SUNNUNTAI 12.05.2019

SUNNUNTAI 12.05.2019
01. HalTurner raportoi radioshoussaan, että USA:n hallitus on antanut Pentagonille käskyn viimeistellä suunnitelmia laajan Yhdysvaltain joukko-osaston siirtämiseksi Persianlahden alueelle.

Raportin mukaan joukkojen suuruus olisi 100 000 ja niille tarvittavat varusteet. Edellisen kerran näin suuren joukkojen keskittäminen tapahtui 1991 operaation Desert Storm Irakin sodan aikana.
USA:n lentotukialus Abraham Lincoln ohitti onnistuneesti Suezin kanavan matkalla Persialahdelle.

Raportissa kerrotaan, että Venäjä on siirtänyt pitkän matkan strategisia pommittajiaan maan eteläosiin, ja on moninkertaistanut varusteluverkoston huoltaakseen, aseistaakseen ja korjatakseen koneet toiminnan aikana.

HalTurner kertoo edelleen, että Venäjä on viimeisen 72 tunnin aikana toistanut harjoitusiskujaan USA:n tukikohtia vastaan Alaskassa saadakseen selville USA:n ilmapuolustuksen koodit potentiaaliselle hyökkäykselle USA:n mantereelle. Venäjä ei ole ilmoittanut, miten se tulee toimimaan, jos USA iskee Iraniin.

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrovin kerrotaan todenneen USA:n ulkoministeri Mike Pompeolle: ”Venäjä on valmis Harmageddoniin. Oletteko te?”
Selkäpiitä karmivaa leikkiä maailman rauhan kustannuksella, jos e on totta.

Venäjä on vuosikymmenien ajan valmistautunut suureen katastrofiin rakentamalla maanalaisia tiloja Moskovaan suurille kansanjoukoille, ja on pitänyt huolta armeijan aseistuksen ajanmukaistamisesta; sen määrästä ja laadusta.
Venäjä piti äskettäin 40 miljoonan asukkaan harjoituksen ydinsodan varalta, jossa kansalaisia kehotettiin siirtymään lähimpään suojatilaan.

Venäjä uudisti noita suojatilojaan varustamalla ne ilmanvaihdolla, valaistuksella, vesi- ja viemärilaitteilla sekä varastoinut niihin runsaasti elintarvikkeita.
Rapotin mukaan Lavrov ei laskenut leikkiä, vaan varoitti Yhdysvaltoja.

Raportin mukaan USA:n siviilipuolustus on laiminlyönyt kansan suojaamisen ja varustamisen murskaavan sodan varalta luottaen siihen, ettei kukaan uskalla hyökätä Amerikan mantereelle.
Ei maanalaisia suojatiloja, ei elintärkeän infrastruktuurin suojaamista EMP:n varalta, joka voisi lamauttaa kaikki sähköllä toimivat laitteet hammasharjoista autoihin, vesi- ja viemärilaitoksiin ja kaikkiin kuljetus- ja tietoliikenne- verkostoihin, saattaen maan avuttomana vihollisen armoille.

Sosiaaliset verkostot ovat vuosien ajan kehottaneet kansalaisia varustautumaan tuollaisten olosuhteitten varalta, mutta kuinka moni sen on tehnyt tai tekee? Keskiverto amerikkalainen varautuu 30 -60 päivän kriisiin, mutta EMP-iskun kohdatessa maata kriisi voi kestää kuukausia tai vuosia.
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/breaking-news-urgent-pentagon-tasked-to-begin-planning-for-massive-persian-gulf-troops-deployment,

02. Maailmalla on levitetty valheellista myyttiä islamista rauhanomaisena uskontona. Presidentti George Bush oli tämän oppisuunnan uskollinen kannattaja toteuttaen sitä TV-lausunnoissaan. Totuus on kuitenkin aivan toista.

Egyptissä syntynyt, mutta Saksaan muuttanut poliittinen tiedemies ja kirjailija Hamed Abdel –Samad sanoo, että tarvitsee vain tutustua islamin pyhään kirjaan Koraniin ja islamin perustajaan Muhammediin nähdäkseen totuuden.

”ISIS seuraa tarkoin Muhammedin ja hänen seuraajiensa toimintaa” Abdel-Samad sanoi Itävallan ServusTV:n kanavalla. ”He kehittivät maailmanvalloitus-idean käyttäen aseita ja kansojen alistamista.”

”En olisi koskaan syntynyt Egyptissä, elleivät he olisi alistaneet Egyptin empiren, antaen esikuvan, jota ISIS seuraa. Sama kuvio toistui Marokossa, Iranissa, ja itse asiassa kaikkialla, minne islam on levittäytynyt. Islam on miehityksen historia. ”

Abdel-Samadin puheen käänsi ja raportoi MEMRI. (Middle East Media Research Insitute)

Abdel-Samad käsitteli puheessaan väitettä, että islamfobia on terrorismin syy.
Hän sanoo monien liittyneen ISIS:iin kaikista muslimimaista, ja ensimmäinen ryhmä tuli Saudi Arabiasta, eikä siellä esiinny islamfobiaa; toinen ryhmä tuli Tunisian keskiluokan parista, eikä sielläkään ole paljon islamfobiaa.

”Ei ole yhtään muslimimaata, jossa ei olisi terrorismia ja nousevaa radikalismia. Väitteestä, että suurin ja ainoa syy (terrorismiin) johtui siitä, että nämä nuoret ihmiset kokivat islamfobiaa kotimaassaan, ei ole tie ongelman selvittämiseksi”.

Abdel-Samad sanoo, että ongelman selvittämiseksi väkivaltaiseen jihadiin rohkaisevaa opetusta moskeijoissa tulee pitää aisoissa. Hän sanoo useiden ISIS-joukoissa palvelleiden palanneen koimaihinsa Euroopassa.

”Ja sitten me havahdumme saatuamme viestin, että yksi heistä ajoi rekkansa ihmisjoukkoon. Sellaiset väkivaltaiset rikolliset täytyisi asettaa kansainvälisen oikeuden eteen, ja yhteiskunnan tulee langettaa heille ankarat rangaistukset.”

Abdel-Samad varoittaa, että väkivalta on osa islamin kulttuuria, joka pohjautuu sen perustajaan.

”Kritisoin miestä, joka kuoli 1400 vuotta sitten. Hänellä oli 13 vaimoa ja hän kävi 80 sotaa 8 viimeisen elinvuotensa aikana. Miksi ei aikaansa seuraava 21.-luvun henkilö voisi kritisoida häntä?”
https://www.wnd.com/2019/05/islam-is-violent-because-of-founder-muslim-expert-says/,

03. FBI paljasti USA:ssa ”kotitekoisen” terrorin harjoitusleirin Alabamassa, lisäten samalla, että kotimaisen terrorismin uhka esiintyy jokaisella alueella USA:ssa.

Leirin löytäjä toteaa, että ensi silmäyksellä se näytti hyljätyltä kaatopaikalta, mutta tämä maapala Macon Countyssa Alabamassa, johon FBI hankki tutkinta- luvan, muistuttaa kiireellä tehtyä armeijanmallista esterataa, joka kuuluu ryhmälle terroristeja, joita johtaa Siraj Wahhaj, joka omistaa leirin maan pitkän soratien varrella, mutta vain muutama mailia Tuskegeen keskustasta.

Maaomaisuus, samantapainen kuin New Mexikossa, johon terroristiryhmä on nyt yhdistetty, jossa Federatiivin syyttäjät sanovat, Wahhaj ja neljä muuta epäiltyä harjoittivat lapsia suorittamaan tappavia terrori-iskuja Amerikan maaperällä. https://www.wnd.com/2019/05/fbi-uncovers-homegrown-terror-training-camp-in-alabama/?cat_orig=us,

04. Iranin armeijan kenraali Amir Ali Hajizadeh, joka johtaa IRGC:n vallankumous-armeijan ratsuväkiyksikköä, esiintyi julkisesti Iranin TV:ssä kertoen iltauutisten katselijoille, että Iran valmistautuu iskemään USA:n tukikohtia vastaan Qatarissa, UAE:ssa ja Afganistanissa.

Kenraali Hajizadeh korosti, että Al-Dhafran tukikohta on vain 300 km:n Iranista ja että Iranin ohjukset yltävät noihin tukikohtiin.
Artikkeliin liittyvä kartta osoittaa USA:n sotilastukikohtien ympäröivän Irania: Turkista, Kuwaitista, Bahrainista, Qatarista, UAE:sta, Omanista, Pakistanista, Afganistanista ja vähän ulompana Kirgystanista.

Iran siirtää tankkejaan, joukkojen kuljetusajoneuvojaan ja raskasta aseistustaan Abadaniin lähelle Kuwaitin ja Iranin välisiä rajoja.
Jos Iran pystyy siirtämään aseistustaan Basrahin sillan kautta, ne voivat hyökätä USA:n tukikohtia vastaan tuntien kuluessa.

On syytä toivoa ja rukoilla, etteivät tämän raportin potentiaaliset näkymät tule koskaan toteutumaan. On syytä muistaa, että Hormuzan salmen kautta kulkee n. 35 % länsimaiden tarvitsemasta raakaöljystä, minkä Iran pystyy sulkemaan.
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/iranian-army-general-goes-on-tv-reveals-plans-to-missile-strike-u-s-bases-in-qatar-united-arab-emirates-and-afghanistan,

05. Israel avasi sunnuntaina Israelista Gazaan johtavat rajaterminaalit ja ulotti kalastusoikeuden 12 meripeninkulmaan osana Kairon tulitaukosopimusta huolimatta perjantain väkivaltaisista mielenosoituksista turva-aidan varrella, jossa yksi Gazan arabi sai surmansa ja 30 haavoittui.

”Erez ja Kerem Shalom rajanylityspaikat avataan sunnuntaina normaalien operointituntien mukaisesti” sanotaan COGAT:n, Israelin puolustusministeriön nimittämän elimen lausunnossa lauantai-iltana.

Erez-terminaali palvelee pääasiassa siviililiikennettä; Kerem Shalom puolestaan tavaraliikennettä. Molemmat terminaalit suljettiin väkivallan noustua ja pidettiin suljettuina kaatuneitten muistopäivänä ja itsenäisyyspäivänä.

Gazan arabit ovat järjestäneet yli vuoden ajan mielenosoituksia eri paikoissa pitkin turva-aitaa, niihin osallistuu tuhansittain pääasiassa nuoria, mukana lapsia ja naisiakin, kivittäen sotilaita ja poliiseja kivin ja pommein, sekä polttaen autonrenkaita ja pyrkien tunkeutumaan Israelin puolelle.

Sotilaat seuraavat tilannetta ja puuttuvat siihen vasta, kun tilanne niin vaatii.
Sotilaat käyttävät kyynelkaasua ja kumiluoteja, harvoin kovia luoteja, pyrkien osumaan ruumiin alaosiin, jalkoihin.
Hamas kuljettaa mielenosoittajia aidan tuntumaan eri paikoista Gazan kaistaa, ja kuten väitetään maksaa osanotosta, sekä haavoista ja kuolleista. https://www.timesofisrael.com/israel-to-reopen-gaza-crossings-after-border-clashes-fail-to-derail-ceasefire/,

06. USA:n presidentti Trumpin nimittämä Lähi-Idän rauhanlähettiläs Jason Greenblatt sanoi Fox News haastattelussa, joka julkaistiin lauantaina, että ”PA/PLO:n puheenjohtajan Mahmoud Abbasin päätös torjua USA:n laatiman rauhan-suunnitelman haavoittaa tavallista palestiinalaista”.

Greenblatt kehottaa Ramallahia ”lopettamaan kulkunsa torjunnan tietä, koska se on hyvin turhauttavaa tavalliselle palestiinalaiselle”.

”Tapaan heitä lähes päivittäin, ja näin he kertovat minulle. He sanovat ymmärtävänsä, että suunnitelmaan voi sisältyä jotain, jota he eivät voi hyväksyä, mutta heidän johtajansa sanovat, etteivät he halua edes katsoa sitä. Tunnen syvää myötätuntoa palestiinalaisiin heidän tuntemansa ristiriidan vuoksi.”

Greenblatt sanoo kuitenkin olevansa toivorikas palestiinalaisten vuoksi, että heille järjestyy tilaisuus tutustua suunnitelmaan.

PA/PLO:n johto katkaisi suhteensa Trumpin hallituksen kanssa sanoen, ettei USA voi enää toimia rauhanvälittäjänä Israelin ja arabien välillä sen jälkeen, kun Trump tunnusti määrittelemättömän osan Jerusalemia Israelin pääkaupungiksi joulukuussa 2017 ja virallisesti muutti USA:n lähetystön toukokuussa 2018 Jerusalemiin siirtäen samalla USA:n konsulaatin arabiasiat lähetystöön, mikä myös vihoitti PA/PLO:n johtoa.

Greenblatt vakuutti, ”ettei USA:n rauhantiimin laatima sopimusluonnos millään tavoin vaaranna Israelin turvallisuutta, vaikka se huomioi arabien vaatimuksia”.

Hän sanoo, että ”suunnitelma on sekä taloudellinen että poliittinen. Se on esitys, jolla on vielä pitkä matka lopulliseen sopimukseen, josta osapuolten tulee sopia”.
Suunnitelma julkaistaneen kesäkuun puolivälin, shavuot juhlien, jälkeen.

Greenblatt kritisoi YK:n turvallisuusneuvostoa sanoen sen toistelevan aiempien rauhansuunnitelmien väsyttäviä kohtia pystymättä näkemään tietä eteenpäin. https://www.timesofisrael.com/trump-envoy-pa-dismissal-of-peace-plan-hurts-ordinary-palestinians/,

07. PA/PLO:n arabit kritisoivat uutta vihkosta, joka ylistää Mahmoud Abbasia, ja joka on tarkoitus liittää PA:n koulujen opetusmateriaaliin.

PA:n opetusministeri sanoo projektin tarkoituksen olevan voimistaa kansallista identiteettiä, mutta SOME:n käyttäjät ja akateemikot sanovat sitä henkilökultiksi.

PA:n uutistoimiston WAFA:n mukaan vihkosen laativat Al-Birehin yläasteen opiskelijat. Abbas oli järjestänyt opiskelijoille ja heidän opettajalleen vastaanoton Ramallahissa. Opettaja vakuutti vihkosen vahvistavan opiskelijoitten kansallista identiteettiä kouluista yliopistoihin ja asuntoloihin. https://www.timesofisrael.com/palestinians-criticize-new-booklet-praising-abbas-handed-out-in-pa-schools/,

08. Äärivasemmiston NGO-järjestö Breaking the Silence levittää propagandaviestejä Eurovision kilpailuja seuraaville turisteille tarjoten heille osallistumista heidän opastamiinsa retkiin Hebroniin.

Äärivasemmistolainen järjestö pyrkii käyttämään hyväkseen Eurovisio-kilpailuja kehittäen provokaatioita Israelin valtiota ja sen hallitusta vastaan.

Osana sitä ovat järjestön jäsenten asentamat suuren mainokset, joissa turisteja kehotetaan osallistumaan heidän retkiinsä Hebroniin.

”Me uskallamme unelmoida vapaudesta – jopa miehityksestä – velvollisuutemme israelilaisina ja entisinä sotilaina on näyttää, miten me kutsumme Eurovision laulukilpailujen merkkihenkilöitä juhlimaan illalla ja avaamaan heidän silmänsä päivällä” sanotaan sen FB:n sivulla.

”Eurovision laulukilpailujen iskulause on Dare to Dream (uskalla unelmoida) ja tunti Tel Avivista palestiinalaiset miljoonat sotilasmiehityksen alla, unelmoivat vapautta miehityksestä. Tämän viestin me asennamme tänä aamuna Ayaloniin, kutsuen turistien miljoonia tulemaan tänne nähdäkseen Eurovision”.

Sisäisen turvallisuudenministeri Gilad Erdan vastasi tähän: ”Tässä on ohjeeni. Patriarkkojen kaupungin pioneeriasukkaitten kiihotuksen asemesta viekää turistit tutustumaan Hamasin hallituksen ihmisoikeuksien räikeään rikkomiseen Gazassa, tai antakaa heille vaikutelma Palestiinan hallituksesta, joka rahoittaa terroristeja ja ylistää kauhistuttavia murhaajien”. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/263015,

09. Breaking the Silence ja B´Tzelem johtajat osallistuvat EteläAfrikassa Israelin vastaiseen konferenssiin, jossa häväistään Israelia sitä vastaan tehtyjen hyökkäysten jatkuessa maan eteläosassa. Lähes 700 rakettia 24 tunnin sisällä ammuttiin Gazasta Israelin, surmaten 4 ja haavoittaen 138 Israelin kansalaista.

Konferenssin oli järjestänyt Jewish Democratic Iniative (JDI), EteläAfrikassa toimiva juutalaisten järjestö, jonka tarkoituksena on luoda kansainvälistä painostusta Israelia vastaan.
Israelilaiset osanottajat vertasivat Israelia EteläAfrikan apartheid hallitukseen. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/263008,

10. Lähes puolet Golanin havinaisista korppikotkista on tuhottu myrkyttämällä, sanoo Luonto- ja Puistohallinto.

Kahdeksan 20 kymmenestä griffon korppikotkasta löydettiin kuolleina. Viranomaiset pitävät tätä kuolettavana iskuna näiden saalistajalintujen kannalle.

Yksi kettu ja pari shakaalia löydettiin kuolleina sekä kaksi muuta kotkaa sairaina; ne otettiin kiinni ja vietiin eläinklinikalle hoidettaviksi.
Korppikotkien lukumäärä oli v. 1998 130 yksilöä, mutta se on romahtanut ihmisten tuhoisien toimien johdosta.

Viranomaiset pitävät myrkytyksiä vakavina rikkomuksina ja pyrkivät saamaan syylliset vastaamaan teoistaan oikeudessa.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/263009,

SÄÄTILAT TÄNÄÄN

Jerusalem 14 -28; Tiberias 17 -33; Suolameri 22 -36; Eilat 22 -36 +C-astetta, aurinkoista tänään ja huomenna, lämpenevää.

Vaarallisia tarttuvia tauteja kantavia maahanmuuttajia pyrkii Yhdysvaltoihin Meksikon rajan kautta. Monet niistä ovat tauteja, joihin amerikkalaisilla ei ole immuniteettia; ne hävitettiin aikoinaan. Media mielellään ei raportoi niistä.
https://thecommonsenseshow.com/conspiracy-economics-health/deadly-disease-carrying-immigrants-crossing-border-record-numbers,

Omituiset raesateet runtelevat autoja ja rakennuksia Lousianisssa, Leningradissa, Montereyssa Meksikossa, Puolassa ja jopa Milanissa Italiassa.
http://strangesounds.org/2019/05/hailstorm-video-louisiana-russia-mexico-poland-malpensa.html,





Comments

Popular posts from this blog

PERJANTAI 03.02.2017

Sunnuntai 22.08.2021

Tiistai 17.08.2021