Wednesday, August 03, 2016

KESKIVIIKKO 03.08.2016

KESKIVIIKKO 03.08.2016
01.EPÄVAKAISET ja monien mielestä jopa eskatologiset ilmiöt jatkuvat maailmassa kuin ennakoiden jotain epätavallista tapahtuvaksi. Tämä on tietenkin häiritsevää puhetta ja pahan maalaamista seinälle kesken Suomen suven, joka on vain kerran vuodessa- joskin vähän pitempi kuin jossain Hammerfestissä, jossa asukkaat totesivat- Eilen oli kesä, tänään alkoi syksy.

Extension Protokoll raportoi seuraavasti:
          Maailma on lähestymässä apokalyptistä konfliktia.
Onko Venäjä valmistelemassa ennaltaehkäisevää iskua Yhdysvaltoihin? Artikkeli on 4-osainen käsitellen ensin sotilaallista valmiutta ja sen jälkeen mahdollista kehitystä. Esittelen vain otsikoita ruokahalun herättämiseksi.

1.    Osa. Sytytyslankaa asennetaan Harmageddonia varten.
Putin varoitti puheessaan 2016: "Minua huolestuttaa se, ettei teidän kansanne ota varoitusmerkkejä todesta".
Voiko Venäjä tuhota USA:n? USA:n armeijan komentaja Mark Milley vastasi tähän: Venäjä on ainoa sotilasmahti, joka todella voi uhata USA:ta ja mahdollisesti tuhota sen. Seuraavaksi verrataan USA:n ja Venäjän asevoimien vahvuutta ja iskukykyä, eikä se mairittele Yhdysvaltoja.
Venäjän armeija harjoittelee 3. maailmansotaa varten.

2. osassa käsitellään kysymystä, valmisteleeko Venäjä ennaltaehkäisevää iskua USA:ta vastaan?
Venäjä valmistelee ydinkonfliktia sakkipelin tapaan, jossa venäläiset pelaajat ovat osoittaneet ylivoimansa.
USA:n sotilasjohtajat ovat kauhulla seuranneet maansa presidentti Obaman naiviutta keskustellessaan Venäjän johtajien kanssa, ja sitä, miten hän romuttaa USA:n ydin-aseita ja armeijaa vaarantaen maansa turvallisuuden.

3.osassa tarkastellaan, onko Venäjä valmistelemassa yllätyshyökkäystä Yhdysvaltoja vastaan.
Venäjä käytti hyväkseen Obaman tarvetta saada sopimus Iranin ydinaseista solmituksi millä keinolla tahansa. Hän antoi Venäjälle ydinasetasapainon aseman, koska sen ydinaseita ei pidetty uhkana USA:n turvallisuudelle.
Venäjä jatkaa ydinaseittensa modernisoimista samaan aikaan, kuin Obaman hallitus poistaa niitä ja tekee uusia myönnytyksiä venäjälle.
Venäjän politiikkaa esitellään seuraavaksi, ja tarkastellaan etenkin sen sukellusveneiden aiheuttamaa uhkaa USA:n turvallisuudelle. Elokuussa 2012 Venäjän pitkän matkan risteilyohjuksin varustettu sukellusvene toimi Meksikon-lahdella USA:n rannikon edustalla pitkän aikaa ilman, että USA:n rannikkovartio oli tietoinen siitä. Akula-luokan sukellusvene on Venäjän hiljaisimpia. Se pystyy upottamaan USA:n ballistisin ohjuksin aseistettuja ydin-sukellusveneitä ja lentotukialuksia.
Pentagon totesi lausunnossaan, etteivät Venäjän sukellusveneet ole uhka USA:lle.
Venäjä on lisännyt sukellusveneittensä partiointia USA:n rannikon läheisyydessä.  
USA:n ydinaseitten modernisoiminen tulee kestämään ainakin vuoteen 2027 saakka. USA:n suunnittelijat näyttävät jääneen jälkeen kuin "eno veneestä".

4.osassa tarkastellaan laajemmin Venäjän valmisteluja ennaltaehkäisevän ydiniskun suorittamiseksi USA:ta vastaan.
Sodan mahdollisuus tuli ensimmäistä kertaa esiin todellisuutena NATO:n kokouksessa heinäkuussa Varsovassa. Englannin irtautumisen ohella EU:sta (Brexit) keskusteluja hallitsivat suunnitelman NATO:n itäisen siiven vahvistaminen, alkaen Baltian maista ja jatkuen Balkanille saakka.
Euroopan maat ovat hyväuskoisina - luottaen USA:n antamaan tukeen laiminlyöneet puolustuksensa ja ase-voimiensa ylläpidon ja kehittämisen - joutuneet nyt karun todellisuuden eteen. NATO päätti lähettää joukkojaan Puolaan, Viroon, Latviaan ja Liettuaan neljä pataljoonaa, mitä pidetään ehdottomasti alimitoitettuna. Suunnitelmana on, että monikansallisia NATO-joukkoja lähetettäisiin noihin maihin tarpeen mukaan. USA:n mukana olo on välttämätön edellytys, mutta USA:n talouden vaikeudet ja menojen kiristykset vaikeuttavat sen asevoimien lisäämistä Euroopassa.
Kuin ennusteena tulevaisuudesta oli republikaanien ehdokkaan Donald Trumpin toteamus, ettei USA voi taata kaikkien NATO-maiden turvallisuutta.
Ydinsodan mahdollisuus häilyy uhkaavana Venäjän ja USA:n yllä, mikä voisi helposti laajentua kansainväliseksi.
Englannissa keskustellaan sitä, voiko maa toteuttaa velvollisuutensa antaa 2 % budjetistaan asevoimien hyväksi. Uusi pääministeri Thereza May kannattaa niiden vahvistamista, missä Trident ydinsukellusvene näyttelee symbolista osaa. May haluaa pitää aluksen.
Lopuksi artikkelissa tarkastellaan uusien asejärjestelmien mahdollista muutosta kansainvälisiin suhteisiin ja sodan käyntiin. Kokonaan uuden ongelman muodostavat valtavat muuttovirrat sekä Eurooppaan että Yhdys-valtoihin. Miten ne tulevat vaikuttamaan puolustus-kykyyn? Voivatko ne aiheuttaa sisällissotia? Artikkelisarjan lopussa luodaan yleiskatsauksia lukuisiin mellakoihin ja mielenosoituksiin Euroopan maissa. https://utopiathecollapse.com/

02.Extenction Protocoll esittelee muita aikainmerkkejä.

Trooppinen myrsky iski Caribianmerellä Meksikonlahden rantamaihin Yukatanin niemimaalla, kuten hurrikaanin seuraajat raportoivat. Atlantilta tuleva myrsky etenee kohti Belizeä ja Meksikoa. Kova tuuli ja rankkasateet ovat tämän trooppisen myrskyn tuntomerkkejä, jotka ovat pahimmillaan keskiviikkona ja torstaina. Sen vaikutus USA:ssa lienee vähäinen. https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/1564c9fcd2714df4

Venäjän pohjoissoissa Siperian tundra-alueilla 13 paikallisen laiduntamista harjoittavan heimon jäsentä on jouduttu viemään sairaalaan heidän saatuaan tartunnan antrax-epidemian synnyttyä porokannassa, josta tämä hyvin tarttuva sairaus eteni ihmisiin.
Sunnuntaihin mennessä ainakin 1500 eläintä on menehtynyt sairauteen, raportoi Yamalo Nenets autonominen neuvosto websivullaan tiistaina.  
Antrax-sairauden on kiihottanut kulkutaudiksi alueen epätavallisen korkeat lämpötilat. Keskimääräinen lämpötila kesäisin on n. 26 C-astetta (F77), mutta kesän huippulämpötila on noussut 35 asteen (F 95) tienoille.
Paimenväestöstä 63 ihmistä on evakuoitu, heidän infektiosta vapaat lapsensa lähetetty sisäoppilaitoksiin. Heidän telttansa ja kylänsä on desinfioitu.
Alueen asukkaat saavat elantonsa pääasiassa porojen ja muiden eläinten kasvattamisesta. Eläinten joukko-rokottaminen sairautta vastaan aloitettiin 10 vuoden tauon jälkeen, se lopetettiin, koska sairautta ei ollut.
Antrax on helposti tarttuva, se tappaa 25 -80 % infektion saaneista. Bakteerit voivat elää vuosikymmenien ajan saastuneissa raadoissa, joista se tarttuu ihmisiin.
Antrax kehitettiin NL:ssa kylmän sodan aikana, mutta sitä ei ole koskaan käytetty taisteluissa. Miten selvinnevät korkeat talot, jotka on rakennettu ikiroudan päälle sen alkaessa sulaa? https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/1564ca28dc851ce3
NASA päätti aloittaa tutkimukset koskien 6 vuoden välein maan läheisyyteen saapuvasta asteroidista nimeltä Bennu. Se odotetaan tekevän vaarallisen vierailun 2135, jolloin se kulkee maan ja kuun kiertoratojen välistä. Astrofyysikot arvioivat, että sen kiertorataan voi tulla muutoksia maan läheisyyden vuoksi ja iskeä tulevaisuudessa maahan. Nasa pyrkii hakemaan siitä kivinäytteitä v. 2018 ja muuta kamaa voidakseen tehdä arvioita sen liikkeistä. Bennu on ekvaattorimitoiltaan 500 m ja kiertää aurinko 63 000 mailia/tuntI nopeudella.
Bennun tutkimusoperaatio nimeltään Osiris-Rex alkaa syyskuussa, jolloin ammutaan tutkimussatelliitti Bennun pinnalle. Se tutkii potilastaan vuoden verran ennen palaamistaan maan pinnalle mukanaan arvokkaita näytteitä ja tutkimustuloksia.  https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/15642c85ef26784f
Alaskan niemimaalla sijaitseva Pavlof tulivuori päästi ilmoille liiat höyrynsä ja kivisateensa tiistaina, mutta ilman laavaa tässä vaiheessa. Tiedemiehet kuitenkin varoittavat, että tämä kraatteri on hyvin liukas ja vaikeasti arvattavissa, joten todellinen purkaus voi tulla yllättäen. https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/15642c7b15c81594
Australian länsiosassa sijaitseva Norseman kaupungin asukkaat ovat ihmeissään heidän kaupunkinsa tärähdellessä toistamiseen ilman mitään syytä. Kahden kuukauden ajalta alueella on rekisteröity ennätykselliset 50 maanjäristystä. Kullankaivamisesta tunnettu kaupunki sijaitsee 720 km itään Perthistä. Tässä kuussa alueella on rekisteröity 30 järistystä, 8.-9. päivinä 18. Kaikki alkoi 28.05. keskellä yötä 5 R-asteen voimalla, mitä seurasi suurempi 5.1 R-asteen tärähtely. Alueen maanjäristykset ovat seurausta Australian mannerlaatan liikkeistä ja yhteentörmäyksistä muihin laattoihin, sanovat asiantuntijat. Tämä ei kuitenkaan selitä, miksi ne ovat noin aktiivisia juuri näihin aikoihin. https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/15642c68d85e58fd

03.SÄÄTILAT tänään:
Jerusalem 21 -32; Tiberias 26 -39; Suolameri 31 -41; Eilat 29 -42 +C-astetta. Sää pysytellee lämpöisenä ja helteisenä sekä aurinkoisena lähipäivien aikana.

04.UUTISOTSIKOITA
·       Israelilainen menestysyritys SoodaStream, joka joutui BDS:n vuoksi muuttamaan pois Maale Adumimista, jota ToI:n päätoimittaja David Horovitz kutsuu itsepäisesti "setlementiksi", vaikka siellä asuu yli 30 000 asukasta ja kasvaa nopeasti, kasvaisi nopeamminkin, jos olisi vapaata maata- SoodaStream palkkasi 500 työntekijää, monet heistä arabeja, Maale Adumimissa samoilla palkoilla kuin muutkin työntekijät. Nyt muutettuaan Negeviin se ei palkkaa yhtään arabia. Yhtiön toimitusjohtaja Daniel Birnbaum syytti BDS:ää lähdöstään Maale Adumimista, mutta nyt hän syyttää pääministeriä vihapuheista. Netanyahu kiistää syytökset. Israelissa alkaa olla vaikeuksia löytää ei-vasemmistolaista lehteä, koska JP taipui uuden päätoimittajansa Yaacov Katzin myötä selvästi vasempaan, mistä rumin esimerkki oli tunnetun professorin ja kynäilijän Martin Shermanin savustaminen ulos. Sherman kannattaa yhden valtion periaatetta hyläten palestiinalaisten valtion. Katz varasi itselleen toistuvan kolumnin viimeisellä sivulla, mikä on selvästi tökerömpi ja 100 kertaa heikompi kuin Shermanin . http://www.timesofisrael.com/for-sodastream-chief-frustration-with-netanyahus-politics-of-hate-bubbles-over/
·       Ranskan presidentti Francoise Hollande antoi oudon epä-diplomaattisen ja huonosti artikuloidun arvion USA:n republikaanien presidenttiehdokkaasta Donald Trumpista sanoen, että se mies saa hänet oksentamaan. Trumpin typerä arvio USA:n kaatuneesta muslimisotilaasta ja sanailu hänen vanhempiensa kanssa on aiheuttanut paljon ikäviä vastareaktioita, joista tämä on yksi. Tähän huutokuoroon yhtyi myös USA:n "usurpe" presidentti, kuten jotkut häntä nimittelevät., Barack Obama, joka sanoi, ettei Trump ole sopiva USA:n presidentiksi. http://www.timesofisrael.com/trump-makes-you-want-to-retch-says-hollande/, http://www.timesofisrael.com/jewish-vets-group-slams-trump-over-attacks-on-muslim-war-heros-family/,
·       Iranin Basij puolisotilaallisten joukkojen komentaja uhosi tiistaina, että USA maksoi 400 miljoonaa USD saadakseen vapautettua 4 USA:n/Iranin kansalaista, jotka oli vangittu Iranissa. Varat otettiin eurooppalaisista pankeista, muutettiin Euroiksi ja muihin valuuttoihin, ja lennätettiin salaisessa operaatiossa ilman merkkejä olevalla koneella Teheraniin. Obama on väittänyt, ettei sellaista vaihtokauppaa tapahtunut. http://www.timesofisrael.com/us-reportedly-sent-iran-400-million-as-american-prisoners-were-freed/
·       Donald Trump maksoi potut pottuina Barack Obamalle. Trump arvioi, että Obama on luultavasti heikoin presidentti, mitä USA:lla koskaan on ollut. http://www.timesofisrael.com/trump-obama-is-perhaps-worst-president-in-us-history/
·       Rajapoliisi otti 8-vuotiaan arabitytön pyörän ja heitti sen pensaikkoon Hebronissa. Tämä ruma ja käsittämätön teko tallentui turvallisuusvideoon. Poliisi erotettiin välittömästi ilman seremonioita. http://www.timesofisrael.com/border-cop-suspended-for-taking-bike-from-palestinian-girl-8/
·       Terroristi, joka yritti sytyttää kotitekoiset kolme toisiinta-liitettyä putkipommia, jotka oli evästetty nauloilla, valmiit sytytettäviksi ja joiden päälle oli valeltu rotanmyrkkyä, opiskeli insinööriksi Hebronin yliopistossa. Onneksi pysäkin vartijat olivat valppaina ja pystyivät estämään massamurhan Jerusalemin kevytrautatietä vastaan. Terroristi sanoi, että hän halusi kostaa juutalaisten nousun Temppelivuorelle. Hän toimi ilmeisesti yksin.  http://www.timesofisrael.com/with-bomb-covered-in-poisoned-nails-palestinian-tried-to-attack-jerusalem-tram/
·       Pääministeri Netanyahu takertui videoesitykseen, jossa arabi-isä työntää 4-vuotiasta poikaansa kohti Israelin poliiseja ja huutaa: Ampukaa hänet! Poika kääntyy katsomaan isäänsä saadakseen lisäohjeita, mutta hän vaan kehottaa poliisia ampumaan pojan. Poika kompuroi poliisi kohti, joka ojentaa kätensä hänelle tervehdýkseksi, johon poika vastaa hymyillen leveästi ja tervehtien molemmin käsin. Pääministeri totesi, että tämä osoittaa, mistä konflikti Israelin ja arabien, elämää kunnioittavan ja kuolemaa palvovan kansan välillä johtuu. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/215930
Post a Comment