Friday, June 24, 2016

PERJANTAI 24.06.2016

PERJANTAI 24.06.2016
01.VIIKON viimeinen työpäivä, joka samalla on suomalaisten juhannusaatto, alkoi 24 asteen lämpötilalla auringon paistaessa lähes pilvettömältä taivaalta sekä tänään että ainakin ennusteajan eli maanantain loppuun saakka. Huippulämpötila noussee 35 asteen tienoille ja pysynee korkealla ainakin lauantaina ja sunnuntaina, mutta maanantaiksi ennustetaan 4 asteen pudotusta.
SÄÄTILAT tänään:; Jerusalem  24 -35; Tiberias 26 -41; Suolameri 31 -41; Eilat 28 -43 +C-astetta. Huippulämpötila noussee Tiberiassa, Suolamerellä ja Eilatissa runsaasti yli 41 asteen; Eilatissa yli 44 astetta lauantaina ja sunnuntaina.
02.PÄIVÄN kuumin aihe lienee Englannin referendum, eli neuvoa antava kansanäänestys "brexit" EU:ssa pysymiseksi tai eroamiseksi siitä. Vielä puoli kahdeksan aikaan ei ole varmaa tietoa, kumpi puoli voitti, mutta se varmistunee aamupäivän kuluessa.
Brittimedia kertoo kuitenkin, että eroaminen EU:sta on varmistumassa, mikä tarkoittaa sitä, että hallitus lienee pakotettu aloittamaan välttämättömät toimet kansan-äänestyksen tulosten toteuttamisen käytännössä tehdäkseen hajuraon EU:n 27 valtion kanssa.
Englannilla on aina ollut "holhoava" asenne Euroopan valtioihin, joita se piti Ernest Bevinin tavoin etäisinä, joilla ei ollut paljonkaan tekemistä saarivaltion kuningas-kunnan kanssa, mitä näkemystä se joutui korjaamaan natsien pyrkiessä tuhoamaan sen.
Englannin asennetta kuvannee tapa, millä se lähetti tuomittuja rikollisia Australiaan ja Uuteen Seelantiin kärsimään rikoksiaan kysymättä paikallisten asukkaitten mielipidettä. Lieneekö tämä ajattelutapa vaikuttanut julkisuudessa liikkuneisiin tietoihin EU:n suunnitelmiin muodostaa Suomesta tällainen "kruunun kolonia", jonne tumpattaisiin Etelä- ja Keski-Eurooppaan tunkeutuneitten vierasmaalaisten enemmistö, eli ns. "pakolaiset".

ÄÄNESTYSTULOSTEN alkaessa valmistua 302:ssa valtion 382 äänestysalueesta tulokset ennustavat 52 %:n voittoa EU:sta irtautumisen hyväksi.

Välittömiä seurauksia tästä trendistä on ollut punnan arvon romahtaminen alimmalle tasolle 31 vuoteen verrattuna USD:in. Investoijat pyrkivät myymään puntia, ja pörssikurssit hyytyivät odoteltaessa sekavan tilanteen selkiytymistä. Englanti on EU:n 60-vuoden historiassa ensimmäinen maa, joka pyrkii eroon siitä.

Lähitulevaisuus näyttänee, miten se vaikuttaa muihin epätietoisiin maihin, kuten Suomi, joissa EU:n vastaisuus nousee maan talousongelmien kasaantuessa, mistä monet syyttävät Suomen liittymistä EU:n Euro- rahajärjestelmään. EU tekee kaikki unionia koskevat päätöksensä Brysselissä, eikä päättävillä virkailijoilla useinkaan liene juuri mitään todellista tietoa tilanteesta "periferiasta", jollaisena Suomea pidetään. Suomen väitetään joutuneen maksajan epäkiitolliseen asemaan huolehtien Etelä- ja Keski-Euroopan maitten holtittoman talouden aiheuttamista laskuista.
Suomen talous oli vahva sen liittyessä EU:hun, ja sen velvoitteita mitataan asteikolla, mikä ei vastaa tämän hetken todellisuutta.

ENGLANNISSA EU:ssa pysymistä vastustavat kansalaiset sanovat, että kesäkuun 23. päivä 2016 merkitsee maalle uutta itsenäisyyspäivää. Cameron joutunee eroamaan.
Times of Israel artikkelissa kuvataan äänestäjien joutuneen houkutelluksi eroamaan EU:sta ja ottamaan tukevaisuutensa omiin käsiinsä, sekä hallitsemaan korkea maahanmuuttajien virta, mitä on lisännyt vapaa liikkuminen EU-maiden sisällä.  
Englannin päätös erota tullee vaikuttamaan epävarmojen EU-maiden kansalaisten vaatimuksiin erota EU:sta. Suomen ohella Ruotsi lienee yksi potentiaalinen kohde.
Englannissa spekuloidaan, voiko pääministeri David Cameronin jallitus jatkaa maan johdossa. Potentiaalisena pääministeriehdokkaana on Lontoon entinen pormestari Boris Johnson, joka johti eroamisliikettä Englannissa.

EU-komission johtaja Jean Claude Juncker sanoo pahaenteisesti, ettei EU tule avustamaan Englantia sen neuvotellessa uudet sopimukset maihin, joitten kanssa se kävi kauppaa EU:n lipun varjolla. Juncker ennustaa neuvottelujen olevan vaikeita ja kestävän vuosi-kymmenen. Pahimpien ennusteiden mukaan Englannin talous voi IM:n arvion mukaan taantua ensi vuonna ja laskea 5.6 % vuoden 2019 ennusteista.

Vaalitaistelun ilkein ilmentymä oli EU:ssa pysymistä kannattavan kansanedustaja Jo Coxin raaka puukotus- Ja ampumamurha viikkoa ennen äänestystä. Kahden lapsen äiti Jo Fox jätettiin vertavaluvana makaamaan kadulle.


03.TRI Joseph Frager kertoo blokissaan Zions Corner maanjäristyksistä Jerusalemissa otsikolla luonnolliset murtumalinjat ja EU (Natural Faul Llines and the EU). Artikkeli julkaistiin Arutz Shevassa 24.06.2016.
Frager viittaa aluksi Sukkotin ensimmäisenä päivänä luettuun Sakariaan Haftora-profetiaan maanjäristyksestä Jerusalemin keskustassa. "Hänen jalkansa seisovat sinä päivänä Öljymäellä, joka on Jerusalemista itään. Öljymäki halkeaa keskeltä kahtia idästä länteen hyvin suureksi laaksoksi, toinen puoli siitä siirtyy pohjoista ja toinen puoli etelää kohti". (Sak.14:4)

FRAGER kertoo, että Jerusalemin murtumaa verrataan paremmin tunnettuun San Andreas murtumaan USA:n länsirannalla. Hän toteaa, että EU on käyttänyt miljoonia tutkiakseen Jerusalemin murtumalinjaa voidakseen hyödyntää sitä poliittisesti Jerusalemin jakamiseksi.  
Jerusalemin murtuma on osa murtumalinjaa, joka alkaa Syyrasta ja jatkuu 3000 mailia Mozambikiin, ja joka syntyi Afrikan ja Euraasian mannerlaattojen erotessa.
Jerusalemin murtumalinjan alueella on sattunut maanjäristyksiä ennenkin aiheuttaen aineellista tuhoa ja henkilömenetyksiä.
Sakarian kirjassa viitataan maanjäristykseen Juudan kuningas Ussian aikana (Sak.14:5). Tiedemiesten arvioiden mukaan se oli voimakkuudeltaan 7.2 -8.2 Richterin asteikolla.
Toinen vakava maanjäristys sattui 15. tammikuuta 1546, Richterin asteikolla mitaten 6-7 astetta.
Kolmas maanjäristys tapahtui v. 1927, mikä romahdutti Allenby sillan. Arutz 7 julkaisi äskettäin kuvia sen aiheuttamista vaurioista Temppelivuoren Al-Aksa moskeijalle, mm. romahduttaen sen katon. Kuvissa näytetään maanalaista käytävää, joka johti nyisin suljetusta itämuurin kaksoisportista Temppeli-alueelle.

Maanjäristyset tapahtuvat Jerusalemin murtumalinjan alueella 80 vuoden välein, joten sen mahdollisuus on suuri lähiaikoina. Afrikan murtumalinjassa on artikkelin mukaan 10 metrin selkiytymätön jännitys.

FRAGER kertoo blogiartikkelissaan, miten EU-maat ovat tehneet kaikkensa Israelin maan ja sen asukkaitten hajottamiseksi ja Jerusalemin jakamiseksi. Ruotsi päätti tunnustaa "Palestiinan" olemattoman valtion ja Englanti teki samoin, joskaan päätös ei ole sitova.
EU päätti lahjoittaa Hamasille varoja terroritunnelien vahvistamiseksi, ja John Kerry lahjoitti 212 USD samaa tarkoitusta varten, Frager kertoo.

EU ja USA ovat määritelleet PA/PLO:n ja Hamasin hyökkäyksen uhreiksi, joita tulee tukea kaikin tavoin, ja Israel väkivaltaiseksi hyökkääjäksi, jota tulee kaikin tavoin boikotoida ja joka tulee eristää muista maista.
Länsimaiden päättävät elimet ovat siinä määrin NWO:n ja globaalin accord 2030 suunnitelman sokaisemia, etteivät he pysty näkemään kunnolla ja ajattelemaan järkevästi, mistä on osoituksena Israelin vastainen BDS kampanja ja avuton islamin invaasion vastustaminen omassa maassaan, joka uhkaa tuhota länsimaisen kulttuurin..

04.ISRAELIN johdon kärsivällisyys PA/PLO:n puheen-johtajan Mahmoud Abbasin Brysselissä esittämiin valheisiin ja aiheettomiin syytöksiin kaivovesien myrkyttämisestä, sekä kieltäytyminen tapaamasta pääministeri Netanyahua sekä presidentti Rivliniä Brysselissä alkaa osoittaa lopullista päättymistä. Alkaisi olla aika eristää Abbas Ramallahin Mukatanin hallintokeskukseen Arafatin tavoin, mikä on ainoa sivistynyt keino pysäyttää Abbasia juoksemasta valtoimenaan maailmassa levitellen kehittelemiään valheellisia syytöksiä Israelia vastaan.

Arabimielikuvituksen tapaan Abbas voi jopa itse uskoakin niitä, kuten esimerkki osoittaa. Väsyneenä työstä tullut arabimies kyllästyi poikansa loputtomiin kysymyksiin ja vaatimuksiin huomion herättämiseksi ja sanoi pojalleen: Tuolla kadunkulmassa jaetaan ilmaisia karkkeja. Poika ryntäsi heti katsomaan, mutta vähän ajan kuluttua mies alkoi ajatella, että jospa se onkin totta ja siellä jaetaan ilmaiseksi jotain, ja meni itse katsomaan.

PÄÄMINISTERI Benyamin Netanyahu tarttui torstaina Abbasin esittämiin valheisiin syyttäen häntä keski-aikaisista murhasyytöksistä juutalaisia vastaan.
Pääministeri Netanyahu valmistautuu matkustamaan sunnuntaina Roomaan, jossa hän tapaa USA:n ulkoministeri John Kerryn. He keskustelevat Israelin ja PA/PLO:n välisten rauhankeskustelujen uudelleen aloittamisesta. Bibi oli yhteydessä presidentti Putinin kanssa, saadakseen laajemman kuvan ennen matkaansa.
Pääministerin kanslian antamassa lausunnossa todetaan: "Henkilö, joka kieltäytyy tapaamasta presidenttiä ja pääministeriä suorissa keskusteluissa ja esittää EU:n parlamentissa Brysselissä valheellisia murhasyytöksiä, valehtelee väittäessään kätensä olevan ojennettuna neuvotteluja varten".

Puheessaan torstaina EU-parlamentissa Abbas syytti nimeltä mainitsemansa rabbin kehottaneen "setlereitä" myrkyttämään arabien käyttämiä kaivoja, sekä väitti, että Israelin miehityksen loppuminen lopettaa globaalin terrorismin, joka saa sytykkeitä Israelin ja /PA/PLO:n välisestä konfliktista. Abbasin syytös kaivovesien myrkyttämisestä perustuu keskiajalla esiintyneisiin syytöksiin. Abbasin mainitsemaa rabbia ei ole olemassa.

05.Sionistinen Unioni vahvistaa virallisesti, että unionin puheenjohtaja Yitzhak Herzog tapasi PAS/PLO:n 11 vuotta ilman mandaattia toimivan puheenjohtajan Mahmoud Abbarin nimittämän rauhanneuvottelijan, nykyisin PLO.n pääsihteerinä toimivan Saeb Erakatin vuonna 2015 ennen Israelin vaaleja.
Neuvotteluissa Herzog lupasi, että kaikki on neuvoteltavissa, mikään ei ole pyhää.
Hän lupasi luopua Juudeasta ja Samariasta sataprosenttisesti pienin aluevaihdoin, julistaa Itä Jerusalemin Palestiinan pääkaupungiksi. Hän suostui arabipakolaisten paluuoikeuteen tai oikeutetun korvauksen maksamiseksi menetetystä omaisuudesta YK:n turvallisuusneuvosto päätöslauselman 194 mukaan. Sopimusluonnoksen paljasti TV-10 sunnuntain 19. 06. ohjelmassaan.  
Luonnosta ei ole käsitelty missään maan virallisessa instituutiossa, eikä sillä ole enempää merkitystä kuin paperilla, jolle se lienee kirjoitettu. Arabien ajattelutavan mukaan se kuitenkin katsotaan luvatuksi ja annetuksi, joka varmasti tullaan vetämään esiin neuvotteluissa, joita länsimaat painostavat Israelia aloittamaan suhteiden heikkenemisen ja mahdollisten boikottitoimien uhalla.

Tiedustelu-ja liikenneministeri Israel Katz pyysi oikeuskansleria tutkimaan, onko maan lakeja rikottu, ja voidaanko tätä verrata maan petturuuteen, toimimiseksi valtion hallituksen ja knessetin selän takana.

Esimerkkinä voi toimia tapa, jolla Oslon sopimukset neuvoteltiin Shimon Peresin ohjauksessa Jossi Beiliniä ja muita vasemmistojournalisteja käyttäen, mikä oli täysin kiellettyä lakien mukaan. Heidät vapautettiin syytteistä jälkikäteen Knessetin päätöksellä. Pääministeri Yitxhak Rabinia informoitiin vasta sopimusten ollessa valmiit, eikä hänellä ollut voimaa kieltäytyä allekirjoittamasta niitä.  

Toinen maan sisäistä turvallisuutta nakertava liikehdintä on entisten puolustusministerien toiminta pääministeri Netanyahun 10 vuotta kestäneen hallituksen kaatamiseksi ja vasemmiston nostamiseksi valtaan.
(JP 21.06.2016)
06.Kolmas juutalaisvaltion moraalikäsityksiä käytännössä murentava toiminta oli silloin valtaa pitävän hallinnon päätös kaapata Jemenistä ja muista arabimaista tulleitten perheitten lapsia ja antaa heitä adoptioon ashkenazi-juutalaisille perheille. Tämä tapahtui 1970-luvulla. Hallitus määräsi korkeimman oikeuden tuomarin Yehuda Cohenin johtaman 7 vuoden tutkimukset asiasta salaisiksi vuoteen 2071, koska asiaan olivat sekaantuneet korkeat virkailijat ja poliitikot, mitä ei voitu julkaista kansalle. Raportista vuotaneiden tietojen mukaan todellisuutta tapahtumista ei pystytty selvittämään, eikä sitä, keille lapsia annettiin hoidettaviksi. Adoptoidut lapset itse vastustavat asian julkistamista peläten sen tuovan heille lisäkärsimýksiä. Vanhemmiltaan riistettyjä lapsia oli yli tuhat, varmaa lukua ei tiedä kukaan. Perusteluna selitettiin, etteivät vanhemmat pystyneet itse hoitamaan lapsiaan, mikä on varsin outo syytös.  
Kysymystä käsittelevät kirjoitukset käsittelevät sitä hyvin pintapuolisesti.
Jemeniläisten rabbina toiminut Meshulam pyrki saamaan oikeutta lapsensa menettäneille perheille, mutta hän taisteli virkavaltaa vastaan, joka ei halunnut totuuden julkistamista. Sairaalat, joissa lapsia ja synnytyksiä hoidettiin, kertoivat vanhemmille lapsensa kuolleen, mutta eivät antaneet lupaa nähdä lapsen ruumista, ja sairaalan todistukset osoittautuivat usein väärennetyiksi. Meshulam linnoittautui kotiinsa kannattajiensa kanssa, mutta hänet vangittiin ja tuomittiin yli 6 vuodeksi vankilaan. Hän kuoli murtuneena miehenä 1994. http://www.jpost.com/Opinion/Yemenite-children-457575.Post a Comment