Friday, December 04, 2015

PERJANTAI 04.12.15

PERJANTAI 04.12.15
1.       NYT SE sitten pukkaa päälle – Santun sanoin – se talvi meinaan. Ulkona lienee jotain neljän asteen verran nollan yläpuolella ja sitä varmentaa pistävän kylmä tuuli. Onneksi sisällä oli vielä lämpöä 16 asteen verran, minkä vielä jotenkin kestää, kun lisää villaisia vaatteita, mutta sormet tahtovat kohmettua, mikä on huono homma, kun muutenkin tulee lyöntivirheitä. Eihän se oikein mukavaa ole seurata ruumiinsa toimintojen vähittäistä hidastumista, etenkin jos haluaa nopeita tuloksia. Askeltahtia siinä on pakko hidastaa, ja antaa maailman juosta omaa tahtiaan tuhoaan kohti.
Mutta mitäpä tuosta, se on elämän ja kuoleman laki, loppuun käytetyt heitetään roskikseen, että tulisi tilaa uusille.
Sääennusteet lupaavat tälle päivälle ja lähiajalle aurinkoista säätä, mutta päivälämpötilat alenevat alle 10 astetta yölämpötilan pysytellessä 4 asteessa tai alle.
SÄÄTILAT tänään: Jerusalem 5 -12; Tiberias 11 -20; Suolameri 16 -20; Eilat 11 -22 +C-astetta. Kinneretin vedenkorkeus pysyttelee samoissa lukemissa -213.02.
ToI:n mukaan sunnuntain vastainen yö on todella kylmä, vain 1 astetta lämpöä, korkeilla paikoilla voi laskea nollan alapuolelle. Elä siinä sitten kristillisesti, kuten sanonta kuuluu vastoinkäymisten kasaantuessa. Markku tilasi jo lämmitys-öljyä tankin täyteen, mikä auttaa pahimpien talvimyrskyjen ohi, vaikka toivelistalla onkin, ettei tänä talvena tulisi pahoja lumimyrskyjä. Smita-vuoden jälkeen sateiden alkaminen ajoissa ja jatkuminen osoittaa, ettei kansa ollut kovin pahoin rypenyt synneissä – tai jos oli, oli katunut pahoja tekojaan – mutta puukotusten ja ampumis-tapausten jatkuminen vihaisten paarmojen tavoin osoittavat, että jotain jäi vielä sovittelematta. Älkää lukijat ihmetelkö tätä synnin välitöntä rankaisemista, Pyhässä Maassa kun asutaan, täällä pätevät toiset lait kuin kansojen erämaassa.
Hanukka-aika alkaa Israelissa sunnuntai-iltana auringon laskettua, mikä tarkoittaa sitä, että kaksi ensimmäistä kynttilää sytytetään silloin jatkuen 8 illan ajan lisäten yhden kerrallaan, kunnes kaikki yhdeksän kynttilää on sytytetty. Hanukka on juutalaisten valon juhla-aika, joka sattuu sopivasti syksyn harmauden keskelle. Haukka-aikaan kuuluvat myös latkesit (letut, joihin on sotkettu perunaa, porkkanaa, pumpkinia) sufgarot, sokerimunkit ja monet muut enemmän tai vähemmän makeat leivonnaiset. http://www.jewishpress.com/judaism/halacha-hashkafa/milchig-doughnuts/2015/12/03/
2.       VENÄJÄN ja Turkin välillä jatkuu edelleen syytösten ja vastasyytösten esittäminen korkeimmalla tasolla. Venäjän presidentti Putin heitti Erdoganille syytöksen, että Turkki hyödyntää ISIS-joukoilta saamaa halpaa öljyä. Erdogan heitti, että heillä on todisteita siitä, että se on Venäjä, joka käyttää tilaisuutta hyväkseen.
Putin uhkaa koventaa Turkin vastaisia sanktioita, ja Venäjän hävittäjät hyökkäävät turkkilaisia ajoneuvoja vastaan Syyriassa, missä vain löytävät.
Suurten öljytankkiautojen nähdään ajavan täydessä lastissa Turkkiin, ja palaavan sieltä tyhjinä. Tätä jatkuu yötä päivää. USA on tietoinen tästä selvästä sopimuksen rikkomisesta, mutta Obama ei antanut lupaa hävittäjilleen iskeä niitä vastaan. Lopulta Obama kuitenkin suostui siihen, mutta USA samalla ilmoittaa Turkille, koska iskut tapahtuvat, ja kehottaa autonkuljettajia poistumaan rekoistaan turvallisen välimatkan päähän.  

Tämä muistuttaa menneitten vuosisatojen aikaista sodankäyntiä, jossa armeijoiden johtajat sopivat taistelun alkamisesta, kuten Sandels Koljonvirralla. Se oli gentlemanniaikaa se, mutta nyt on uusi aika ja uudet kujeet.

3.       Obamalla näyttää olevan todellisia vaikeuksia asennoitua suhteissaan muslimeihin ja syytöksiin heidän harjoittamaansa terrorismiin. Hän nikotteli pitkään lausunnoissaan Kaliforniassa suoritetusta massamurhasta, jossa - isänsä kiihko-islamistiksi luonnehtima - 28-vuotias Syed Rizman Farook ja hänen 27-vuotias vaimonsa Tashteen Malik murhasivat rynnäkkökivääreillään 14 ihmistä ja haavoittivat 17. Heillä on 6-vuoden ikäinen tyttölapsi, joka menetti molemmat vanhempansa tulitaistelussa poliisin kanssa, joka käytiin 10 km:n päässä murhapaikasta.
FBI, joka massamurhaa tutkii, oli alussa yhtälailla neuvoton. Obama vannoi Valkoisessa Talossa, että FBI tutkii asiaa pohjaan saakka. CNN sanoi uutis-lähetyksessään poliisilähteisiin viitaten, että murhaajapariskunta oli radikalisoitunut, mutta totesi heidän olleen yhteyksissä sekä puhelimen että sosiaalisen internetin kautta useamman kuin yhden kansainvälisestä terrorismista epäillyn kanssa.

Presidentti Obama selitti journalisteille: ”On mahdollista, että se liittyi terroristiin, mutta emme tiedä. On myös mahdollista, että se liittyi epäselvyyteen työpaikalla.”
Farook on USA:n kansalainen, hän syntyi Illinoisissa Pakistanista muuttaneille vanhemmille. Hänen vaimonsa Malik syntyi Pakistanissa, mutta asui Saudi Arabiassa jossa hän tapasi tulevan miehensä. Saudit vahvistavat, että Farook vieraili Saudi-Arabiassa. Barnardinon poliisi vahvistaa, että haavoittuneita oli 21.

ALLNEWSPIPELINE.com kertoo, että massamurhat ja ihmisten surmaaminen ovat lisääntyneet yli 700 % presidentti Obaman aikana Bushin presidenttikauden jälkeen.
Artikkelissa huomautetaan, että heti hyökkäyksen tapahduttua, Obama painotti asemyynnin rajoittamista ja aseitten takavarikointia. Tämä on antanut aiheen joillekin olettaa, että Kalifornian massamurha oli järjestetty ns, ”false flag” tapaus, jolla pyritään edistämään Obaman suosittamaa lakia ase-omistuksen rajoittamisesta. Artikkelissa muistutetaan, että USA on kaikkein suurin aseviejä maailmassa, ja että Obaman pyrkiessä rajoittamaan aseitten omistusta USA:ssa, hän vie aseita Syyrian kapinallisille, ja että ne joutuvat usein vääriin käsiin ja käytetään venäläisiä vastaan.
Artikkelissa todetaan, että länsimedia, kuten Daily Mail, rekisteröi syylliset” länsi-maisiksi valkoisiksi miehiksi”, mutta joutui myöhemmin tunnustamaan heidät pariskunnaksi, jolla oli Lähi-Idän tausta. Heillä oli runsas aseistus ja luodinkestävät suojavarustukset, mikä osoittaa heidän varustautuneen hyvin tehtäväänsä. http://allnewspipeline.com/California_Islamic_Terror_Attack.php

4.       DEBKAFILE tarkastelee artikkelissaan, miten Kaliforniassa tapahtunut terrori-isku, jossa terroristipariskunta murhasi 14 ihmistä ja haavoitti 21, on herättänyt hälytyskelot soimaan laajalla alueella maailmassa. DF:n artikkelin mukaan Barnardinon terrori-iskulla on yhteyksiä ISIS:n kanssa, mikä myös osoittaa tuon Obaman vähättelemän ”vt-roskajoukon” todellisen vaarallisuuden. Se on muiden tavoitteittensa ohella esittänyt graafisesti, miten he teloittavat Obaman leikkaamalla hänen kaulansa, ja ilmoittavat Brysselin jälkeen keskittävänsä huomionsa Roomaan, jota he pitävät ristiretkeläisten keskuspaikkana,
sekä Vatikaaniin, jossa he uhkaavat sieppaavansa Rooman paavin ja surmaavansa hänet. Ns. Fatiman profetioissa kerrotaan Rooman tuhoutuvan hyökkäyksessä, ja valkoiseen kaapuun puetun viimeisen paavin yrityksestä paeta Rooman kaupungin raunioitten keskellä, mutta saaden surmansa. http://israelupdate.achlak.net/kirjoja/fatiman-ilmestykset/,
Paavi on useissa yhteyksissä itse viitannut tällaiseen mahdollisuuteen, ja sanoo olevansa valmis siihen esittäen vain toivomuksen, että loppu olisi lyhyt ja tuskaton.

PIAN Kalifornian massamurhan jälkeen ISIS julkisti videon, jossa se uhkaa Venäjää Pariisin tapaisilla useilla samanaikaisilla pommi-iskuilla ja kivääritulella. Marraskuun 11. päivänä ISIS julkisti videon, jossa se teloitti venäläisen ”jihadist-Igor”, miehen, jonka Venäjä oli soluttanut ISIS joukkoihin vakoilijaksi. Videossa varoitettiin, että ISIS surmaa venäläisen pojan jokaista Syyriassa surmaamaa poikaa kohti ja vakuutti, etteivät venäläiset tule elämään turvassa niin kauan, kuin sen pommikoneet pommittavat ISIS joukkoja Syyriassa, ”koti kotia kohti”, videossa sanottiin. Venäjän muslimien määrä on n. 20 miljoonaa 140 miljoonan asukasmäärästä. http://islam.ru/en/content/story/islam-russia,

DF toteaa, että Moskova ottaa uhkauksen vakavissaan, ja antoi maanlaajuisen hälytyksen Venäjällä. Israelin lähetystö, instituutit ja laitokset on asetettu samoin erityisvartinnoin alaisiksi sekä Moskovassa että muissa Venäjän kaupungeissa.  http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/Venajan%20muslimit%20raivoissaan%20Putinille-42012,

IDF:n Gazan raja-alueilla toimiva divisioona järjesti yllätyksellisesti laaja-alaisen harjoituksen Gazan rajan tuntumassa ja Eilatin alueilla. Harjoituksissa simuloitiin useita potentiaalisia ISIS yksiköitten suorittamia hyökkäyksiä, mukaan lukien panttivankien sieppaamista israelilaisista kylistä, hyökkäyksen torjuminen rajan yli Siinailta tai Gazasta, sekä IDF:n vastaus kiivaaseen rakettitulitukseen Gazasta Israeliin. Myös iDF:n sotilaan pelastusoperaatio Gazasta ns. Hannibal-menetelmää käyttäen harjoiteltiin. Siinä pelastusoperaation osallistuvat erikoisjoukot saavat käyttää kaikkia mahdollisia toimia ja aseita operaation onnistumiseksi, jopa sieppauksen uhriksi joutuneen sotilaan hengen kustannuksella.

Muiden terrori-iskujen ohella päätökseen aloittaa pikainen harjoitus vaikutti ISIS terrori-isku hotelliin El-Arishissa 24. marraskuuta, joka oli kohdistettu egyptiläisiä valvontapaneeliin osallistuvia tuomareita vastaan, joiden tehtävänä oli valvoa vaalitoimitusta. Terroristit laukaisivat pommin hotellin sisäänkäynnin edessä, ryntäsivät sisään hotelliin surmaten siellä yhden poliisiupseerin, kolme tuomaria sekä haavoittivat 12 muuta, 9 heistä turvallisuusmiehiä. Seuraava näyttö oli venäläisen matkustajakoneen pudottaminen Siinain yllä surmaten kaikki 232 ihmistä koneessa. Pommi oli tungettu virvoitusjuomapurkkiin.

Englanni9n parlamentti antoi pääministeri David Cameronille luvan lähettää englantilaiset Tornado hävittäjät Kyprokselta osallistuakseen ISIS joukkoja vastaan käytävään taisteluun, jota käydään USA:n johtamalla koaliittiolla toistaiseksi vain ilmaiskuina ilman maajoukkoja. USA:n kouluttaa erikoisjoukko-osastoa, joka vastoin Obaman aiempia vakuutuksia lähetetään Syyrian rintamalle. Päätös ilmaiskuista Syyriassa asettaa samalla Lontoon ISIS hyökkäysten listalle. http://www.debka.com/article/25054/Islamist-terror-in-California-Russia-under-ISIS-threat-IDF%E2%80%99s-first-anti-ISIS-drill

5.       UUTISOTSIKOITA
·         Sisäisen turvallisuuden ministeri Gilad Eldan tunnustaa, että äskeisistä juutalaisnuorten pidätyksistä huolimatta, joita heitä puolustavien asianajajien mukaan on painostettu ja jopa kidutettu, poliisilla ei ole pitäviä todisteita Duman murhapolton tekijöistä. Media puhuu varsin yleisesti, että syyliset olivat juutalaisia, mutta kylän asukkaat vakuuttavat, ettei yksikään juutalainen olisi uskaltanut tulla arabikylän sisään. Poliisilla on kovia paineita sekä kotoa että ulkomailta, viimeksi EU:n taholta, saada asia nopeasti ratkaistuksi. Poliisi pidätti useita juutalaisnuoria alistaen heidät heidän asianajajiensa mukaan kovaan painostukseen mutta rikkoen heidän perus-oikeuksiaan. Kuulustelijoita syytetään kidutuksesta, estäen oikeudesta neuvotella asianajajan kanssa, salata videonauhaa murhapoltosta ja muista rikoksista epäiltyjen oikeuksia vastaan. Murhapoltossa kuoli 3 ihmistä. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/204410#.VmFSPBT4k6s, https://www.bloglovin.com/blogs/gavriblock-9305895/maanantai-041113-1846245353
·         IDF:n sotilaat ampuivat kaksi arabinuorukaista, jotka yrittivät puukottaa sotilaita Tel Rumeidan juutalaislähiössä Hebronissa myöhään torstaiyönä. Sotilaat saivat vaarattomia haavoja pyrkiessään estämään terroristeja, mutta joutuivat lopuksi turvautumaan aseisiinsa. Se oli kolmas hyökkäys torstaina. Torstai-iltana 21-vuotias arabi Tulkarmista yritti puukottaa poliisia Damaskos-portin lähellä. Terroristi ammuttiin kuoliaaksi. Abu Dis alueella PA:n turvallisuusjoukkoihin kuuluva arabi tulitti sotilaita Hizme tarkastus-pisteessä. Sotilaat vastasivat tuleen surmaten hänet.
     
        + + + + +
TODELLINEN ISLAM, asiatietoa alla olevasta linkistä.
Post a Comment