SUNNUNTAI 25.08.2019


SUNNUNTAI 25.08.2019
01. PA:n terroristien perjantaina 23.08. Danny lähteellä kauko-ohjauksella laukaistu pommi oli DF:n mukaan kotitekoinen, ja osoittaa arabien olevan palautumassa toisen intifadan aikoihin iskuina sinviilikohteisiin ja pommeineen ja massamurhineen.

Asiantuntijoitten mukaan pommin asentamiseen lähteen reunalle aikaisin perjantaiaamuna osallistui 2-3 miestä, kiirettä pitämättä ennen ihmisten saapumista paikalle, joka oli suosittu tutustumiskohde.

Asennettuaan pommin terroristit nousivat läheisen oliivilehdon yläpuoleiselle tasanteelle, josta he pystyivät seuraamaan ensimmäisten ihmisten tuloa. Nähtyään ensimmäisten saapuvan paikalle he sytyttivät pommin kauko-ohjauksella ja pakenivat lähellä odottavalla autolla.

49-vuotias rabbi Eytan Shnerb saapui paikalle 17-vuotiaan tyttärensä Rina Shnerbin ja hänen 19-vuotiaan veljensä Dvirin kanssa. Rina juoksi edelle innostuneena saaden suurimman osan pommista ruumiiseensa. Hänet todettiin kuolleeksi paikalla, rabbi-isä haavoittui - kuten Dvir-poika, jonka verenvuotoa isä pyrki estämään rukousliinallaan, ja kutsui paikalle apua.
He ovat edelleen sairaalahoidossa, mutta eivät enää hengenvaarassa.

Turvallisuusjoukot aloittivat välittömästi terroristien etsimisen sulkien paikan lähellä olevat ja viereiseen arabikylään johtavat tiet.

He päättelevät pommi-iskun suunnittelusta ja pommin kokoamisesta, ettei kysymyksessä ole yksityisen terroristin suorittama teko, vaan sen takana on järjestäytynyt solu, joka suunnitteli iskun huolellisesti ja huolehti myös terroristien pakenemisesta iskunsa jälkeen.
https://www.debka.com/back-to-the-2nd-intifada-and-palestinian-remote-control-bombs-no-leads-to-killer-terrorists/,

02. PA:n median mukaan Israelin turvallisuusjoukot pidättivät kolme PA:n arabia 7 km:n päässä Ramallahista länteen sijaitsevaan Ein Arikin arabikylään tekemänsä ratsian aikana.

Kaksi pidätettyä arabia ovat Ein Arikin kylästä, kolmas arabi on kotoisin läheisestä Ein Qiniyan arabikylästä. Heidän yhteytensä Dolevin juutalais-kylän lähellä tehtyyn terrori-iskuun on vielä selvittämättä. On kuitenkin selvää, ettei pommeja ole voitu rakentaa kylässä asukkaitten tietämättä.

Pommi-iskua tutkivat turvallisuusmiehet tutkivat aluksi mahdollisuutta, että pommi oli heitetty Shnergin perhettä kohti, mutta ovat sittemmin päätyneet siihen, että pommi laukaistiin kauko-ohjauksella.
Terroristien olinpaikasta ei ole vielä saatu mitään vihjeitä.

Tällainen kauko-ohjattu pommi on harvinainen ja sen kokoaminen ja sytyttimen asentaminen edellyttää huomattavaa asiantuntemusta, mutta herättää myös epäilyjä, että samantapaisia ansapommeja on asennettu enemmänkin Juudeaan ja Samariaan juutalaisten suosimien vaelluskohteiden läheisyyteen.

Juutalaisyhteisöjen turvallisuustoimenpiteitä on lisätty ja asukkaita on kehotettu raportoimaan poliisille tapahtuneista muutoksista ympäristössä.
https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5574489,00.html,

03. PA/PLO:n puheenjohtaja ei ole vielä tuominnut perjantaiaamuna tapahtunutta terrori-iskua Dolevin juutalaiskylän ja Ramallahin lähellä.

Terrorijärjestöt sen sijaan eivät kaihda käyttää kaikkia superlatiiveja ylistäessään iskua ”sankarilliseksi toimeksi, jolla on suuri ansio”.
Gazan kaduilla uutista murhasta levitettiin kannettavien mikrofonien kautta.

Al-Aksa Marttyyrien Prikaatin ja marttyyri Ayman Judehin ryhmät ylistivät murhaa sankarilliseksi toimeksi. ”Se on osa ”Palestiinan kansan” laillisia oikeuksia käyttää kaikkea väkivaltaa sionistista vihollisarmeijaa ja sen setleri-joukkoja vastaan.”

Islamilainen terrorijärjestö ”Kansan vastarintakomiteat” Gazassa sanoi murhan olevan arvokkaan toimen PA:n arabien taistelussa Juudeassa ja Samariassa todeten, että se oli luonnollinen seuraus ”setlerien rikoksista Jerusalemissa”.
”Se oli sankarillinen teko ja arvokas PA:n kansan puolustamiseksi itseään ”setlerien terroria ”vastaan”. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/267844,

04. Entinen puolustusministeri ja SiniValkoinen puolueen kenraalijuntan jäsenkansanedustaja Moshe ”Boie” Yaalon hyökkäsi puheessaan Netanyahun hallituksen harjoittamaa Gazan politiikkaa vastaan tilanteen kiihtyessä maan eteläosassa.

”Tunsin olevani haavoitettu Israelin valtion puolesta kuunnellessani Hamas-johtajan Yahiya Sinwarin lausuntoja, joissa hän totesi: ”Jos minulle ei olisi annettu rahaa, olisin aiheuttanut tilanteen kiihtymisen”.

Yaalon sanoi Reshet Bet haastattelussa tulleensa haavoitetuksi Sinwarin lausunnon vuoksi. ”Pelotusvoimaa ei saavuteta rahan voimalla” hän sanoi varoittaen pääministeri Netanyahua suostumusta jatkaa politiikkansa Qatarin myöntämien varojen toimittamiseksi Gazaan.

Myöhemmin Yaalon kritisoi Israelin päätöstä tunnustaa virallisesti tehneensä hyökkäyksen Syyriassa, jonka tarkoituksena - IDF:n raportin mukaan – oli estää Iranin Al-Quds joukkojen suunnittelema hyökkäys Israeliin. Hän valitti sitä, että iskujen tunnustamista käytetään poliittiseen tarkoitukseen. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/267857,

05. Hizbullah väitti lauantaina ampuneensa alas kaksi Israelin lähettämää dronea, miehittämätöntä konetta, yhden Beirutin eteläpuolella ja toisen lähellä maanpintaa, jossa se räjähti.

Toinen drone aiheutti vahinkoa räjähtäessään Dahyeh-lähiössä, lähellä Hizbullahin mediakeskusta, järjestön virkailija kertoi.

Uutinen tästä tuli pian sen jälkeen, kun IDF esti Al-Qudsin joukkojen suunnittelemat drone-koneilla aikomat hyökkäykset Israeliin. IAF iski ohjuksillaan iranilaisia kohteita vastaan Damaskoksen ulkopuolella, saatuaan tiedustelutietoja Iranin suunnitelemasta hyökkäyksestä.

Pää- ja puolustusministeri Benyamin Netanyahu sanoi lausunnossaan iskujen jälkeen: ”Suurin operatiivisin ponnistuksin me pystyimme estämään Iranin Al-Quds joukkojen ja shia-militaristien hyökkäykset Israeliin” lisäten:

”Iranilla ei ole immuniteettia missään. Joukkomme operoivat jokaisella sektorilla Iranin hyökkäyksiä vastaan. Jos joku nousee tuhoamaan sinut, tuhoa sinä ensin hänet. Olen komentanut joukkojamme valmistautumaan kaikkiin näkymiin. Tulemme jatkamaan päättäväisiä ja vastuullisia iskuja Irania ja sen liittolaisia vastaan Israelin turvallisuuden varmistamiseksi”.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/267851, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/267860,

06. Israelin ulkoministeri, turvallisuuskabinetin jäsen, Yisrael Katz torjui sunnuntaina Moshe Yaalonin kritiikin hallituksen päätöksestä julkistaa sen drone-hyökkäykset iranilaisia kohteita vastaan Damaskoksen lähellä.

”Katsoimme oikeaksi julkistaa ilmaiskumme iranilaisiin kohteisiin Syyriassa, koska operaation tarkoituksena oli iskeä suoraan käärmeen päähän”.

Ulkoministeri Katz puuttui myös perjantaiaamun pommi-iskuun Dolevin juutalaiskylän lähellä todeten: ”PA/PLO:n puheenjohtaja Abu Mazen (nimi, jota Abbasista käytettiin hänen aktiivisena terrorikautenaan) toimii itseään vastaan, kieltäytymällä tuomitsemasta tällaista murhaa, ja maksamalla palkkaa Israelin vankiloissa tuomioitaan kärsiville terroristeille”.

”Me leikkaamme Hamasin villiksi kasvaneen ruohon. Vain IDF:n antama turvatakuu estää Hamasia ottamasta vallan Juudeassa ja Samariassa, kuten se teki Gazassa.” Yisrael Katz selitti. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/267858,

07. Iranin vallankumouskaartin (IRGC) komentaja kenraalimajuri Hossein Salami kertoi Iranin testanneen uutta ohjusta, mutta ei antanut yksityiskohtia.

”Maamme toimii useiden puolustus- ja strategisten järjestelmien testikenttänä ja näiden jatkuvien toimien päämääränä on kasvattaa pelotus-voimaamme” Salami sanoi. ”Eilen oli yksi noista maallemme onnekkaista päivistä”.

Päivää aiemmin Iranin apulaispuolustusministeri Qassem Taqizadeh paljasti Iranin kehittäneen erittäin tarkkoja ohjuksia, joita se ei ole julkistanut.
Iran julkaisi torstaina S-300 mallin mukaan kotimaassa kehitetyn ilma-torjunta-järjestelmän Bavar 373.

Iran on jatkanut keskeytyksettä ballististen ohjusten suunnittelua ja rakentamista, mitä USA pitää YK:n turvallisuusneuvoston päätöksen 2231 vastaisena, jolla vahvistettiin JCPOA Iranin ydintutkimusta koskeva kansain-välinen sopimus v. 2015. USA sanoutui myöhemmin irti sopimuksesta.

Helmikuussa Iran yritti ampua avaruuteen oman satelliittinsa, mutta ohjus ei pystynyt kuljettamaan sitä suunnitellulle radalle. Iran väittää toistuvasti ”ballististen ohjusten rakentamissuunnitelmansa lisäävän sen puolustusta, mutta ettei Iran uhkaa sillä naapurimaitaan”, kuten Hassan Rouhani sanoi.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/267855, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/267828,

08. PA/PLO:n turvallisuuslähteet kertoivat KanNews TV-yhtiölle, että ainakin vuoden ajan Hamas on tehnyt suuria ponnisteluja kouluttaakseen räjähde- aineiden insinöörejä Juudeaan ja Samariaan.

Lähde kertoi, että Hamas on jo pystynyt soluttamaan ainakin yhden insinöörin Juudean ja Samarian alueelle, mutta ei tiedä yksityiskohtia.

Tietolähteen mukaan Hamas ei tyydy kouluttamaan räjähdysaineiden asiantuntijoita vain internetin kautta, vaan kouluttaa ja tukee heitä myös Israelin ulkopuolella. Nämä aktivistit pääsivät lähtemään ulkomaille väittäen
olevansa opiskelijoita, tai heidät oli rekrytoitu Israelissa.

Raportin mukaan arabinuoret Juudeassa ja Samariassa – sekä Fatahia että Hamasia kannattavat - pitävät Hamasin taktiikkaa Gazassa malliesimerkkinä, miten onnistua sitomaan IDF:n kädet, ja pyrkivät soveltamaan sitä Juudean ja Samarian alueille.

Arabinuoret katsovat Israelin antautuvan Hamasille ja toimittavan sille rahaa, samaan aikaan kun se kuivaa PA/PLO:n varoista yhteistyöstä huolimatta.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/267842,

09. Qatarin lähettiläs Mohammed al-Emadi, joka äskettäin vei Gazaan 10 miljoonaa USD, sanoo AFP:n haastattelussa lauantaina, että Qatarin toimittamat sadat miljoonat USD avustusvarat Gazaan - kuten myös sen yhteydet sekä Hamasin että Israelin kanssa - ovat pystyneet estämään uuden katastrofaalisen sodan syttymisen.

Emadi kertoi AFP:n toimittajalle, että uusi 10 miljoonan USD avustuserä on tarkoitettu jaettavaksi sunnuntaina 100 000 köyhälle perheelle Gazassa.

Qatarin toimittamia avustuksia on käytetty polttoöljyn ostamiseen sähkö-voimalalle Gazassa, sekä köyhien perheiden avustamiseen, nousten 330 miljoonaan USD viime vuoden aikana.
Äskettäin Israel salli 15 miljoonan USD avustuserän viemiseksi Gazaan. Hamas on kuitenkin kieltäytynyt PA/PLO:n tavoin hyväksymästä Israelin eri syistä suorittamia vähennyksiä, ja vaatii varojen maksamista kokonaisena. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/267853,

10. Irakin entinen pääministeri Nouri al-Maliki varoittaa Israelia voimakkaasta reaktiosta, jos osoittautuu, että Israel oli säkeisten ilmaiskujen takana Irakissa.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/267831,

11. Naftali Bennett sanoo äskeisen pommi-iskun jälkeen Dolevin lähellä: ”Ne eivät tule hyväksymään meitä tässä maassa. Kysymys ei ole miehityksestä, vaan siitä, ettei meitä haluta tänne”.

”150 vuotta sitten, kauan ennen valtiota, he murhasivat juutalaisia; 60 vuotta sitten mellakoiden aikana he murhasivat juutalaisia, ja nyt taas. Hamas-johtaja Haniyeh ylistää murhaajia, ja PA/PLO:n johtaja jakaa murharahoja verenhintana murhaajille ja heidän omaisilleen. He ovat raakoja murhaajia”. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/267829,

12. Gallup: Kanava 12 News perjantain gallupin mukaan Likud ja SiniValkoineen saavat kumpikin 30 edustajaa Knessetiin; arabien Joint List ja Jamina 11; Israel Beitenu 10; UTJ 8; Shas 7; Barakin IDP 7; Labor/Gesher 6; Otzma Yehudit ja Zehut eivät ylitä vaalikynnystä 3.25 %.

Oikeistoblokki saa 56 edustajaa; keskusta/vasemmisto 54, eli Israel Beitenu toimii taas kuninkaan tekijänä.
Gideon Sa´ar on vahvin ehdokas Netanyahun seuraajaksi.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/267832,

SÄÄTILAT TÄNÄÄN

Jerusalem 19 -32; Tiberias 25 -38; Suolameri 27 -38; Eilat 28 -41 +C-astetta, aurinkoinen sää jatkuu edelleen.

G7 maiden jatkaessa Ranskassa maailman talousongelmien ratkaisemiseksi tarkoitettuja keskustelujaan USA:n ja Kiinan taloussodan varjossa, Lindsey Williams varoittaa: ”Talousromahdus on tosiasia - maailman talous vaatii uudelleen asettamista, mutta mikään ei voi estää romahdusta”.
https://beforeitsnews.com/alternative/2019/08/lindsey-williams-warning-economic-collapse-has-arrived-global-currency-reset-nothing-can-stop-it-3697527.html,

Maailman eliitit tietävät, mitä tapahtuu 30.elokuuta. Salaisia harjoituksia pidetään; Elon Musk sanoo: olemme tuomittuja, iskeekö jokin suuri vuorta muistuttava kallionlohkare (asteroidi) lähestyy maata, eikä siihen ole varauduttu. Siinä lukijoille ajantäyttöä pohdiskelua varten. (Lk21:28,34-36) https://beforeitsnews.com/prophecy/2019/08/the-elite-know-what-happens-august-30th-secret-drills-elon-musk-says-we-are-doomed-2507617.html,





Comments

Popular posts from this blog

PERJANTAI 03.02.2017

Sunnuntai 22.08.2021

Tiistai 17.08.2021