SUNNUNTAI 04.08.2019

SUNNUNTAI 04.08.2019
01. Olen aiemminkin maininnut, että maailma on muuttumassa entistä vaarallisemmaksi paikaksi asua. Mutta eipä meillä ole toista maailmaa, jonne muuttaa, tai jos jotain planeettoja onkin löydetty, ne ovat turvallisten valovuosien päässä, eikä sinne voitane päästää kuin harvat ja valitut ja niistäkin vain DNA näytteet tulevien sukupolvien päästä.

Nasa sanoo löytäneensä asuttavan planeetan, mutta se on 31 valovuoden päässä.
https://www.timesofisrael.com/nasa-discovers-possibly-habitable-super-earth-31-light-years-away-more-planets/,

Siispä jatkakaamme taivaltamme nykyisen maakamaran pinnalla, mutta varoen entistä tarkemmin selustaamme, ja ennen kaikkea pyrkien selvittämään asiamme Taivallisen Isän kanssa ollaksemme aina valmiit, tuli mitä tuli.

02. ”Tämä on valkoisten lasten viimeinen sukupolvi” sanoi Texasissa El Pasossa ainakin 20 ihmistä murhannut ja 26 muuta haavoittanut murhaaja 19 minuuttia ennen sapatin alkamista online julkaisemassaan julistuksessa, joka poistettiin myöhemmin online mediasta.

Massamurhasta epäilty on 21-vuotias valkoinen mies Allenista, jona sanotaan ”ajaneen 1000 km kodistaan Mexikon rajakaupunkiin murhatakseen ihmisiä, joiden hän sanoo uhkaavan elintapaamme”.

Online julistuksessa todetaan, miten ”laaja espanjalainen väestö Tezasissa tulee muodostamaan Demokraattisen tukikohdan, ja että maahanmuutto ja ensimmäisen sukupolven amerikkalaiset syyllistyvät kulttuurien sekoittamiseen”.

Tulituksessa sai surmansa 3 Meksikon kansalaista, kertoi Meksikon presidentti Andres Obrator CNN:n raportin mukaan. Texasin kuvernööri sanoi, että tulitus oli murhaavimpia Texasin historiassa.

Huhtikuussa Poway synagogassa valkoinen mies surmasi naisen ja haavoitti kolmea muuta, heidän joukossaan synagogan rabbi. Tämä murhaaja julkaisi online 8chan sivulla julistuksen, jossa hän syytti ”Amerikan juutalaisia eurooppalaisen rodun kansanmurhan suunnittelusta”. Hänen käyttämänsä online sosiaalinen media muistutti El Pason murhaajan käyttämää mediaa.


8chan online media muodostettiin 2013, se on suuresti suosittu ja lupaa käyttäjilleen vapaan, ystävällisen ohjelman. Käytännössä se on liitetty viesteihin, joissa kerrotaan massatulituksesta, rotuvihasta ja lapsi-pornografiasta.
https://www.jpost.com/American-Politics/Manifested-Hatred-This-is-the-last-generation-of-white-babies-597582,

Allenista kotoisin oleva 21-uotias Patrick Crusius käytti Walmartissa El Pason massamurhassaan ”AR-tapaista” kivääriä ja hänellä oli päässään sotilaskypärä. HalTurner raportin mukaan poliisi on pidättänyt murhaajan.
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/active-shooter-el-paso-tx-18-shot-so-far,

ElPason massamurha tapahtui Walmartin marketissa lähellä Cielo Vista supermarkettia, muutaman mailin päässä USA:n Meksikon rajasta.
Murhasta epäilty Patrick Crusius oli pukeutunut tummaan T-paitaan ja oli suojannut korvansa kuulokkeilla, hänen aseensa oli rynnäkkökiväärin tapainen.

Presidentti Trump tuomitsi massamurhan pelkuruuden osoituksena. ”Vakuutan olevani jokaisen tukena tässä maassa tuomiten tänään tapahtuneen vihateon. Ei ole olemassa mitään syitä tai verukkeita, jotka koskaan oikeuttavat surmaamaan viattomia ihmisiä” hän kirjoitti Twitter-sivullaan.

Massamurhan uhrien nimiä ei ole vielä julkistettu, mutta heidän joukossaan on 3 Meksikon kansalaista, sanoi Meksikon presidentti Manuel Lopez Obrador. El Pason poliisipäällikkö sanoi, että uhrien joukossa oli monen-ikäisiä. Epäilty ei vastustellut pidättäessä, eikä yhtään laukausta ammuttu.
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-49221936, https://beforeitsnews.com/v3/global-unrest/2019/2521785.html,

03. Muutamia tunteja El Pason massamurhan jälkeen raportit kertovat tulituksesta Oregonin alueella Daytonissa, Ohiossa, ja että poliisi on paikalla pyrkien saamaan tilanteen hallintaansa. FBI:n agentteja saapui myös paikalle.

Raportin mukaan useita ihmisiä on haavoittunut, ja heitä on kuljetettu useisiin sairaaloihin paikallisen median mukaan. Paikalle saapui useita ambulansseja.

Poliisi pyytää paikalla olijoita todistamaan näkemänsä.
Sosiaalisessa mediassa julkaistu footage (video-ote) näyttää ihmisten ryntäävän pakoon kymmenien laukausten seuraamana.

Tulitus tapahtui luultavasti Ned Peppers Bar ulkopuolella E 5. kadulla. Ihmisiä kehotettiin poistumaan välittömästi alueelta ja välttämään Oregonin aluetta.
FBI:n agenttien saapuminen paikalle osoittaa, että tapaus koskee federatiivia.
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-49224816,

04. Tilanne on jännittynyt vaarallisesti Pakistanin ja Intian välillä Kashmirin alueella. Intian sanotaan tuoneen alueelle 80 000 sotilasta ja Pakistan on asettanut armeijansa ja ilmavoimansa hälytystilaan, kertoo HalTurner show.

Intia siirsi Jammun alueelle Kashmirissa 10 000 puolisotilaallista miestä siellä olevien 40 000 sotilaan lisäksi. Nyt 28 000 sotilasta siirretään entisten lisäksi. Intian ilmavoimat operoivat Jammun alueilla kuten normaalisti. Mirage 2000 koneet toimivat myös alueen lentotukikohdista käsin.

Komento sotilaitten siirtämiseksi Kashmiriin annettiin nykyisen turvallisuus- tilanteen johdosta. Viimeiset tiedustelutiedot varoittavat terroriuhasta erityis-kohteisiin vuosittaisen Hindujen pyhiinvaelluskauden aikana.

45-päivän vuosittaisen pyhiinvaelluskauden aikana satoja tuhansia intialaisia pyhiinvaeltajia tungeksii pyhitettyyn vuorenluolaan, nimeltä Amarnath pyhättö.

Pyhästä ajankohdasta huolimatta Intian turvallisuusjärjestöt kehottavat turisteja lopettamaan pyhiinvaelluksensa välittömästi terroriuhan johdosta.
Armeija sanoo löytäneensä ja purkaneensa useita IED-tienvarsipommeja pyhiin-vaeltajien käyttämän tien varrelta.

Myös Pakistanin armeijan asettama miina löydettiin, jota esiteltiin medialle. ”Tämän johdosta Pakistanin armeija on suoraan vastuussa terrorismista Kashmirissa,” sanoo Intian armeijan tiedottaja. https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/india-massing-80-000-troops-in-kashmir-pakistan-puts-army-and-air-force-on-alert,

BBC lisää edelliseen kertoen tuhansien ihmisten pakenevan, heidän mukanaan turisteja ja hindu-pyhiinvaeltajia, jotka olivat matkalla Amarnath luolalle.
Viranomaiset varoittavat terroriuhasta pyhiinvaeltajia vastaan. ”Pakistanin tukemat militantit suunnittelevat iskuja vuosittaista pyhiinvaellustapahtumaa vastaan”. varoittavat Intian viranomaiset.

Arviolta 20 000 hindu-pyhiinvaeltajaa ja 200 000 työläistä ovat poistumassa alueelta, paikallinen hallituksen virkailija kertoi Reutersille.
Hyökkäyksiä hindu-pyhiinvaeltajia vastaan on tapahtunut ennenkin, vuonna 2017 tehdyssä hyökkäyksessä sai surmansa 7 ihmistä.

Englanti ja Saksa varoittivat lauantaina kansalaisiaan matkustamasta Kashmiriin.
Intia ja Pakistan valvovat Kashmirin aluetta, mutta rajalinja on epämääräinen. Lisäksi Kiinalla on omat intrenssinsä Kashmirin alueeseen. Israel varoitti samoin. https://www.bbc.com/news/world-asia-india-49222571,

05. USA:n ja Kiinan välillä on käyty kauppasotaa jo kuukausien aikana, ja viimeiset yritykset sodan lopettamiseksi valuivat tyhjiin intressien iskiessä yhteen.

Steve Quaylen julkaisemassa artikkeli otsikoidaan: ”Kiina on erittäin ärtynyt, ja he katsovat nyt USA:n olevan vihollisensa no 1.” (Michael Snyder)

Snyder sanoo, että pelottavinta USA:n kannalta tässä on se, ettei tavallinen amerikkalainen näytä edes olevan tietoinen kehityksestä, missä maiden väliset suhteet liikkuvat.

Kiinan viranomaiset syyttävät avoimesti USA:ta suunnattomista protesteista Hong Kongissa viime viikkoina, ja torstaina presidentti Donald Trump asetti uudet pakotteet kiinalaisille tuontitavaroille.

”Todellisuudessa kiinalaiset eivät vain puhu, vaan he suorastaan kiehuvat raivosta Yhdysvaltoja vastaan, eivätkä he kainostele ilmaista sitä julkisesti.”
Snyder ottaa esimerkiksi arvostetun kiinalaisen uutisankkurin Kang Huin, joka normaalisti siistii sanansa Kiinan perinteisen arvoperusteen mukaisesti, eikä Snyder itse voisi edes kuvitella käyttävänsä sellaista terminologiaa.

Hän tekee nyt poikkeuksen ja toistaa Huin tekstiä sensuroimatta.
”He kehittävät ongelmia ja haluavat koko maailman joutuvan kaaokseen, käyttäytyen kuin s---ta-kasaa sekoittava keppi” Kang totesi Kiinan valtion CCTV-kanavalla. Hän lisäsi tähän myöhemmin.

”Jos kourallinen amerikkalaisia aina aiheuttavat ongelmia, me pahoittelemme.
Emme enää puhu määrätyistä kysymyksistä. Me tulemme hyökkäämään. Me iskemme teitä, kunnes kasvonne ovat mudan peitossa. Me iskemme teitä, kunnes jäätte sanattomiksi”.

Kiina syyttää, että CIA aiheuttaa ja kiihottaa mielenosoituksia Hong Kongissa. Kiinan armeija harjoittelee kansanmassojen hillitsemistä. Kiinan armeijan varuskunnan komentaja Chen Daoxiang Hong Kongissa, jossa on 6000 sotilasta, vakuutti ”joukkojensa päättävästi puolustavan kansallista itsenäisyyttä, turvallisuutta ja tasapainoa sekä hyvinvointia Hong Kongissa”.

Hong Kong kuuluu teknisesti Kiinaan. Englanti palautti sen Kiinalle 1997, mutta kaupungissa on itsehallinto 50 vuoden ajan, ennen kuin se virallisesti alistetaan Kiinan keskushallinnon alle v. 2047. Siinä toteutuu kiinan määritelmä: ”yksi valtio; kaksi järjestelmää”, jota Kiina esittää Taiwanin ongelman ratkaisuksi.

Kiinan lähettiläs YK:ssa Zhang Jun sanoi Pekingin tekevän tarvittavia vastatoimia puolustaakseen oikeuksiaan; avoimesti määritellen Trumpin asettamia viimeisiä sanktioita ”järjettömiksi, vastuuttomiksi toimiksi”.

Tässä pelataan äärimmäisen kovilla panoksilla, sillä molemmat ovat ydinvaltioita, ja molemmilla on ballistisia ohjuksia ydinpommien kuljettamiseksi. Jos sota syttyy, siitä joutuvat kaikki maailman ihmiset kärsimään.

Kiinan sotilasvirkailijat ovat laatineet suunnitelmia USA:n tuhoamiseksi, mutta suunnitellen sen siten, ettei saastuteta tuhottuja alueita ydinsäteilyllä, koska Kiina tarvitsee Amerikan mannerta asukkaittensa muuttoa varten.
http://theeconomiccollapseblog.com/archives/china-is-extremely-angry-and-they-now-consider-the-united-states-to-be-enemy-1,

06. UUTISIA LYHYESTI

Terrorin uhrien surevat vanhemmat kokoontuivat mielenosoitukseen iskulauseella. ”Meidän lapsemme ovat haudattuina terroristien juhliessa; emme tule vaikenemaan ennen kuin terroristien vankilajuhlat loppuvat.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/266906,

Poliisi pidätti 3 arabia, jotka heittivät bensapommeja Jerusalemin kaupunginneuvoston jäsenen Aryeh Kingin asuntoon Maale Zeitimissä. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/266907,

7 liikemiehen delagatio Singaporesta tulivat vierailulle Israeliin. He valitsivat päivän kestävän vierailunsa tavanomaisen kaupunkikierroksen asemesta vierailun Binyamin alueella. He tutkivat mahdollisuuksia investoida yli 50 yhtiölle Tel Avivin läheisyydessä yli miljoona USD/ yhtiö.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/266905,

Naftali Bennett torjuu loukkaantuneena syytökset, että se oli hän, joka esti Otzma Yehudit puolueen liittämiseksi Oikeistopuolueitten Alliansiin. Sen sijaan hän varoitti Libermanista, että hän tuo Israeliin vasemmistohallituksen.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/266903,

United Right johtaja Ayelet Shaked varoittaa: Kukaan ei tiedä, mitä tapahtuu, jos oikeisto ei saa 61 kansanedustajaa seuraavissa vaaleissa. Hän epäröi liittymistä SiniValkoisen ja Likudin johtamaan yhteishallitukseen. Oikeistopuolueitten allianssille luvataan 12 edustajaa Knessetissä. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/266891,

Tzahi Hanegby (Likud) tunnustaa lähestyneensä SiniValkoisia, mutta hänelle sanottiin ”kiitos vain, mutta ei kiitos”. Gantz ei halua istua samaan hallitukseen Bibin kanssa. Liberman on se kuninkaantekijä, joka ounastelee, että hän voi sopia Bibin kanssa vuorottelusta hallituksen pääministerinä.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/266894,

PLO:n asettama PA:n komitea kaikkien Israelin kanssa tehtyjen sopimusten mitätöimiseksi piti ensimmäisen kokouksensa Ramallahissa Abbasin johdolla.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/266895,

Liberman vakuuttaa, että hänen vaimonsa ja tyttärenä ovat kokonaan uskonnollisia. Kosiskeleeko Libi uskonnollisia puolueita hallituksesta vaalien jälkeen? Gallupit lupaavat hänelle 10 paikkaa Knessetissä.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/266890, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/266886,

Iranin tukema Israel Jihad Gazassa esittelee uusia aseitaan: Uusia raketteja lisääntyneellä kantomatkalla Nedtanyan kaupungin toiselle puolelle.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/266889,

Kuka sytytti tuleen Petah Tikvan suuren synagogan? Palo alkoi synagogassa juuri ennen sapatin alkua perjantaina. Kukaan ei loukkaantunut, mutta Pyhä Arkki ja siellä olleet Torah-rullat kärsivät vahinkoja. Tuli sammutettiin nopeasti. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/266896,

Hamasin tulitauko: 6000 Gazan arabia metelöi perjantaina Gazan turva-aidan länsipuolella pyrkien tunkeutumaan aidan läpi. Asiaan kuuluivat kivien ja poltto-pullojen heittelyt kivien lomassa sekä autonrenkaitten polttaminen, 51 heistä haavoittui; 24 IDF:n sotilaitten luodeista, jotka ohjesäännön mukaan osoitetaan jalkoihin. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/266873,

SÄÄTILAT TÄNÄÄN:

Jerusalem 19.31; Tiberias 26 -38; Suolameri 28 -39; Eilat 27 -40 +C-astetta, aurinkoista tänään ja huomenna, vähän lämpenevää.



























Comments

Popular posts from this blog

PERJANTAI 03.02.2017

Sunnuntai 22.08.2021

Tiistai 17.08.2021