Friday, November 20, 2015

PERJANTAI 20.11.15

PERJANTAI 20.11.15
1.       MAAILMAN kiistellessä, onko radikaalia islamia olemassakaan, ja jos on, onko se osa islamia, Israel hautaa murhattuja kansalaisiaan ja maahan avustamaan tulleita ulkomaalaisia, jotka sattuvat olemaan terroristin tulialueella. Erityisesti USA:n hallituksen outo tapa kieltää yleisesti tunnettu tosiasia antaa aiheen epäillä, että poliittisella korrektiivisuudella on karvaiset kouransa pelissä mukana. USA:ssa se näyttää juuttuneen määrättyyn poliittiseen kansanosaan kuin täi tervaan. Viimeksi sekä demokraattien pääehdokas Hillary Clinton puhuu suu väärällään, ettei radikaali islam kuulu perinteiseen islamiin, jota pääosa muslimeista tunnustaa. Samaa hehkuttaa myös Obaman yksi tunnetuimmista pääpelureista Nancy Pelosi, joka useista takaiskuista huolimatta esiintyy edelleen vahvasti julkisuudessa.

Hillary Clinton pani asian vielä paremmaksi väittäessään, ettei islamilla yleensäkään ole mitään tekemistä terrorismin kanssa, sitä harjoittavat vain sattuvat olemaan muslimeja, vaikka turvautuvatkin hyökkäyksissään islamin sotahuutoon: Allahu akhbar, Allah on suurempi. Hillary sanoi ennen puhettaan CFR:n tilaisuudessa New Yorkissa torstaina: ”Tehdäänpäs asia selväksi: Islam ei ole vastustajamme. Muslimit ovat rauhaarakastavia ja suvaitsevia ihmisiä eikä heillä ole mitään tekemistä terroristien tai terrorismin kanssa”.
Hän sanoi periaatteessa seuraavansa Obaman viitoittamaa tietä ISIS-joukkojen vastaisessa taistelussa Syyriassa ja Irakissa, mutta kiihdyttävänsä USA:n toimia siten, että ilma-aseen lisäksi USA:n maajoukkoja lähetetään puhdistamaan Syyrian ja Irakin maat IS:n saastutuksesta, kuten New York T9imes raportoi. Clinton lisäsi, että ilmahyökkäyksiä lisätään no-fly alueiden muodostamiseksi sekä Syyrian että Irakin pohjoisosiin. Hän käytti puheessaan sanaa radikaali islam useita kertoja, mutta toisti teemaansa, ettei pidä yhdistää maailman terroriaaltoa islamiin, koska hänen käsittääkseen niillä ei ole mitään keskinäisiä yhteyksiä.
Hillarin määritelmiin islamista voivat vaikuttaa tosiasiat, että radikaalin muslimi-veljeskunnan edustajia istuu Obaman hallituspiireissä Valeri Jarrettista lähtien, joka on Obman läheisin neuvonantaja ja toiminnan suunnittelija. Jarrettilla on suoria perheyhteyksiä Muslimiveljeskunnan kanssa.

Republikaanien pääehdokkaan Donald Trumpin näkemys islamista poikkeaa täysin demokraattien omaksumasta – kuten jotkut sanovat – itsetuhoisesta politiikasta. Trump poistaisi maasta Obaman sinne kutsumat muslimit, jotka kutsuvat itseään pakolaisiksi, ja ottaisi kovan asenteen maassa asuviin muslimijärjestöihin. Hän jopa viittasi mahdollisuuteen sulkea moskeijoita ja muita islamin instituutteja USA:ssa.
Trumpin maanläheinen tosiasioita käsittelevä asenne on alkanut vaikuttaa jopa Demokraattien asenteisiin. ”Hän puhuu asioista niin kuin ne ovat. Hän ei saivartele sanoissaan”, sanoi 71-vuotia veteraani demokraatti Glen Matiosz Reutersille tiistaina. Trump johtaa republikaanien ehdokaskilpaa Ben Carsoniin nähden 38 vastaan 14.4, toisen gallupin mukaan 38 -19, kolmannen mukaan 31 -22 %. http://www.wnd.com/2015/11/hillary-muslims-have-nothing-whatsoever-to-do-with-terrorism/

Koululasten vanhempien on vaikea uskoa, että USA:n kouluissa toteutetaan jo osittain islamin vaatimaa opetusjärjestelmää. Aamurukoukset on jo poistettu, samoin rukoukset ennen aterioita. Kristillisiä symboleja poistetaan. Musiikkiesityksiä siivotaan, ettei niillä vain voitaisi pahoittaa muslimin mieltä. Samaan aikaan kuitenkin kristittyjen ja muitten uskontokuntien tuntemuksilla ei ole mitään väliä, niitä ei tarvitse huomioida.
Kalifornian Huntington Beach koulujen vanhemmat ovat nousseet jaloilleen vaatien selitystä, miksi islamin sotalauluja vaaditaan opetettaviksi lapsille heidän kouluissaan? Spring View koulun seitsemännen asteen opettaja poikkesi virallisesta opetusohjelmasta ja opetti oppilaitaan laulamaan laulun ”Tämä on minun taistelu-lauluni”. Yksi lasten vanhempi Nicole Negron sai tiedon vahingossa hänen poikansa tuodessa kotiin esitteen, jossa laulun sanat ja melodia esiintyivät. ”Miten me voimme taistella tuota vastaan, kun emme tiedä, mitä kouluissa tapahtuu”, hän valitti. Opettaja selitti koulun valtuuskunnan kokouksessa, että häntä miellytti laulun tarttuva poljento, minkä vuoksi hän halusi opettaa sen oppilailleen.
Laulun sanoissa kerrotaan:
             Kuten hiekkamyrsky erämaassa lähettää kamelit liikkeelle,
             kuten yksi usko voi avata sydämen, heillä voi olla vain yksi jumala
             mutta he voivat saada aikaan räjähdyksen.

             Kaikki nämä asiat heidän on sanottava islam – Allahimme on liikkeellä
             He opettavat heitä äänekkäästi tänään, kuuletko heidän äänensä tänään?
             Tämä on heidän taistelulaulunsa, levitä islamin laulua nyt, todista, että heidän
             laulunsa on oikea.

2.       Eilen torstaina oli taas yksi verinen päivä Israelin historiassa. Kahdessa eri kohteessa tapahtuneessa terrorihyökkäyksessä kuoli viisi ihmistä ja haavoittui useita.

GUSH Etzionissa autolla liikkunut terroristi avasi tulen Uzi-kiväärillään ohiajavaa palvelutaksia vastaan lähellä Alon Shvut liikenneristeystä jatkaen ajoaan Gush Etzionin liikenneristeystä, jossa hän kolaroi toisen auton kanssa. Paikalle tulleet turvallisuusmiehet avasivat tulen aseistautunutta terroristia vastaan surmaten hänet. Toinen autoa ajanut terroristi pidätettiin.
Paikalle saapuneet Magen David Adom lääkintäpartion henkilöt pyrkivät antamaan haavoittuneille ensiapua paikalla, ja lähettäen heidät sitten sairaalaan.
Yksi surmansa saaneista oli USA:n kansalainen, 18-vuotias yeshiva-opiskelija Ezra Yehiel Schwartz Beit Shemeshistä, hänellä oli USA:n kansalaisuus. Hänet haudataan sunnuntaina Bostonissa, USA:ssa.
Toinen uhri oli 50-vuotias opettaja Yacov Don Alon Shvutista. Hän oli saanut pahan ampumahaavan yläruumiiseensa ja kuoli haavoihinsa sairaalassa.
Kolmas surmansa saanut oli sivullinen arabijalankulkija, joka joutui tulilinjalle.

3.       Hebronista kotoisin oleva arabiterroristi, jolla oli työlupa Israelissa, surmasi puukollaan kaksi ihmistä Panorama toimistorakennuksen huoneiston sisäänkäynnin
edustalla ja lisäksi haavoittaen kahta muuta Tel Avivissa torstaina iltapäivällä. Huoneistoa käytetään rukoustilana lähellä paikoitustilaa.
Yksi uhreista todettiin kuolleeksi paikalla, toinen pahoin haavoittunut kuoli haavoihinsa sairaalassa.
Kaksi muuta henkilöä saivat vähäisempiä haavoja ruumiiseensa.
Terroristi pyrki pakoon, mutta paikalla olevat saivat pidäteltyä häntä, kunnes poliisi tuli paikalle ja pidätti hänet kuulusteluja varten. Hän oli saanut vähäisiä vammoja. Poliisin antamien tietojen mukaan terroristi Raid Halil bin Mahmoud on 36-vuotias, viiden lapsen isä Duran arabikylästä ilman rikosrekisteriä. Hän työskenteli työluvalla eräässä ravintolassa Tel Avivissa. Hyökkäyksen jälkeen poliisi pidätti läheisen ravintolan Samarkadin kolme arabityöntekijää, vaikka Mahmoud ei ollut sen ravintolan palkkaama, kuulusteluja varten.
Tilanne rukoustilan ulkopuolella alkoi dramaattisesti. Paikalle kokoontunut ryhmä oli keskittynyt rukouksiinsa, kun ovesta hoiperteli sisään vertavaluva mieshenkilö, joka tuupertui lattialla. Oven ulkopuolella oli arabi verinen puukko kädessään. Joku huusi ”terroristi”. Jotkut menivät hoitamaan haavoittunutta, toiset menivät sulkemaan oven ja pitämään sen kiinni terroristin pyrkiessä pääsemään sisään. Terroristi meni pian pois etsien uutta iskukohdetta. Rukouskokoukseen osallistuneet miehet löysivät karttuja aseikseen mennen ulos etsimään terroristia löytäen hänet ja pidättäen häntä, kunnes poliisi ehti paikalle. Jos arabi olisi päässyt sisälle, tuloksena olisi ollut massamurha, koska heillä ei ollut aseita puolustautuakseen.  http://www.timesofisrael.com/one-israeli-dead-as-stabber-attacks-tel-aviv-office-building/

4.       Lienee aika irrottautua veriteoista ja muusta väkivallasta, ja katsoa säätilannetta.
Aurinko paistaa tällä hetkellä lähes pilvettömältä taivaalta, mutta tuuli on viileä. Ennusteen mukaan tänään on aurinkoista, huomisesta lähtien toistaiseksi puolipilvistä. Lämpötilat ovat korkeimmillaan pääkaupunkiseudulla 20 astetta, huomisesta alkaen asteen verran alempia. Sateita ei ole luvassa, Kinneretin vedenkorkeus on keskeyttänyt laskemisensa ollen nyt -212.98.

SÄÄTILAT tänään: Jerusalem 12 -20; Tiberias 15 -26; Suolameri 21 -28; Eilat 19 -28 +C-astetta.
Ruoho on hämmästyttävän vihreä sateitten johdosta, ja luonnonkukat alkavat nousta haistelemaan tuulen suuntaa ja lämpötilan pysyvyyttä, etenkin rannikolla.

5.       UUTISOTSIKOITA
·         Juutalais-amerikkalainen Jonathan Pollard on tiettävästi 30 vuoden epäinhimillisen ja kostonhaluisen eliitin suosittaman vankeusrangaistuksen jälkeen pääsemässä ulkoilmaan, mutta ei täydelliseen vapauteen, sillä hänen armahduspäätöksessään asetettiin useita rajoituksia. Häntä kielletään matkustamasta maasta pois, hän ei saa käyttää internetiä, hänen toimiaan seurataan kaiken aikaa ja hänen tulee ilmoittautua aika-ajoin poliisille. Normaalitapauksissa rangaistus Pollardin tapaisissa vakoilutapauksissa on ollut korkeintaan 15 vuotta, useimmiten alle 10, ja heitä on vaihdettu ennen sitä. Oikeusvaltiona itseään pitävä USA on tässä tapauksessa ryvettänyt itsensä lähtemättömästi. Oikeuslaitos antoi ulkopuolisen ulkoministerinsä salaisen kirjeen vaikuttaa oikeuden päätökseen jättäen huomiotta Pollardin kanssa tehdyn sopimuksen. Israelin johtajat ovat vuosikymmenien aikana pyytäneet USA:n presidenttejä armahtamaan hänet, mutta ilman tulosta. Toisaalta voi epäillä, että esim. presidentti Peresin pyynnöt on voitu tehdä ”kieli poskessa”, koska hän oli eräs Pollardin käsittelijöistä hänen toimittaessaan USA:n salaisia tiedustelutietoja Israelille, eivätkä muittenkaan jauhot pussissa olleet aivan puhtaat. Pollard pidätettiin marraskuussa 1985. Pollardin tapaus oli ilmiselvä oikeusmurha. http://www.timesofisrael.com/jonathan-pollard-jewish-american-spy-for-israel-going-free-after-30-years/
Eräässä laulussa sanotaan: Lihoi vankilassa ryöväri. Pollardin tapauksessa ryövärit lihoivat vankilan ulkopuolella, uhri kitui vankilassa
·         USA:n kongressin alahuone hyväksyi veto-turvallisella enemmistöllä lain, joka pakottaa tarkastamaan Syyriasta ja Irakista Yhdysvaltoihin pyrkivien ns. pakolaisten taustat. Obama on viimeiseen hengenvetoon asti vastustanut lakiesitystä uhaten pysäyttää sen veto-oikeudellaan. Lakia äänesti myös 47 demokraattista edustajaa. Obama on antanut 1.5 miljoonalle meksikolaiselle luvan päästä USA:n puolelle ilman turvatarkastuksia tai taustatietojen hankkimista. Obaman toiminnan tarkoituksena epäillään olevan nostaa Demokraattisten äänestäjien määrää seuraavissa vaaleissa. Lähi-Idästä Obama haluaa tuoda ensiksi 10 000 pakolaista kuin testinä. Esityksen tulee läpäistä vielä senaatin äänestys, mikä voi antaa Obamalle tarvitsemansa oikeuden veto-oikeutensa käyttämisestä.  http://www.timesofisrael.com/in-blow-to-obama-house-okays-syrian-refugee-curbs/
·         ADL raportoi Israelin vastaisuuden kasvavan USA:n yliopistojen asunto-alueilla. Raportti kertoo yli 150 Israelin vastaisesta ohjelmista, joita on toteutettu ja jotka ovat suunnitteilla vuoden 2013 -2014 aikana. Tämä tarkoittaa niiden kasvaneen 30 % edelliseen lukuvuoteen verrattuna. http://www.timesofisrael.com/adl-reports-rise-in-anti-israel-activity-on-us-campuses/
·         Vastauksena rajusti lisääntyneisiin terrorihyökkäyksiin israelilaisia siviilejä vastaan nimenomaan Hebronin alueelta Israel jäädyttää tuhansien Hebronissa asuvien mutta Israelissa työskentelevien työluvat. Hallituksen asettama koordinointijärjestö COGAT julkisti tiedotteen, jonka mukaan 1200 työntekijän työlupa voidaan peruuttaa kokonaan tai tilapäisesti tulevien päivien aikana. Arabien työskentely Israelin puolella hyvinkin aroissa tehtävissä, missä heillä on mahdollisuus osallistua terroritoimintaan Israelia vastaan, joko itse tai välittäjinä ja aseitten ja tietojen hankkijoina. Arabeja työskentelee paljon rakennuksilla, mutta myös tehtaissa ja palvelulaitoksissa kuten hotellit, ravintolat ja monet muut. http://www.timesofisrael.com/israel-freezes-hundreds-of-palestinian-entry-permits/
·         Debkafile kertoo artikkelissaan, että terrorismi on Hebronin alueella edennyt kauas Shin Betin ulottuvilta, ja että terroristit toimivat siellä suhteellisen vapaasti ja näyttävästi Hamasin ja Jihadin ohjauksessa. Juutalaiset ovat Daavidin ajoista lähtien asuneet Hebronissa rauhassa arabien kanssa. Pahin kolaus tuli 1929, jolloin Hebronin arabit raakalaismaisesti murhasivat 78 juutalaista naapuriaan pakottaen loput pakenemaan henkenä pelastamiseksi. Tämä oli hajj Amin al-Husseinin suoran kiihotuksen tulosta, mikä sai siihen saakka rauhallisesti juutalaisten kanssa asuneet arabit eläimelliseen raivoon, mikä kohdistui vielä surmaamiinsa juutalaisten ruumiisiin, joilta hakattiin pois jäseniä, avattiin vatsa ja vatsaontelo täytettiin kivillä, sukuelimet leikattiin ja tungettiin uhrin suuhun. Tämä vihan kylvö näyttää eläneen ja kasvaneen siitä lähtien siten, että joku arabiäiti sanoo ylpeilevänsä pojastaan, joka surmattuaan joukon juutalaisia, saa itse surmansa. Abbasin johtama PA/PLO on ansiokkaasti jatkanut ennen Arafatin aikaa kylvetyn ja hänen aikanaan huolellisesti hoidetun kylvöksen kastelemista jakaen terroristeille tai heidän perheilleen EU-maiden ja USA:n sinisilmäisesti luovuttamia lahjavaroja stipendeinä ja kuukausipalkkoina samalla jättäen maksamatta Israelin toimittaman sähkön ja veden luottaen siihen, ettei juutalainen moraali salli näännyttää heitä janoon ja kylmään, jos ilmaispalvelut lopetettaisiin. PA/PLO:n talous on vararikon partaalla, on ollut sitä jo vuosikaudet, mutta joko USA, EU tai arabimaat ovat aina tulleet pelastamaan sen, sillä islamilaisen järjestelmän vararikko olisi suuri häpeä. Niinpä tuo eriskummallinen olio nilkuttaa vuodesta toiseen.  http://www.debka.com/article/25030/Palestinian-terror-claims-5-murders-in-a-day-as-Hebron-swings-out-of-Shin-Bet-controlPost a Comment