Sunday, January 10, 2016

SUNNUNTAI 10.01.2016

SUNNUNTAI 10.01.2016
1.       UUSI päivä ja uusi viikko alkoivat pistävän kylmän tuntuisina, vaikka lämpöä on mittarinkin mukaan 8 astetta. Sormia kuitenkin pisteli aamutuimaan parin minuutin happilenkin aikana kadun varteen, jonne postimies Jerusalem Postin heittää. Ei silti, että lehti olisi niin välttämätön raportin laatimisessa, koska seuraan enemmän internetin antamia tietoja – ne ovat ajankohtaisempia – mutta joskus on tarpeen tarkistaa, mitä jollakin uutisartikkelilla yritettiin sanoa. Joka tapauksessa taivaan kansi oli osittain pilviverhon suojaama ja sama tendenssi jatkunee lähipäivien aikana, jos ennusteisiin on luottamista. Tätä sopii kyllä aiheellisesti kysellä tässä maassa, sillä mikään ei ole aivan niin kuin miten niistä kerrotaan julkisuudessa. Vain yksi asia on varma ja muuttumaton: Jumalan lupaukset ja armo, jotka pysyvät vaikka tämä maailma kaikkineen ja sen muoto häviäisivät, Hänen Sanansa eivät koskaan häviä, kuten Jeesus vakuutti. Tässä luottamuksessa lähdetään kerimään aamun uutisantia.

Säätilat tänään: Jerusalem 6 -15; Tiberias 11 -17; Suolameri 16 -22; Eilat 14 -23 +C-astetta. Kuten taisin jo mainita, puolipilvisyys jatkuu pari päivää, mutta tiistaina taivas riisuu osittaisen vaippansa ja paistaa täydeltä terältä verhoutuen taas uudelleen keskiviikkona. Lämpötila noussee asteen verran, mutta tuuli on ollut kiusana kaiken aikaa, ja se riesa jatkunee ja siihen on varauduttava.

2.       Terroristien jahtaaminen jatkuu sekä tässä juutalaisille Luvatussa Maassa että monissa Euroopan ja Amerikan maissakin. Mainittakoon tässä yhteydessä, että on turha puhua vähäosaisesta ja sorretusta kansanosasta, jotka terroria harrastavat. Sitä todellakin esiintyy kaikissa maissa, enemmän tai vähemmän, mutta näyttävän terrorismin harjoittaminen vaatii sen harjoittajilta kouluttamista ja varoja, mihin tavallisella karvalakkikansalla ei olisi mahdollisuutta.

Terrorismin suunnittelijat ja tukijat ovat useimmiten hyvin koulutettuja ja omaten vakiintuneen ammatin ja toimeentulon, eläen arvostettuina ja hyväksyttyinä tavallisen kansan keskuudessa, mutta samalla antautuneina salakähmäisiin toimiinsa. Heidän asemansa yhteiskunnassa avustaa heitä hankkimaan tietoja aiotuista iskukohteista sekä materiaalia pommiensa valmistamiseksi sekä aseittensa hankkimiseksi. Heidän innostuksensa lähteet voivat olla ideologisia, mutta nykyisin useimmiten uskonnollisia niihin liittyvine maailman valloitussuunnitelmineen. Tämä viimeksi mainittu pätee erityisesti muslimimaailmaan, sekä shia- että sunni-haaroihin, joilla kummallakin on sama islamin mahdin, eli islamin vapahtajan odotus-suunnitelmat, joskin vähäisin poikkeavin yksityiskohdin.

Terrori-iskujen varsinaiset suorittajat kentällä voivat olla erityiskoulutuksen saaneita rivimuslimeja, joskus myös kristittyjen tai muilla nimillä kulkevia, eivätkä he useimmiten liene edes tietoisia, kuka heidät viime kädessä palkkasi ja koulutti. Yhteistä heille on runsaan maallisen palkkion ohella varmistettu taivasosuus Paratiisissa, kuten heidän muslimiohjaajansa heille lupaavat.
Toinen terroristeille ominainen piirre on ihmishengistä piittaamattomuus, sekä omastaan että aiotuista uhreistaan. Se valta, joka heidän mielensä ja järkensä on sitonut tahtoansa tekemään, on valloittanut heidät siinä määrin, etteivät he pysty tuntemaan ja ajattelemaan normaalin ihmisen tavoin. (2Tim.2:26)
3.       TÄMÄ islamin ja länsimaailman välinen sota, kuten esim. Ranskan presidentti Farncoise Hollande terrorismin vastaista toimintaa kutsuu, tuntuu erityisen voimallisena Israelissa, joka – kuten Naftali Bennett maansa asemaa kutsuu – muodostaa rajalinjan islamin maailmanvalloitus-suunnitelman rajalinjan Islamin Valtion ja vapaan länsimaailman välillä.
Eurooppaan hyökyaallon tavoin lähetetyt sotakuntoiset nuoret miehet ilman perheitä ja vaimoja on lähetetty muokkaamaan länsimaiden yleistä mielipidettä tulevan valloitussuunnitelman seuraavaa vaihetta varten, jota käydään ankaran terrorin ja johtajatason henkilöihin kohdistuvien suorien hyökkäysten muodossa.
Koska heillä ei ole käytettävissään suuria armeijanyksiköitä, ei raskasta aseistusta eikä kuljetusyksiköitä niiden siirtämiseksi Euroopan sydänalueille, heidän suunnitelmansa päämääränä on pakottaa kansat alistumaan uhaten heitä sekä bio/kemiallisin että ydinasein, joita heillä lienee jo käytettävissään.

Apostoli Johannes mainitsee tästä Ilmestyskirjassaan: ”Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ja peto, ne vihaavat porttoa ja riisuvat hänet paljaaksi ja alastomaksi ja syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tulessa, Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät Hänen aivoituksensa yksimielisesti ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan Sanat täyttyvät.” (Ilm.17:16 -17)

On myönnettävä, että näihin lopun aikojen tapahtumiin liittyy paljon muita kehitys-suuntia, jotka voivat saada innoitteensa Lähi-Idän tilanteesta. Tällaisia ovat ennustettu Paavin ja Rooman katolisen kirkon tuhoutuminen tulessa kuten myös Babylonian kaupungin täydellinen tuhoutuminen joko maanjäristysten, hyökyaaltojen tai ydinpommin seurauksena. Mikä tämä Babylon (Baabel) on, on askarruttanut Raamatun tutkijoita, mutta vahvin ehdokas on New Yorkin kaupunki, joka sopii parhaiten sen mahtia ja vaikutusvaltaa kuvaaviin Raamatun kohtiin.

Babylonian uudelleen rakennettu kaupunki Irakissa tuskin täyttää Ilmestyskirjassa ja muissa kirjoituksissa sille asetetut edellytykset. (Jes 13:1 -16; Jer.50:3 9-45; 51:8 -10)
Kuudennen pasuunasoiton aikana päästetään ne Eufrat-virran varrella sidottuina olleet enkelit vapaiksi, jotka tarkoin määrättynä päivän, kuukauden ja vuoden aikana tuhoavat kolmannen osan maailman ihmisistä, (Ilm.9:13 -17) mutta Babylonian kaupungin tuhosta puhutaan Ilmestyskirjan luvussa 18. Tulkoon tässä mainituksi, että PohjoisKorea testasi äsken hydrogen-pommia, joka on tuhovaikutuksiltaan paljon ydinpommia suurempi. Sen tehoa kutsutaan ”super-EMP pommiksi”.
Uudelleen virinneissä, useat jo vuositten saaduissa, ennusteissa käsitellään myös Suomen kohtaloa näinä sekasortoisina aikoina. Erään raittiilta tuntuvan ennustuksen mukaan Suomi joutuu liittosuhteeseen Venäjän kanssa, ja sopimuksen puitteissa sallii Venäjän siirtävän joukkojaan Suomen kautta Ruotsin ja Norjan pohjoisosien miehittämiseksi. Suomi näyttäisi tässä säästyvän miehitykseltä ja tuholta.

4.       Israelin turvallisuusjoukot löysivät Tel Avivin kolmoismurhaaja/terroristin hänen kotikaupunkinsa Araran tienoilta. Kaupungin asukkaat tunnustavat olleensa tietoisia, että Nashat Milhem piileskeli kaupungissa, mutta ettei kukaan uskaltanut pukahtaa siitä kenellekään sivulliselle peläten joutuvansa petturin kirjoihin, mikä muslimimaailmassa on pahempi kuin kuolema.
Turvallisuusjoukkojen löydettyä Nashatin hän aloitti tulituksen heitä kohti, jotka surmasivat terroristin, vaikka hänen taustojensa ja mahdollisten yhteys-henkilöittensä löytämiseksi olisi ollut parempi saada hänet elävänä. Vaarallisten rikollisten ollessa kysymyksessä hänen eliminoimisensa on tärkein pointti.
Poliisin saamien tietojen mukaan Nashat matkusti kotikaupunkiinsa ystävänsä autossa, mikä vihjaa, ettei hän toiminut yksin ja että pakoreitti oli suunniteltu. Hän saapui kotikaupunkiinsa jo 2 tunnin kuluttua murhista.

Poliisilla on edelleen 5 henkilöä pidätettyinä, joiden kuulustelua jatketaan ja mahdollisia yhteyksiä pyritään selvittelemään. Kahta heistä syytetään oikeudessa.
Nashat piiloutui ensiksi tyhjään rakennukseen, ja siirtyi sieltä ystävänsä omistamaan asuntoon, kuten TV-10 raportoi. http://www.timesofisrael.com/ta-killer-was-back-in-his-home-village-2-hours-after-attack/.
Terroristi löydettiin hänen jättämiensä eritteitten avulla jälkikoiran avustuksella, sekä vahvistettiin sormenjälkien perusteella.  http://www.timesofisrael.com/ta-killer-milhem-was-tracked-to-home-village-via-his-excrement/

5.       Kolme kuukautta kestäneen ”puukkointifadan” aikana on tehty ainakin tuhat hyökkäystä juutalaisia vastaan
29 juutalaista on surmattu ja 491 haavoittunut arabien tekemissä hyökkäyksissä. Näissä tuhannessa hyökkäyksessä 293 tapauksessa uhrit saivat surmansa tai haavoittuivat. Uhreista 342 ovat siviilihenkilöitä.

Analyytikko Nehemia Gershuni kokosi tiedot Walla News uutistoimistolle. Hyökkäyksiin sisältyy aiottuja autohyökkäyksiä, ampumisia, petrolipommeja, puukotuksia sekä veitsellä uhkaamisia joko näkyvästi tai asetta piilotellen. Hyökkäykset tehtiin selvästi kansallisin päämäärin, kuten kivitykset, joiden tarkoituksena oli vahingoittaa tai surmata juutalainen tai ulkomaalainen kohde.
Syyskuun aikana tehtiin 89 hyökkäystä joko kivin tai petrolipommein, niistä 38 tehtiin Jerusalemin itäosan alueella.

Lokakuussa arabit tekivät 420 hyökkäystä, niistä 156 petrolipommein, 79 kivin ja 41 joko autolla tai ampuma-aseella. Lokakuussa arabit käyttivät entistä enemmän puukkoja tapausten määrän noustessa neljästä 78:aan.
Marras- joulukuussa autolla tehdyt hyökkäykset yli kaksinkertaistuivat, 12 ja 11 kussakin. Kivitykset vähenivät 67 % ja tulitukset puolella. Puukotukset vähenivät myös siten, että lokakuun 78 määrät olivat marraskuussa 40 ja joulukuussa 31.
Siviilit ovat kasvavassa määrin pyrkineet estämään hyökkäyksiä joutuen itse sen kohteeksi, mutta valtaosa hyökkäyksistä kohdistui sotilaisiin, jotka pyrkivät estämään rikoksen tapahtumista.
41 sotilasta ja 41 rajapoliisia joutuivat eliminoimaan hyökkääjän; turvallisuus-vartijoista 13 ja siviileistä 10 henkilöä samoin hyökkääjän estämiseksi.

6.       UUTISOTSIKOITA
·         ISIS-yhteyksiin sidotut terroristit ampuivat lauantaina Egyptin armeijan upseerin ja sotilaan Kairon Giza-alueella, 2 päivää sen jälkeen kun 15 -20 miehen terroristi joukko tulitti hotellia ja sen edessä odottanutta turistibussia, joilla oli tarkoitus kuljettaa turisteja, heidän joukossaan 2 israelilaista arabia. Kukaan ei haavoittunut siinä.  Hurghatan hotellissa 2 puukoin ja kiväärillä aseistautunutta terroristia ammuttiin kuoliaiksi heidän haavoitettuaan kolmea turistia hotellissa perjantaina. http://www.debka.com/newsupdatepopup/14536/More-ISIS-terrorist-attacks-in-Egypt
·         ISIS-agentti ampui poliisiupseeria kolme kertaa suoraan edestä hänen istuessaan poliisiautossaan Philadelphiassa Torstaina. Vaikeasti haavoittunut poliisi pystyi tulemaan ulos autostaan ja haavoittamaan ampujaa, joka pidätettiin nopeasti. Hän vakuutti kuuluvansa ISIS-kannattajiin, joiden määrä osoittaa nopeaa lisääntymistä. http://www.debka.com/newsupdatepopup/14535/An-ISIS-follower-shot-and-wounded-a-police-officer-in-Philadelphia
·         Venäjän presidentti Vladimir Putin valitsi elokuussa vastoin neuvoja ja odotuksia Syyriassa ja Irakissa taistelevien pääasiassa ilmavoimien komentajaksi kenraaliluutnantti Alexander Dvornikoffin, jonka hän tapasi Berliinissä NL:n ollessa hajoamassa 1990-luvun lopussa. Putin katsoi, että Venäjän intressit vaativat sekä sotilaallista että diplomaattista osaamista toimiessaan Iranin, Hizbullahin ja Saudi Arabian kanssa, joilla on eriävät päämäärät. Saudit haluavat Assadin hallituksen kaatamista ja tukevat joitain kapinallisjoukkoja Syyriassa, joita Venäjän ilmavoimat pommittavat IS:n joukkojen ohessa. Ensimmäiseksi Dvornikoff joutui selvittelemään diplomaattien ja sotilaskomentajien välisiä ristiriitoja. Hänellä on vahva sotilaallinen kokemus Kaukasiassa taisteluissa äärijoukkoja vastaan. Hän komentaa sekä Damaskoksessa että Bagdadissa toimivia sotatoimistoja. Damaskoksessa hänellä on 3 liittolaista: Syyrian asevoimien komentaja kenraali Ali Abdullah Ayyub, Iranin vallankumouskaartin kenraali Key Parvar sekä Hizbullahin Syyrian joukkojen komentaja Mostafa Bader el-Din, joka katosi mystisesti marraskuussa, minkä jälkeen Iranin vallankumouskaartin komentaja Qassem Soleimani osallistuu ajoittain Damaskoksen korkean tason neuvotteluihin. Kenraali Dvornikoffilla on suuri valta mutta myös suuri vastuu ja vaarallinen asema liittolaisten ja vastustajien välillä, joista Saudi Arabia yritti murentaa hänen imagoaan Samir Kuntarin teloituksen jälkeen laskemalla julkisuuteen väärän tiedon, että Venäjä oli antanut luvan IAF:n koneille ampua 3 ohjusta rakennukseen, jossa Kuntar majaili. http://www.debka.com/article/25154/Gen-Dvornikov-Russia%E2%80%99s-combined-C-in-C-and-top-diplomat-in-Syria-
·         USA:n ulkoministeriö, jolla on aikaa puuttua kaikkiin pieniinkin Israelin sisäisiin tapahtumiin ja päätöksiin, katsoo, että puolustusministeri Mosdhe Yaakovin antama lupa Gush Etzionin Beit al-Baraka juutalaisyhteisön laajentumisen juutalaisten ostamalle 40 dunamin (10 eekkerin) suuruiselle alueelle, jonne on jo rakennettu 8 asuntorakennusta, estää kahden valtion perustamisen. Gush Etzion on yksi kohteista, jossa jordanialaiset sotilaat valloitettuaan sinne rakennetun juutalaisyhteisön murhasivat vastoin sopimustaan kaikki miehet heidän antauduttuaan toivottamassa tilanteessa, naiset ja lapset arabimuslimitavan mukaan orjuutettiin. Israelin karkotettua Jordanian armeijan yksiköt Gush Etzionista vannoi silloin, ettei sitä koskaan luovuteta viholliselle, vaikka joittenkin mielestä se pahoin häiritsee potentiaalisia rajaneuvotteluja. Tämäkin osoittaa koko kahden valtion periaatteen mielettömyyden, Israelilla ei ole varaa luovuttaa tuumaakaan maata viholliselle, joka avoimesti vakuuttaa tähtäävänsä Israelin tuhoamiseen. Länsimaiden on vaikea tunnustaa Oslon sopimuksen mukaisen kahden valtion perustamisen hölmöyttä, kun Israelin johtajatkaan eivät suostu luopumaan siitä. ”Miksi heidän tulee olla paavillisempia kuin paavi itse?” he kyselevät aivan oikeutetusti. http://www.jewishpress.com/news/us-condemns-adding-legally-purchased-10-acre-compound-to-gush-etzion/2016/01/09/
·         IDF tuhosi terroristin asuntorakennuksen Surdan kylässä lähellä Ramallahia, Terroristi Mohanad al Halabi surmasi Aharon Bennettin ja rabbi Nehemia Levin lokakuun alussa sapattina 2015. Bennett murhattiin muutaman askeleen päässä juutalaisesta Wittenberg-yhteisöstä, ja rabbi Levy murhattiin hänen tultuaan portaita alas avustamaan hyökkäyksen kohteeksi joutunutta Bennettiä muslimi-korttelissa, Jerusalemin vanhassa kaupungissa. Terroristi oli tullut Hagaikadulle tarkoituksenaan tappaa. Poliisin tultua paikalle hän ehti siepata poliisin aseen haavoittaen turistia ja poliisia. Hänet ammuttiin kuoliaaksi paikalla.  http://www.jewishpress.com/news/idf-destroys-home-of-terrorist-who-murdered-aharon-bennett-rabbi-nehemia-lavi/2016/01/09/
Israelin arabit ylistävät Tel Avivin murhaaja/terroristia kutsuen häntä marttyyriksi huutaen Arafatin aloittamaa iskulausetta: ”Hengellämme ja verellämme me vapautamme sinut Jerusalem (Al-Quds). Toiset Israelin arabit tuomitsevat Tel Avivin murhat, koska ne leimaavat koko arabi-sektorin etenkin Wadi Aran alueella, mutta toiset ylistävät terroristia ja pitävät Shin Betin ja poliisin ratsioita heidän koteihinsa laittomina ja ylimitoitettuina aikana, jolloin ilmapiiri on ennestäänkin jännittynyt.


Post a Comment