TORSTAI 14.03.2019

TORSTAI 14.03.2019
”Minä sanon teille, ystäväni, älkää peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, eivätkä sen jälkeen voi yhtään enempää tehdä, vaan Minä osoitan teille, ketä teidän tulee peljätä: Peljätkää häntä, jolla on valta tapettuansa syöstä helvettiin. Niin. minä sanon teille: häntä te peljätkää”. (Lk12:4-5) Tämä tarkoittanee ihmistä, joka ei halua luopua kaikesta, mitä Herra vaatii. (Lk14.33)
01. Useat räjähdykset, joiden syytä ei tiedetä, raunioittivat Petro San Felix öljyn-jalostuslaitoksen Venezuelassa 03.00 PM itäistä päiväaikaa. Laitos on nyt tulessa ja se pyytää hätäapua hallitsemattoman tulen johdosta.

Jalostuslaitos sijaitsee Venezuelan keskustassa. Vielä ei tiedetä, aiheuttiko räjähdys ihmisuhreja tai loukkaantuneita, eikä sitä, miten palokunnat voivat taistella tulta vastaan ilman sähkövirtaa veden pumppaamiseksi paloposteista.

Sähkövirran saannin elpymiseksi on tehty kaikki mahdollinen, mutta uudet palot ja räjähdykset korjatuissa muuntajissa vaikeuttavat työtä.

Presidentti Nicolas Maduro syytti kahta USA:n kaupunkia, Houston TX ja Chicago IL, cyber-hyökkäyksistä sähkölaitoksia vastaan. ”Tulen pyytämään apua kansainvälisiltä asiantuntijoilta YK:sta, Venäjältä, Kiinalta ja Iranilta, mailta, joilla on aiempia kokemuksia cuber-hyökkäyksiä koskevissa asioissa”.

Useissa paikoissa Venezuelassa vesihanoista vuotaa vedensekaista raakaöljyä.
Ei tiedetä, onko saastunut vesi vain 07.03. lähtien putkissa seisonutta vettä, vai onko vesiputkistoihin pumpattu vahingossa raakaöljyä. https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/multiple-explosions-rock-venezuela-oil-refinery, https://www.dailymail.co.uk/news/article-6806853/China-steps-help-President-Maduro-lights-looters-ran-riot.html,
USA kehottaa kaikkia kansalaisiaan poistumaan Venezuelasta välittömästi, mitä muutamat pitävät sodan valmisteluna.

02. USA:ssa hurrikaani pakottaa idästä Texasista tulevat tuulet Dakotan pohjoisosaan.

Voimakkaat myrskytuulet saavat valoilleen raivokkaat lumi-, vesi- ja tuulen-puuskat torstaina USA:n mantereen keskiosissa. Metereologi Ryan Maue weathermodels.com toteaa tuulten voiman muistuttavan kategori 1 hurrikaania.

”Pahimmat ennakot kohdistuvat tasankoalueille, Texasista Dakotaan. Arvioimme suurten lumimyrskyjen lähenevän tuulenvoimaltaan hurrikaania, sakeaa lumisadetta ja massiivisia lumikinoksia” ennustaa AccuWeather metereologi Alex Sosnovski. "Keskiviikkona 1 -2 jalkaa lunta, kovaa tuulta, tulee osiin Coloradoa, Wyomingia, EteläDakotaa ja Nebraskaa, mutta myös lumimyrskyjä ja kelivaroituksia. https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/blizzard-warning-with-hurricane-force-winds-from-texas-to-north-dakota,

03. Hawaiin suurimman saaren asukkaat saivat varsin pelottavan ja epämukavan herätyksen 5.5R-asteen maanjäristyksen ravistellessa koko saarta.

Järistys luokitellaan matalaksi n. 6.7 kilometrin päässä Kilauea tulivuoresta, joka purkautui viime vuonna.

Maanjäristys tapahtui saarella lähellä Hilina Slump nimellä tunnettua epävakaista aluetta, jonka häiriintynyttä maamassaa irrottelivat edelliset maanjäristykset.
Jos tämä maalaatta jatkaa liukumistaan rysähtäen voimalla mereen, se tulee aiheuttamaan massiivisen Tsunamin, joka tulee iskemään Hawaiin saariin 300 metrin aalloilla jatkaen sieltä matkaansa USA:n länsirannikolle.

Se voisi pahimmillaan iskeä USA:n rannikolle 30 metrin aalloilla aiheuttaen massiivista tuhoa länsirannikon kaupunkeihin, eikä se olisi ensimmäinen kerta.

Hilina Slamp sijaitsee Kilauea tulivuoren rinteellä Hawaiin suurimman saaren kaakkois-rannikon edustalla. Se on tunnetuin epävakainen maansiirtymä Hawaiin saarilla.
Nämä maanvyörymät ovat tulivuoren tyhjentäessä vuoren sisään kertynyttä painetta ja materiaaliaan, joka saavutettuaan määrätyn tason alkaa vyöryä alaspäin ja lopulta mereen. Tavallista suurempi purkaus voi sytyttää suuren maanvyörymän.

Kilauean eteläinen rinne ulottuu Cape Kumukahiin; se jatkaa hiljaista liukumistaan kohti merta, sen keskiosien liukuessa n. 10 sm vuodessa, vuoresta valuvan magman voimasta.
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/hawaii-volcano-m5-5-earthquake-again,

04. Beforeitsnews.com kertoo artikkelissaan ”Murskattu! Hämmästyttävää informaatiota koskien Hillary Clintonia, Angela Merkeliä ja miljardööri George Sorosia”. Lisäksi siinä käsitellään ”Pizza-Gate” toimintaan liittyvää homoerotismia ja satanismia.

Artikkelin tiedot on saatu sveitsiläiseltä, joka ei paljasta nimeään eikä osoitettaan.
Hänen lähettämässään E-mailissa, johon ei voi vastata, väitetään, että Soros on oleellinen osa ”Pizza-Gate” teoriaa, joka alkoi äärioikeistolaisten (vasemmistolaisten?) järjestöjen keskuudessa.

Pizza-Gate jäsenten tapa ajatella vihjaa, että globaali saatanallinen pedofilia verkosto operoi Washingtonissa sijaitsevassa pizza-ravintolassa USA:n Demokraattisen puolueen korkeiden jäsenten parissa, ja Soros kuului siihen.

Uskomattomasti E-mail väittää, että ”Saksan uusi ulkoministeri on juutalaista sukujuurta olevan biljardööri George Sorosin sätkynukke”, ja että ”hänen kaverinsa haluavat orjuuttaa Euroopan väestön”.

Siinä myös väitetään, että ”George Soros itsekin useitten muitten kuuluisuuksien kanssa kidutti ja murhasi lapsia useissa tilanteissa”.
11.03.päivätyssä E-mailissa vakuutetaan, että ”George Soros on Euroopan salainen johtaja”.

Sonja Waltersin historian arkistoidussa Reddit blog E-mailissa yksilöidään hänen oikeistolainen poliittinen agendansa. Näyttää, että molemmat E-mailit ovat osa pitkää listaa E-maileja, jotka on lähetetty saman välittäjän kautta.

Seuraamassani artikkelissa tunnustetaan, että toistaiseksi on epäselvää, miten tiedot liittyvät ajankohtaisiin tilanteisiin, tai miten Sonja Walters hyökkäsi Alternative News mediaa vastaan, mutta: ”Rikollisesti korruptoituneet hallituksen jäsenet, kuuluisuudet, uskonnolliset johtajat, media henkilöt ja yritysjohtajat tullaan viemään oikeuteen ja rankaisemaan rikoksista, joihin kuluvat petos, ihmiskauppa, rituaalinen uhraaminen sekä sanoin kuvaamattomat perversiot”.
https://beforeitsnews.com/v3/blogging-citizen-journalism/2019/2624120.html,
https://www.breitbart.com/entertainment/2019/03/13/roseanne-barr-democrats-ignoring-the-trafficking-and-slavery-on-the-border/,

05. Brasilian presidentti Jair Bolsonaro, joka tulee vierailemaan Israelissa lähiaikoina, lupasi tavatessaan pääministeri Netanyahun muuttaa maansa lähetystön Tel Avivista Jerusalemiin.

Bolsonaro toteuttanee virallisen Israelin vierailunsa loppukuusta, mutta Israelin hartaista toiveista huolimatta hän ei voine toteuttaa haluaan lähetystön muuttamisesta, sillä hänen hallituksensa sotilasjohtajat vastustavat sitä.

Brasilian hallituksen virkailija kertoi Reutersin kysymykseen asiasta keskiviikkona, ettei mitään päätöstä lähetystön muuttamisesta ole tehty. On selvää, että pääministeri Netanyahun toivelistalla se olisi korkealla, sillä hän tarvitsee lisäpontta hiipuvalle vaali-työskentelylleen useitten haikalojen vaaniessa hänen jokaista askeltaan.

Em. virkailija sanoi, että jotakin presidentin täytyy kuitenkin sanoa vierailunsa aikana, jonka aikatauluksi arvioidaan 31.03 -02.04. välistä aikaa.
Brasilian varapresidentti Hamilton Mourao, reservin kenraali, totesi haastattelussa helmikuussa, että muutto on huono asia, koska se tulisi häiritsemään Brasilian suhteita ja vientiä arabimaihin, joihin se vie mm. halal-lihaa 5 miljardin USD arvosta.

Bolsonaro lupasi myös sulkea PA/PLO:n lähetystön Brasiliassa, koska ”se ei ole valtio”. https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5478483,00.html,

06. Etiopiassa Boeing 737 MAX matkustajakoneen koneen tuhoutuessa heti lähtökiitonsa jälkeen surmaten kaikki koneessa olleet, on aiheuttanut laajoja toimenpiteitä kaikkialla maailmassa. Sen molemmat mustat laatikot on löydetty ja ne on toimitettu asiantuntijoiden käsiin. Niiden uskotaan voivan selvittää, mikä meni vikaan.

Kone nousi ilmaan torstaiaamuna Addis Abeban lentokentältä, mutta murskautui kuten siinä olleet 157 ihmistä, lennettyään 60 km pääkaupungista. Tällä onnettomuudella on yhtäläisyyksiä indonesiassa tuhoutuneen Lion Air koneen tuhoutumisen kanssa, ja viranomaiset pyrkivät löytämään, oliko vika moottoreissa, kuten joku matkustaja epäili lennettyään aiemmin samanlaisessa koneessa, tai jossain muualla.

Etiopialaisessa koneessa oli 2 israelilaista, joiden jäännökset on tunnistettu, ja 8 amerikkalaista. Matkustajien ja henkilöstön tunnistaminen vie viikkoja/kuukausia.

USA:n Federal Aviation Administration (FAA) antoi keskiviikkona komennon kaikkien Boeing 737 MAX koneitten lentokiellosta toistaiseksi.
https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5478528,00.html,

07. IDF aloittaa rikostutkimukset ”March of the Return” projektin mielenosoituksissa saaneen 11 Hamasin arabin kuolemasta.

Israelin virkailijat informoivat journalisteja Genevessä pyrkien selvittelemään YK:n ihmisoikeusneuvoston viime viikolla julkaisemasta raportista, jossa Israelin sotilaitten väitetään tarkoituksellisesti ampuneen siviilejä kohti syyllistyen sotarikokseen.

Hamasin terveysministeriön rekisterin mukaan surmansa sai 189 ihmistä ja haavoittuneita on yli 6 000.
Netanyahu tuomitsi YK:n ihmisoikeusneuvoston raportin todeten, että sen 47-jäsenen neuvosto on valmiiksi tuominnut Israelin huomioimatta tosiasioita kentällä. https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5478275,00.html,

08. Israelin ISI tiedustelujärjestön ottamien satelliittikuvien perusteella näyttää ilmeiseltä, että Iran rakentaa uutta ohjustehdasta Syyriaan. Satelliittikuvien mukaan rakennukset muistuttavat muista Iranin rakentamista ohjustehtaista otettuja satelliittikuvia.

Nyt rakenteilla olevat rakennukset ovat viimeistelyvaiheessa.
Kuvissa näkyvät turvallisuusaita, ajoneuvot, kolme hangaria ja uusi vesitorni.
Se sijaitsee Safitan kaupungissa Tartusin kaupungista itään Välimeren rannikolla.

ISI myöntää, ettei satelliittikuvista voida täysin päätellä, onko Iran sen rakentaja. https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5478335,00.html,

09. USA:n ulkoministeriö on pudottanut kaikista uusista Juudean ja Samarian sekä Golanin ylänköä koskevista lausunnoistaan ja raporteistaan pois määritelmän ”miehitetty”.

USA:n ulkoministeriö kuitenkin kiirehti korjaamaan, ettei vuosittain julkaistussa ihmisoikeusraportissa annettu ”miehitys” päätös tarkoita poliittista muutosta.
Ulkoministeri Mike Pompeo käyttää omissa lausunnoissaan sanontaa ”Israelin valvoma alue” antaen siten vihjeen, että kysymys on edelleen kiistanalainen. https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5478178,00.html,

10. Vaarallinen ja sivusta katsoen lapsellinenkin sanailu Turkin ja Israelin johtajien välillä käy edelleen kuumana molempien johtajien pyrkiessä löytämään eniten solvaavia nimityksiä toisistaan - kuitenkin ilman sodanjulistusta

Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan, jonka haaveena ja pyrkimyksenä on palauttaa Ottomaanihallituksen aikainen loisto ja valta, ja Turkin sulttaani, kutsui Netanyahua keskiviikkona vähemmän mairittelevilla nimityksillä ”varas” ja ”tyranni”.

Erdoganin sanavalinnassa on usein maininta lastenmurhaajasta muistamatta, miten monta lasta ja naista on tapettu hänen käskystään.
Hän ilmeisesti kokoaa sitä 1.5 miljoonan miehen muslimiarmeijaa, joka ennen pitkää tunkeutuu Syyrian kautta Juudeaan ja Samariaan pyrkien Temppelivuorelle.
https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5478206,00.html,

11. IDF:n tiedottaja kertoi keskiviikkona, että Hizbullah oli asettanut terroriyksikön Syyrian Golanille, jonka tarkoituksena on valmistella hyökkäyksiä Israelin puolelle Golania.

Golan filen löysi IDF:n pohjoisen komennuskunnan tiedusteluyksikkö.
”Golan File” nimellä kutsuttu Hizbullahin suunnitelma oli niin salainen, ettei presidentti Bashar Assadia informoitu siitä vuotojen pelossa.

Ali Musan johdolla toimiva hyökkäysyksikkö on suoraan Hizbullahin pääsihteerin Hassan Nasrallahin alaisuudessa ja vastaa vain hänelle.

IDF:n Bashan divisioonan komentaja eversti Amit Fischer raportoi, että terroriyksikön rakentaminen on vielä kesken, ja että se kokoaa kaiken aikaa tietoja iDF:n liikkeistä ja asemista Israelin Golanilla.

IDF:n suorittama Golanin yksikön paljastaminen on yhteydessä USA:n suunnitelmiin poistaa Iranille myötämieliset militaristit Irakin ja Syyrian väliseltä rajalta.

https://www.debka.com/the-idfs-exposure-of-hizballahs-golan-unit-ties-in-with-us-plans-to-deal-with-pro-iranian-militias-around-iraqi-syrian-border/,

12. Iranin puolustusministeriö ilmoitti torstaina, että se oli aloittanut massiivisen harjoituksen, johon osallistuu 50 Iranin USA:lta 2011 varastamansa Sentinel dronen mukaan rakentamaa miehittämätöntä konetta.

IRGC:n ilmoituksen mukaan harjoitus on suurin erikoisalallaan, jolle annettiin komealta kalskahtava nimi ”Beit al-Maqdis”, joka tarkoittaa Jerusalemin temppelivuorta. Konferenssiin osallistui IRGC:n komentaja Hossein Solemani ja sen ilmatilan yksikön johtaja Amir Ali Hajizadeh.

FarsNews raportoi, että ensimmäistä kertaa harjoituksiin osallistuu 50 Iranin RQ-170 (US Sentinel) mallin dronea operoiden yhdessä hyökkäys-ja taistelu-koneitten kanssa. https://www.jpost.com/Middle-East/50-Iranian-drones-conduct-massive-way-to-Jerusalem-exercise-report-583387,

13. Jerusalemin Temppelivuoren päivärutiinia valvoja wagf, islamsäätiö, ilmoitti aloittavansa Vuoren itämuurin Kultaisen Portin lähellä sijaitsevan holvatun tilan korjaamisen ja uudistamisen välittömästi. Tiedotus annettiin Israelin ja Jordanian sovittua keskenään Bab al-Rahmanin portin luona syntyneen kriisin, joka uhkasi ryöstäytyä käsistä.

Turvallisuusministeri Gilad Erdan vakuuttaa, ettei siitä tehdä uutta moskeijaa, mutta aikaisempien kokemusten valossa tilan korjaaminen tarkoittaa, että se tulee toimimaan moskeijana. PA:n nopeasti muodostama ”Al-Aqsa uudelleen rakentamiskomitea” valvoo rakennustöitä. Arkeologien ja kunnan valvonnasta ei mainita mitään.

Temppelivuorella toimivat Hamasin agentit hyvin aktiivisesti. He saavat avustusta Turkilta, joka on satsannut runsaasti varoja saadakseen jalansijan Jerusalemissa.
Tiistaina Vuorella sijaitseva poliisiasema sytytettiin tuleen palopommilla, joka tuhosi tilan korjauskuntoon.
https://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/Wakf-says-it-will-start-renovating-Golden-Gate-site-583327,

SÄÄTILAT TÄNÄÄN

Jerusalem 07 -11; Tiberias 13 -18; Suolameri 16 -22; Eilat 13 -23 +C-astetta. tänään sadetta, huomenna puolipilvistä, lauantaina sadetta, lämpenevää.
israelweather.co.il,








.


Comments

Popular posts from this blog

PERJANTAI 03.02.2017

Sunnuntai 22.08.2021

Tiistai 17.08.2021