi Rooman kehotuksesta edomilaisille ultimaatumin joko kääntyä juutalaisuuteen tai muuttaa pois. Monet heistä jäivät ja kääntyivät, joista tunnetuin edustaja oli Israelin kuningas Herodes Suuri.

Herodes surmautti juutalaisen sanhedrinin jäsenet lähes täysin asettaen heidän tilalleen omia suosikkejaan, ehkä edomilaisten jälkeläisiä. Tämä osaltaan voisi selittää Jeesuksen vastenmielisyyden sanhedrinin jäseniä, fariseuksia, kansan vanhimpia ja pappeja kohtaan, joissa oli edomilaisia käännynnäisiä.
https://www.timesofisrael.com/bible-era-nomadic-edomite-tribesmen-were-actually-hi-tech-copper-mavens/,

SÄÄTILATTÄNÄÄN

Jerusalem 19 -32; Tiberias 24 -39; Suolameri 27 -38; Eilat 25 -40 +C-astetta, aurinkoista, pohjoisessa heikkoa puolipilvisyyttä.

Kiinassa kehitetty sosiaalinen credit score”, ansioitten kasvattaminen, on leviämässä yllättävästi myös Amerikkaan. Se korvaa opillisten ja akateemisten ansioitten laadun, mikä voi aiheuttaa aivovuotoa korkeimmista oppilaitoksista.
https://lauraloomer.us/2019/09/18/new-senate-committee-calls-for-law-enforcement-to-police-social-media/#.XYNlGSTVKpp,













Comments

Popular posts from this blog

PERJANTAI 03.02.2017

Sunnuntai 22.08.2021

MAANANTAI 10.06.2019