Sunday, February 12, 2017

SUNNUNTAI 12.02.2017

SUNNUNTAI 12.02.2017
01.Juutalaisen ajanlaskun mukaisen viikon ensimmäinen työpäivä alkoi sateisena ja harmaana, ja ajoittaiset tai paikalliset sadekuurot tullevat jatkumaan ainakin seuraavan kolmen päivän aikana lämpötilan samalla pudotessa päivän lukemista 06 -11 keskiviikon lukemiin 03 -08. Sateita on odotettu ja rukoiltukin hartaasti, sillä pohjaveden vähetessä sen suolapitoisuus kasvaa, minkä poistaminen voi kestää sukupolven ajan. PA:n arabit käyttävät runsaasti pohjavettä ilman lupaa kaivamistaan kaivoista. Osan arabien vedestä tulee kansallisen putkiston kautta, mutta koska se maksaa, he mieluummin poraavat laittomia kaivoja tai varastavat vettä kansallisesta putkistosta.
SÄÄTILAT TÄNÄÄN
Jerusalem 06 -11; Tiberias 10 -18; Suolameri 13 -20; Eilat 10 -22 +C-astetta. Taivas on puolittain tai osittain pilvien peittämä.
Käydessämme eilen Kanada-puistossa saimme ihailla täyteen kukkaan puhjenneita mantelipuita, vaikka muut luonnonkukat eivät ole vielä päässeet leikkiin mukaan. Talomme viereisillä tonteilla kasvaa useita mantelipuita, mutta ne nukkuvat vielä talviuntaan. Syklaamit ovat jokaisena keväänä ensimmäisten uskaliaitten joukossa uhmaamaan talven valtaa joutuen usein lumen peittämiksi. Narsisseja löysimme myös lenkkipaikkojemme läheisyydestä.
02.SATOJEN mailien pituinen maan halkeama avautui Pakistanissa Quila Abdullah alueella saattaen paikalliset kansalaiset pelon valtaan. Se on pisin tunnettu ja mitattu halkeama maailmassa. Vastaavan kaltaiset muutokset maan kuoressa ovat tavallisia tällä alueella, jossa Indo-Pakistanin osa Intian Australian laatasta hieroo kylkiään Afganian osaan Euraasian mannerlaatasta. Toinen maapeitteen repeämä on Balochistanin alueella Pakistanissa. Samantapaisia repeämiä maan kuoressa on havaittu San Andrean repeämän alueella Kaliforniassa. http://strangesounds.org/2017/02/gigantic-earth-crack-pakistan-video-sparking-fears-among-locals.html
03.VANHA tuttavamme planeetta XPlaneetta – miten sitä kutsutaankin – jatkaa ellipsin muotoista rataansa lähestyen uhkaavasti maapalloa - joskaan tuskin vaarallisen lähelle, mutta sen vaikutus tuntuu jo. Seuraamassani artikkelissa muistutetaan, että NASA:n tiedemiehet kehittivät viime vuonna hypoteesin, että aurinkokuntamme on osa binaarista, kaksi tahoista aurinkojärjestelmää, joka voisi selittää maapallon toistaiseksi selittämättömän hoippumisen ja hoipertelun, kuten Jesaja ilmoittaa.
"Kauhu Ja kuoppa ja paula ovat edessäsi, maan asukas. Joka pakenee kauhun ääntä, putoaa kuoppaan, ja joka kuopasta nousee, juuttuu paulaan. Sillä korkeuden ikkunat avautuvat ja maan perustukset järkkyvät. Maa murskaksi musertuu, maa halkeilee ja hajoaa, maa horjuu ja huojuu. Maa hoippuu ja hoipertelee kuin juopunut, huojuu kuten lehvämaja. Raskaana painaa sitä sen rikkomus, se kaatuu, eikä enää nouse".
(Jes.24:17 -20)
Jesaja ilmoittaa myös syyn, miksi näin tapahtuu: " Maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt, hyljänneet iankaikkisen liiton. Sen tähden kirous kalvaa maata, ja sen asukkaat syystänsä kärsivät, sen tähden maan asukkaat kuumuudesta korventuvat, ja vähän jää ihmisiä jäljelle". (Jes.24:5 -6)

Artikkelissa viitataan USA:n hallituksen suorittamaan Minuteman tai vastaavan ohjuksen testaamiseen Hawaijilla viime perjantaina. Virallisesti ilmoitettiin, että testi suoritettiin USA:n laivaston uuden SM3 Block IIA ohjuksen suorituskyvystä Amerikan ja Japanin välisen sopimuksen mukaan Venäjän presidentti Putinin suorittaman ICBM ohjuksen testin vastapainoksi. Se on kuitenkin voinut olla verho ihmiskunnan pelastamiseksi tuholta. Todellinen tarkoitus oli ehkä tuhota tai estää maapalloa uhkaavan 2.2 km suuruisen Nibirun vanavedessä lentävän taivaankappaleen harhautumisesta maapallon vetovoiman vaikutuksesta kohti maapalloa.  
VENÄLÄINEN astronomi tri Dyomin Zhakarovich ilmoitti tammikuun 4. päivänä Nibirun seurasta eksyneen kappaleen voivan iskeä maapalloon 16, helmikuuta. Uusien todisteiden mukaan Trumpin hallituksen ohjauksessa useiden valtioitten yhteisvoimin ammuttiin harhautunutta vierailijaa kohti useita ohjuksia, ja se tuhottiin aikaisin tiistaiaamuna.
Artikkelissa kerrotaan laajemmin Nibirua koskevista tutkimuksista, mutta yllä oleva riittänee tässä vaiheessa. http://www.prepperfortress.com/planet-x-continues-movement-elliptic-orbit-drawing-ever-nearer-planet-swarm-volcanoes-erupting-worldwide-earths-crust-becoming-unstable/

04.VUODEN 2017 aikana nähtäneen uusien johtajien ottavan asemansa monessa maassa ja kansainvälisissä järjestöissä. Ranska valitsee uutta presidentti entisen Francoise Hollanden astuessa sivuun, Hollannissa toimitetaan parlamenttivaalit, jossa Geers Wildersin johtama kansallinen puolue saanee johtavan aseman. Ehkä merkittävin muutos tulee tapahtumaan Saksan federaation alueella, jossa pitkään maata hallinnut liittokansleri Angelika Merkel poltti siipensä kutsuessaan suurilla mainoksilla kaikki halukkaat siirtolaiset EU:n ulkopuolella muuttamaan Saksaan, minkä johdosta puolitoista miljoonaa työtä tai parempia olosuhteita etsiviä ihmisiä tulvi maahan sekä Lähi-Idästä että Pohjois-Afrikasta. EU:n avoimien rajojen ansiosta niitä valui myös Saksan kautta Alankomaihin, Englantiin ja Pohjoismaihin. Nyt Saksa tarjoaa moninkertaisen korvauksen niille, jotka suostuvat palaamaan kotimaahansa.

Kohtuuden nimissä on tunnustettava, että heidän joukossaan oli - ehkä jopa enemmistö - varmaan aitoja pakolaisia, jotka pakenivat kodeistaan murhan-himoisia terroristeja, mutta heidän mukanaan tuli myös aitoja terroristeja, jotka koulutettuina ja omilla varoillaan varustettuina soluttautuivat pahaa aavistamattomaan ja puolustuskyvyttömään yhteiskuntaan, kuten Syyrian presidentti Bashar Assad myönsi äskettäin. Kukaan ei tiedä todellista tilannetta, koska heitä ei tilastoitu eikä merkitty rekistereihin maitten olemattomilla rajoilla.
USA:n uuden presidentin Donald J Trumpin esimerkin mukaan nationalismi on nousemassa Euroopassa, joka vaatii rajojen sulkemista ja vapaan liikkumisoikeuden poistamista maasta toiseen EU:n alueilla. Monet maat ovat alkaneet valmistella omaa "brekxit"-suunnitelmaansa EU:sta eroamiseksi Englannin esimerkin mukaan. EU voi typistyä 10 valtion liitoksi.  
YK sai uuden pääsihteerin korealaisen Ban kiMoonin erottua ia hakiessa virkaa kotimassaan. Uusi pääsihteeri on Antinio Guterres. 
YK joutuu samalla täydentämään muitakin korkeita virkailijoitaan. Viimeisin yritys oli saada kansojen hyväksyminen YK:n Libyan lähettiläälle. Mihin pääsihteeri esitti PA:n entistä pääministeriä Salaam Fayyadia. USA kuitenkin esti hänen valitsemisensa Israelin YK:n lähettilään Danny Danonin suosituksesta. Fayyadin meriitti-listalla on hänen toimintansa Maailmanpankin talousjohtajana.

Israelin mielestä Fayyadin nimittäminen huomattavaan virkaan merkitsisi Palestiinan valtion tunnustamista. PA/PLO sai YK:n 2012 osittaisen tunnustuksen hyväksyessään sen YK:n tarkkailijamaan asemaan ilman äänioikeutta Vatikaanin tapaan. Vatikaanin tapaus poikkeaa kuitenkin PA/PLO:n tilanteesta täysin, sillä Vatikaani on yleisesti tunnustettu itsenäiseksi maaksi, mitä PA/PLO ei ole.

YLLÄTTÄEN Sionistisen Unionin toinen puheenjohtaja Tzípi Livni on nostettu YK:n apulaispääsihteerin ehdokkaaksi. Pääsihteeri Guterres soitti Haaretz lehden tietojen mukaan viikonvaihteen aikana Tzipi Livnille pyytäen häntä liittymään maailmanjärjestön henkilökuntaan. Livni toimi aikoinaan myös Israelin ulkoministerinä, ja hänen ansiokseen luetaan surullisen kuuluisan Libanonin sodan lopettamissopimuksen laatiminen, jota Israelissa on moitittu esimerkiksi siitä, miten kansainvälistä sopimusta ei tule tehdä, sillä se oli täynnä ristiriitaisia aukkoja ja aiheutti Hizbullahin nousemisen Libanonin hallitukseen ja Israelin vaarallisimmaksi vihollisjärjestöksi.
Tzipi Livnin valinta täytyy hyväksyä YK:n turvallisuusneuvostossa. Onko Fayyadin nimitys ja Livnin valinta kytkettyinä toisiinsa, kuten Haaretzin artikkelista voi aavistella, on vielä avoin kysymys.
Näin nämä länsimaista demokratiaa edustavat järjestöt EU ja YK täydentävät itse itseään korkeita nimityksiä tehdessään. Ei olekaan mikään ihme, että muslimimaat ovat hylänneet sen oloihinsa sopimattomana pitäytyen omaan sharia-lakiinsa. http://www.timesofisrael.com/will-mk-tzipi-livni-be-the-first-israeli-deputy-chief-of-the-un/http://www.haaretz.com/israel-news/.premium-1.771145?=&ts=_1486892920947

05.Israelin pääministeri Benyamin Netanyahu, jota kotimaassaan uhkaa syytös useista häntä vastaan nostetuista epäilyksistä korruptiosta, lahjonnasta ja monista muista epäselvyyksistä, matkustaa Washingtoniin, jossa hänellä on ensimmäinen tapaaminen presidentti Donald J Trumpin kanssa Valkoisessa Talossa. Trump vakuutti vaalipuheissaan toistuvasti ystävyyttään Israelia kohtaan luvaten samalla useita myönnytyksiä kysymyksissä, jotka edellisen presidentin Obaman aikana saattoivat maitten väliset suhteet alemmaksi kuin koskaan.

Presidentti Trumpin alkaessa tottua korkean virkansa vaatimaan asemaan ja havaittuaan Ariel Sharonin tapaan, että "asiat näyttävät erilaisilta ylhäältä katsoen", eikä voi enää vedota kehenkään, sillä hän on nyt ainakin läntisen ja koko maailman ehdoton johtaja, joskaan kaikki ei ole vielä muotoutunut osaksi hänen tajuntaansa, Trump on alkanut vetää takaisin lupauksiaan. Kuten edellä kerroin, presidentti Trumpilla on paljon suurempia ja kiireellisempiä kysymyksiä, kuin pikkaraisen juutalaisvaltion säilyminen hengissä islammeren vihamielisissä tyrskyissä.

Jos hän kuitenkin on saanut oikeaa informaatiota Israelin Jumalan oikeasta luonteesta ja mieltymyksistä, hänen tulisi varoa jokaista askeltaan ja jokaista sanaansa tavatessaan "vanhan ystävänsä" Benyanin Netanyahun. Tämä siksikin, sillä, kuten aiemmin on arvioitu, hän ja koko Amerikan yhteiskunta on nyt tarkkailun alaisena saatuaan jatkoaikaa potentiaalisesta tuholta. Kuinka usein VT:n kuninkaista todetaan: "He saattoivat kansan tekemään syntiä, josta rangaistiin koko kansaa". Abrahamin liittosopimus on edelleen voimassa, mikä on syytä pitää mielessä, eikä tällä ole mitään tekemistä sionismin kanssa. 

Edellä kerrottu ei suinkaan vapauta juutalaisten yhteiskuntaa velvoitteistaan, päinvastoin, sillä kuten Torah kertoo useissa tapauksissa, että Jumalalla on määrämitta kutakin "pakanamaata" kohti, ja tuomio langetetaan sen tultua täytetyksi, mutta Israelia rangaistaan synneistään välittömästi. Muistakaa vaikkapa Jerikon valtaus, josta Jumala antoi määräyksen tuhota se täydellisesti. Muutaman kauniin puvun ja hopeatangon vuoksi, jotka yksi israelilainen sotilas oli pitänyt itsellään, Israel hävisi seuraavan taistelun vähälukuisan Ain kaupungin valtaamiseksi. Vasta synnin tultua tunnustetuksi ja sovitetuksi Jumala siunasi Israelin toimet. Jumala odottaa ehdotonta kuuliaisuutta, sillä kuuliaisuus on parempi kuin uhri tai kauristen ja härkien veri. (Jes1:11, Miik6:6-7)

JOS olen arvioinut oikein Israelin kansan suhtautumisen, se tuntee määrättyä epäluuloa Netanyahun uskottavuuteen esittää asioita Trumpille siten, kuin juutalainen kansa odottaisi.
Tämä tulee ilmi selvästi Juutalainen Koti puolueen puheenjohtajan Naftali Bennettin evästyksistä pääministerille: "Netanyahun tapaaminen presidentti Trumpin kanssa tulee olemaan hänen elämänsä testi, ja se tulee määrittämään Israelin harjoittamaa politiikkaa PA:n arabeihin vuosikaudet".
Bennett totesi tweet-sivullaan: "Jos nuo kaksi miestä mainitsevat kahden valtion eli velvollisuudesta perustaa Palestiinan valtio, me tulemme tuntemaan sen nahoissamme vuosikaudet; se on maanjäristys" hän selitti. "Kansainvälinen painostus, Israelin vastaiset raportit, ohjukset, rakentamisen jäädyttäminen, IDF:n sotilaitten käsien sitominen taistelussa terrorismia vastaan, - kaikki nämä tulevat jatkumaan ja voimistumaan" Bennett varoitti.
Hän kehotti pääministeriä perumaan julkisesti v. 2009 Bar Ilan yliopistolla antamansa tuen Palestiinan valtiolle. 

PÄÄMINISTERI Netanyahu pitää sunnuntaina hallituksen erityisistunnon, jossa hän pyytää ministereitään esittämään omat näkökohtansa kysymyksistä, joista he toivovat pääministerin keskustelevan presidentti Donald Trumpin kanssa keskiviikkona 15.02. Washingtonissa. Virkailija, joka ilmoitti tilaisuudesta, esitti samalla varoituksen hallituksen ministereille pidättyä esittämästä julkisuudessa omia raflaavia näkemyksiään ennen tapaamista, koska ne voivat aiheuttaa säröjä herkässä tilanteessa ja vielä kehitysvaiheessa oleviin suhteisiin pääministerin ja presidentin välillä.
Torstaina kulttuuri- ja urheiluministeri Miri Regev vakuutti Bibin
oikeistolaisia mieltymyksiä todeten, että Bibi on ollut kaiken aikaa regulation lain säätämisen kannalla, vaikka diplomaattisista syistä ei ole halunnut painottaa sitä. Laki hyväksyttiin ''nin 60 -52, vaikka Bibi olisi halunnut siirtää äänestyksen Trumpin tapaamisen jälkeen.

Presidentti Trump analysoi omia ajatuksiaan todeten Israel Hajom lehden haastattelussa tähän tapaan: "Joka kerran kun te annatte maata setlementtiin, sitä on vähemmän. Mutta me tulemme tutkimaan sitä ja katsomme mitä muita optioita meillä on. Mutta ei, en tunne olevani yksi niistä, jotka uskovat setlementtien rakentamisen, laajentamisen olevan hyväksi rauhalle".  Vaikka Trump ei aiempien lausuntojensa mukaan pidä setlementtejä esteenä rauhalle, "niiden laajentaminen tai uusien rakentaminen on esteenä, ja siksi sitä on vastustettava", hän analysoi. Sama koskee USA:n lähetystötalon rakentamista Jerusalemiin, josta hän raportin mukaan lupasi PA/PLO:n turvallisuuspäällikön johtamalle delegaatiolle, ettei se tapahdu aivan lähiaikoina.

06.UUTISIA LYHYESTI'
·        PA/PLO:n arabilähteiden mukaan presidentti Trumpin turvallisuusjohtaja lupasi heidän turvallisuuspäällikkönsä Majed Farajin johtamalle delegatiolle, että presidentti tulee informoimaan PA/PLO:n puheenjohtajaa Mahmoud Abbasia suoraan sen jälkeen, kun hän on selvittänyt välinsä Bibin kanssa. PA/PLO:n johto on kummastellut, ettei kukaan ota heidän lähentymisaloitteitaan todesta Washingtonissa eivätkä edes vastaa tiedusteluihin. Abbas uhkasi lopettaa turvallisuusyhteistyön IDF:n kanssa, jos regulation laki hyväksytään. Laki hyväksyttiin Abbasin ja Abdullah II:n vastustuksesta ja varoituksista huolimatta, eikä taivas ole pudonnut. Kummatkin herrat pysyvät asemassaan vain IDF:n antaman turvatakuun varassa, joten parempi pitää suu supussa, ettei tule vahinkoa. http://www.timesofisrael.com/palestinians-trump-to-brief-abbas-after-meeting-with-netanyahu/,
·        Presidentti Reuven Rivlin ei malta pysyä lestissään, vaan sekaantuu politiikkaan, mihin hänellä ei ole oikeutta. Hän kutsuu regulation lain ennakoivan maan muuttumiseksi apartheid-valtioksi. http://www.timesofisrael.com/rivlin-said-to-warn-outpost-law-redolent-of-apartheid/,
·        Gazan kaistan Hamas-johtajat, joita johtaa ja ohjailee entinen turvallisuusvanki 55-vuotias Tahya Sinwar, joka vapautettiin Israelin vankilasta 22 vuoden jälkeen Gilad Shaltinin vankien vaihtokaupan yhteydessä: 1026 vankia yhtä IDF:n sotamiestä vastaan. ToI:n artíkkelin mukaan tämä Sinwar on pystynyt raapimaan itselleen merkillisen suuren vaikutusvallan Hamasin johtoportaassa. Hän rakentaa läheisiä yhteyksiä toisiin terrorijärjestöihin, eikä tunne omantunnon tuskia eliminoida häiritseviä kilpailijoita. Hän haluaa sotaa, jota muut Hamasin johtajat eivät halua, vaikka se on täydentänyt asevarikkonsa vuoden 2014 kesäsotaa edeltävälle tasolle ja valmistautuu siihen kaiken aikaa. http://www.timesofisrael.com/yahya-sinwar-the-man-who-can-ignite-the-south-and-may-want-to/
·        Puolustusministeri Avigdor Liberman haluaa poistaa kaikki PA/PLO/HAMAS arabit Israelista. Hän kannattaa kahden valtion periaatetta, mutta hänellä on omia ehtojaan sille. http://www.timesofisrael.com/liberman-all-the-palestinians-in-israel-should-go-live-under-abbas/
·        2 israelilaista autoilijaa haavoittui arabien heittämistä kivistä Etzion Blogin lähellä. Kivet särkivät auton tuulilasin. Heidät vietiin sairaalaan ensi avun jälkeen. http://www.timesofisrael.com/2-israelis-lightly-hurt-by-stones-thrown-at-car-in-west-bank/
·        Vallankumouksellinen Israelissa kehitetty laite eliminoi tarpeen rintasyöpäleikkauksen jälkihoitona. Laite on vasta testivaiheessa, mutta sitä käytetään 100 sairaalassa USA:ssa. http://www.timesofisrael.com/revolutionary-israeli-device-can-eliminate-need-for-follow-up-breast-cancer-surgery/
·        Polisi vihjailee saaneensa tarpeeksi todisteita Netanyahua vastaan syytteiden nostamiseksi. http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/report-police-to-recommend-netanyahus-indictment/2017/02/11/
·        Jerusalemista suoraan Ben Gurionin kentälle johtava bussilinja saadaan vihdoin käyttöön. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/224841

,
,


Post a Comment