Thursday, January 26, 2017

Linjauksia vuodelle 2017

LINJAUKSIA VUODELLE 2017
01.  MAAILMAN huomattavin tapahtuma vuoden alussa oli USA:n presidentin vaalit ja niiden monia yllättänyt tulos. Demokraattien pääehdokas ja kansan suosiossa johtanut Hillary Clinton hävisi vaalit tuntemattomalle republikaanien ehdokkaalle Donald J Trumpille, mikä järkytti varmaa voittoa odottaneet vasemmistoa ja liberaaleja kannattaneet.
Monet ennustivat väkivaltaisuuksien puhkeamista aina sisällissotaan saakka mutta käytännössä tilanne rauhoittui, joskin suuriakin kansanjoukkoja kokoavia mielenosoituksia järjestettiin useissa kaupungeissa etenkin New Yorkissa ja Washingtonissa, jossa naisten mielenosoituksena alkaneeseen marssiin osallistui puoli miljoonaa osanottajaa. Monet heistä olivat peittäneet päänsä islamin burkan tapaan USA:n lipulla, mikä osoittanee mielenosoittajien poliittisen suuntauksen.  
Donald Trumpin valanvannomis- ja vihkimistilaisuudet ja niitä seuraavat julkiset tilaisuudet sujuivat lopulta onnellisesti ilman suuria väkivaltaisuuksia.

Presidentti Trump allekirjoitti pian vihkimistilaisuuden jälkeen kolme hallinnollista päätöstä (executive order). Ensimmäisessä USA sanoutuu irti PTT sopimuksesta (Trans Pacific Partnership), joka asiantuntijoiden mukaan olisi hyödyttänyt siihen osallistunutta 11 maata USA:n kustannuksella. Tärkeimmät näistä PTT sopimukseen osallistuneita maista olivat Japani, Australia, Uusi Seelanti, Vietnam, Malesia, Singapore, Kanada, Meksiko, Chili ja Peru. Sopimus tulee voimaan, kun maan parlamentti ratifioi sen. http://www.bbc.com/news/business-32498715,

Presidentti Trumpin asialistalla on paitsi maan sisäisten järjestöjen FBI, CIA,  IRS ja monien muiden kuten siirtolaispolitiikasta vastaavan järjestön  uudelleen orientoiminen paremmin hallituksen valvonnan alle. Toisaalta myös kansainvälisten järjestöjen kuten YK ja sen alaiset instituutiot on tarkoitus tutkia uudelta pohjalta, onko niiden toiminta USA:lle myönteinen vai toimivatko ne enemmän sen intressejä vastaan.  http://www.wnd.com/2017/01/how-to-prove-rampant-voter-fraud/, http://www.wnd.com/2017/01/trumps-next-target-the-u-n/,

Kaksi muuta presidentti Trumpin allekirjoittamaa päätöstä koskivat Obaman legasin (perinnön) tärkeimpiin kuuluvat – TPP:n ohella – "obamacare" terveys- vakuutuksen rahoitus sekä Iranin kanssa solmitun Iranin ydinteollisuuden rajoittamista koskeva sopimus. Trump vakuutti toistamiseen vaalipuheissaan peruuttavansa Obaman näitä koskevat päätökset tai ottavansa ne uudelleen tarkastelun kohteiksi.

Trump toisti myös vaalipuheissaan, että Jerusalemin ja Israelin asema tulee olemaan hänen kiireellisyyslistansa kärkisijoilla. Tähän liittyen USA:n Tel Avivissa sijaitsevan lähetystön muutto Jerusalemiin on noussut median raporttien otsikoihin. Trump vakuuttaa edelleen, ettei hänen tapanaan ole perua lupauksiaan, eikä tee sitä lähetystön muutto-asiassakaan. Monet Israelin hallituksen ministerit ovat vaatineet Trumpilta toimenpiteitä pelkkien sanallisten lupausten lisäksi, mutta ilmeisesti sen toteuttaminen käytännössä vaatii syvällisempää pohdintaa ja sen seurausten ennakointia.

Useimmat arabimaat ovat pysyneet lähes vaiti asiassa, sillä USA:n lähetystön muutto Israelin pääkaupunkiin ei sittenkään ole maailmanrauhaa eikä edes Lähi-Idän tilannetta järkyttävä kysymys, vaikka PA/PLO:n johto yrittää kiihottaa muslimeja ja sitoutumattomia maita tuomitsemaan USA:n ja Israelin toimet. Muslimimailla on paljon tärkeimpiä kysymyksiä selviytyäkseen maailman suuresti muuttuvalla areenalla.
Öljyn hinnan romahtaminen on romauttanut samalla öljyä tuottavien maiden talouden sekä niiden suorittamat avustukset, joiden varassa monet maat ja järjestöt ovat toimineet. Eräs esittää, että saudien öljylähteet tulee miehittää, koska Saudi Arabia on vuosikymmenien aikana ollut suurin terrorin tukija.
Iranin kasvava mahti on kummasti rauhoittanut sekä Saudi Arabian että Persianlahden maiden kiihkoilua, ja jopa pakottanut niitä lähestymään Israelia USA:n aiemmin antaman suojakilven poistuessa näyttämöltä.

LÄHI-IDÄN sekava tilanne on tuottanut samalla uusia sopimuskumppaneita, joita ei olisi voinut kuvitella muutamia vuosia sitten.
Natomaa Turkki ja Venäjä ovat perinteisesti sotineet toisiaan vastaan, mutta nyt ne puuhaavat yhteistä liittoa, johon kuuluisivat lisäksi Iran, Syyria ja Libanonissa toimiva terrorijärjestö Hizbullah.
Syyriassa ja Irakissa Islamin valtion perustanut ISIS, jonka perustamisessa USA:n CIA oli yksi tärkeimmistä osapuolista, on hivuttautunut Syyriassa aivan Israelin pohjoisrajan tuntumaan, sekä etelässä Egyptin valvomalle Siinain niemimaalle saaden tuntuvaa logistista ja miehistöapua Hamasilta Gazassa sekä Siinain beduiineilta.
Jordanian kuningas Abdullah II on toistaiseksi pystynyt vastustamaan sekä Muslimiveljeskunnan että ISIS-joukkojen vallantavoitteluja, mutta Israelissa katsotaan kysymystä Jordanian tasapainosta erittäin huolestuneena.

Asiantuntijat varoittavat, että jos PA:n vaalit suoritettaisiin nyt, Hamas kaiken todennäköisyyden mukaan voittaisi ne. Tämä puolestaan aiheuttaisi entistä kovemman paineen Abdullahin hallitukselle Jordaniassa, jonka asukkaista arviolta 65 % on palestiinalaista syntyperää.
Näiden syiden johdosta Israelin tulee kaikissa turvallisuusjärjestelyissään huomioida joutuvansa ainakin kolmen rintaman sotaan.
Israel on maa-alaltaan pieni maa, vain Uudenmaan läänin kokoinen, ja asukasluvultaan vähäinen, eikä sillä ole varaa menettää yhtään sotaa.
Sen vuoksi Psalmin 83 mukainen tilanne voi olla ainoa tulevaisuuden näky.

Israelin sisäpoliittinen tilanne on hyvin hajanainen ja siksi haavoittuva. Maahan ei ole saatu karismaattista hallitsijaa, joka pystyisi yhdistämään puolueet ja kansanryhmät yhteisen kysymyksen taakse: Miten säilyttää maailman ainoa juutalainen maa ja sen kansa elossa voidakseen toteuttaa sille alunperin antaman tehtävän toimia maailman valona? (Jes 2:3, Miik 4:2) Ennen sen toteutumista Israel joutunee sotimaan eloon jäämisensä puolesta kaikin mahdollisin keinoin ennalta ehkäisevin iskuin.
Pääministeri Netanyahun johtama oikeiston ja keskustan muodostama hallitus horjuu hajoamisen partaalla pääministeriä vastaan nostettujen syytösten ja epäilysten vuoksi. Jos hallitus kaatuu, sen voinee korvata Yesh Atidin johtama Yair Lapidin keskustahallitus, joka tulisi neuvottelemaan PA:n ja Hamasin arabien kanssa rauhasta. Trump suhtautuu myönteisesti juutalaisten rakentamiin kyliin ja kaupunkeihin Juudeassa ja Samariassa, ja puoltaa lähetystön muuttamista Jerusalemiin, mutta hänen yksityis-kohtaisempi asenteensa on vielä tuntematon. Hänen lähin avustajansa, vävypoika Jared Kushner johtanee keskusteluja arabien kanssa. Trumpin nimittämä Israelin lähettiläs David Friedman haluaa toimia Jerusalemissa.

02.  Maailman johtavat tiedemiehet ja kansainväliset järjestöt kilpailevat keskenään kuka ensimmäisenä pystyy kehittämään uuden maailman-järjestyksen vaatiman rahayksikön ja talousjärjestelmän. Useat järjestöt julkaisevat suunnitelmiensa tuloksia, joiden mukaan on vain ajan kysymys, milloin käteinen raha katoaa. Kaikki valuutan siirto tapahtuu sähköisesti oikean käden selkämykseen tai otsaan tatuoidun merkin tai implantin avulla, jolla maksaminen käy vaivattomasti sekä supermarketeissa että julkisissa liikennevälineissä, että kodin koneitten toiminnan valvominen ilman säätö-järjestelmiä. Myös tietokoneohjelmien salasanat poistuvat kokonaan käytöstä, koska käden merkin vilauttaminen riittää tunnistamiseen. http://www.survivaldan101.com/epocalypse-cashless-society/,

03.  Mikäli agenda 2030 suunnitelmaa vielä toteutetaan, maailman nopeasti nousevaa väkilukua joudutaan rajusti supistamaan, mikä tapahtuisi nälän, kulkutautien, GMO-peukaloitujen elintarvikkeiden, ruton sekä sotien kautta. Koska aikaa ei ole paljon, on odotettavissa suuria muutoksia ja mullistuksia maailman poliittisessa ja diplomaattisessa järjestelmässä.

NASA ja vastaavat järjestöt varoittavat, että avaruudessa liikkuu suuria asteroideja, joiden liikkeitä ei aina pystytä seuraamaan eikä ainakaan estämään, mikäli joku niistä uhkaa maapalloa.  Aurinko on myös käyttäytynyt tavallisuudesta poikkeavasti. Sen pinnalla havaitaan suuria aukkoja, joiden kautta tuhoisat gamma ja muut säteet pääsevät avaruuteen. Ne voivat aiheuttaa EMP ilmiöitä suuressa osassa maailmaa, ja etenkin sen pohjoinen pallonpuolisko on suurimman uhan alainen.

Avaruustutkijat ovat julistaneet tietoja, joiden mukaan joittenkin planeettojen pinnalla on havaittu merkkejä älyllisen rakentamisen tuotteita, jopa pyramideja, joita löydetään myös maapallolta aiemmin tuntemattomista paikoista, joista oudoimmat löydöt eteläiseltä napamantereelta (Antarktis).
Maailmamme näyttää kehittyvän yhä arvoituksellisemmaksi, mitä lähemmäs aikakauden loppua päästään. Useat tiedemiehet ovat uskottavuutensa kustannuksella tunnustaneet, että aivan ilmeisesti maapallolla on elänyt kauan ennen nykyisen ihmisrodun kautta tuntematon korkea kulttuuri, jonka jättämiä jäänteitä pyritään ymmärtämään, mutta jonka asukkaista on olemassa vain joitakin poikkeavia luurankolöytöjä, tai niiden pystyttämiä rakennusten raunioita ja muureja, joiden rakennustarvikkeiden viimeistelyn korkea taso askarruttaa tiedemiehiä, koska nykytekniikka ei siihen pystyisi.

04.  Maailman atomitutkijat, jotka 1947 perustivat maailman tilannetta seuraavan maailmankellon, sanovat, että Obaman tuhoon johtavan politiikan ja hallinnon alla kelloa siirrettiin eteenpäin, eli tuomion hetki oli lähempänä. Presidentti Donald Trumpin aikana tilanne on tasaantunut ja he harkitsevat hidastavansa kellon siirtymistä kohti tuomiopäivää.
NWO:n pyrkimys kohti maailmanvaltaa, jota hallittaisiin pyramidin tapaan ilman valtioitten välisiä rajoja, ja jossa luonnonrikkaudet tulisivat pelkästään keskusjohdon valvontaan mahdollistaen sen tasapuolisen jakamisen, on ehkä nyt siirtynyt myöhempään ajankohtaan Trumpin uuden näyn johdosta.  

Trumpin pyrkimys kohottaa kansallistuntoa USA:ssa ja maansa nostamiseksi uudelleen johtoasemaan maailmassa, on havaittavissa myös Euroopan valtioissa, jotka ovat kyllästyneet EU:n Brysselin johtoiseen hallintoon, jossa on havaittu selvää Keski Euroopan maiden suosimista pohjoisosien kustannuksella. EU:n hajoaminen lienee selviö, mutta EU:n johtavat maat voivat tiivistää yhteistyötään ja luoda uudelle liittoutumalle omat talous-järjestelmät ja turvallisuuspalvelut armeijaa myöten. Tämä liittoutuma voisi tehdä kuolemansopimuksen antikristuksen kanssa. (Ilm17:12 -13)

05.  Amerikan profeetaksi nimitetty Jonathan Khan toteaa puheessaan, että Jumala kutsui Obaman pois ja antoi Trumpille tehtäväksi saattaa Yhdysvaltain kansa uudelleen asemaan, joka sille annettiin USA:n perustamisen myötä.
USA perustettiin – kuten myös Israel – Jumalan kunniaksi.
Presidentti Obama edusti pakanallista Allahin uskontoa. Hän sanoi eräässä puheessaan, että USA on maailman suurin muslimivaltio. Hänellä oli tapana puheissaan ennakoida omia päätöksiään, joten tässäkin voi olla takana hänen pyrkimyksensä tuhota kristinusko ja kieltää sen harjoittaminen. Tämän näkynsä mukaisesti hän oli rakentanut Valkoisen Talon länsisiipeen islamin moskeijan kuunsirppeineen ja rukousmattoineen. Siellä pidettiin Allahin palvontatilaisuuksia viidesti päivässä, mutta kaikki pidettiin tiukasti salassa. Asia paljastui siivoojien mennessä siivoamaan paikkoja Trumpia varten.
Jonathan Khan sanoi puheessaan, että Jumala siirsi Obaman ja hänen edustamansa ideologian syrjään ja nosti tuntemattoman liikemiehen Donald Trumpin toteuttamaan Hänen tahtoaan. Mutta Trumpilla on ankarat ehdot toimia Hänen kunniakseen, eikä nostaa omaa erinomaisuuttaan. Täten hänen aikansa on ehdollinen.
USA:n ylle noussut tuomion pilvi on hajotettu, mutta vain toistaiseksi, jotta Trump voisi osoittautua hänelle asetettujen vaatimusten mittaiseksi.
Trump aloitti oikein asettumalla Jumalan silmäterän Israelin tueksi, eikä tulle jakamaan Israelin maata. Toiseksi hän tajunnee Jerusalemin aseman, ei vain juutalaisvaltion pääkaupungiksi, vaan Suuren Kuninkaan kaupungiksi.
Kysymys on Jumalan Torassa antamiensa käskyjen ja lakien noudattamisesta.
(Joel 3:1 -3)

06.  TIEDEMIEHET ennustavat, että kolmen vuoden kuluessa he ovat kehittäneet ihmiselle kyvyn kommunikoida toistensa kanssa telepaattisesti. Toiseksi he lupaavat, että ehkä jo ennen sitä koirille kehitetään kaulapanta, johon asennettujen teknisten laitteiden avulla omistaja voi kommunikoida koiransa kanssa kännykällään: "Hei boss, täällä musti. Mitä kuuluu?"
Tiedemiesten hillitön kiihko manipuloida ihmisen geenejä aiheuttaa pelon väreitä huolestuneiden sydämessä, sillä se oli yksi vedenpaisumuksen aiheuttaneista tekijöistä. Tiedemiehet pyrkivät saamaan ihmiseen ominaisuuksia, jotka Jumala sulki syntiinlankeemuksen seurauksena. Näitä' ominaisuuksia he siirtävät eläimistä ihmiseen: yönäkö, hajuaisti, elämän jatkuminen loputtomiin jne.

Kastel 26.01.2017 Gavriel


No comments: