Friday, October 23, 2015

PERJANTAI 23.10.15

PERJANTAI 23.10.15
1.       ISRAELISSA eletään surrealistisessa maailmassa, missä kaikki näyttää vääristyneeltä eikä mikään tunnu siltä, mitä sen tulisi olla. Oikea ei ole enää oikea, eikä vääryys enää vääryyttä, vaan jotain muuta - tai ainakin kutsutaan eri nimellä. Entinen rauhan kumppani ei ole enää rauhan kumppani, vaan patologinen valehtelija, mutta jonka kanssa pääministeri Netanyahu - kotoisesti Bibi - sanoo olevansa valmis juttelemaan koska ja missä vain ilman ennakkoehtoja – ehdolla., että hän ensin tunnustaa Israelin juutalaisena valtiona selittäen, ettei se ole ehto vaan tosiasia. PA:n ulkoministeri Riyad al-Malki panee vielä paremmaksi todeten, ettei PA myöskään aseta ehtoja edellyttäen, että ”Israel ensin vapauttaa miehittämänsä palestiinalaisalueet ja lopettaa kollektiiviset rangaistukset, sekä palaamista 1778 tilanteeseen”. PA:n ehto on helppo toteuttaa, koska Israel ei miehitä mitään PA:n alueita.  Löydä siitä sitten Salomon viisas ratkaisu, mitä ulkoministeri John Kerry pyrkii löytämään.

BIBI joutui selittelemään sanomisiaan todettuaan, että Hitlerin päätökseen tuhota juutalaiset vaikuttivat Jerusalemin päämuftin Hajj Amin al-Husseinin pyynnöt Hitlerille, ettei tämä karkottaisi juutalaisia maastaan, koska nämä tulevat sitten Palestiinaan. Hitlerin kysymykseen: Mitä heille sitten tulee tehdä, Hussein vastasi: ”Polta heidät”. Tämä koettiin Israelissa Bibin yrityksenä vapauttaa Hitler osittain syyllisyydestä ja laskea se PA:n arabien hartioille. Saksan liittokansleri Angelika Merkel totesi tavattuaan Bibib, ettei Hitlerin ja Saksan kansan syyllisyyttä holokaustiin tule millään tavoin vähentää. ”Saksa on syyllinen ja vastaa siitä”.
Ehkä Bibi halusi vain antaa tunnustusta Merkelille, mutta kirves osui kiveen.
Myös PA:n arabijohtajat pahoittivat mielensä syyllistää heidät holokaustiin.

Israelin lääkärit ja hoitohenkilökunta ovat joutuneet vaikean eettisen ongelman eteen, kuten Hadashan sairaalan plastiikkakirurgian johtaja totesi: Jos minä näen terroristin kadulla, minä yritän surmata hänet. Mutta jos sama terroristi tuodaan vakavasti haavoittuneena osastolleni, minä teen kaikkeni hänen henkensä pelastamiseksi. Hän kertoo esimerkin terroristista, joka englantilaisella nimellä asettui hotelliin Tel Avivissa, mutta pani vuoteensa patjan alle matkalaukkunsa täynnä räjähteitä. Räjähteet syttyivät katkoen hänen jalkansa, toisen kätensä ja puhkoen molemmat silmät. Tämä ihmisraato tuotiin hänen osastolleen, ja hän sai hänet elpymään. Elvyttyään mies tunnusti lääkärille todellisen nimensä ja että hän on terroristi. Turvallisuusvirkailija pystyi myös kuulustelemaan häntä.
Mies palautettiin Libanoniin, jossa hän televisioidussa tilaisuudessa osoitti kunnioitusta Hizbullahille. Siinä kaunis kiitos ihmishengen pelastamisesta!

KIIVAISTA Israelin vastaisista väitteistään, jotka järjestään osoittautuvat valheiksi, ja kiihotuspuheistaan huolimatta PA:n puheenjohtaja Mahmoud Abbas joutuu turvautumaan israelilaisiin lääkäreihin ja sairaaloihin. Jokin aika Abbasin vaimoa leikattiin tiukkojen turvatoimien ja salaisuuden verhon alla Israelilaisessa sairaalassa. Abbasin vävy puolestaan leikataan vaarallisessa sydänleikkauksessa yksityis-sairaalassa Tel Avivissa. Toivottavasti hän saa siellä myös uuden näkemyksen juutalaisista ja Israelista, mutta lääketiede ei vielä pystyne vaikuttamaan ihmisen ajatusmaailmaan ja uskomuksiin. Uutisissa tosin kerrottiinkin magneettisesta laitteesta, jolla tutkijat uskovat voivansa poistaa ihmisen uskon Jumalaan. Ateistiset maailmanjärjestöt halunnevat sellaista laitetta voidakseen toteuttaa omia NWO-suunnitelmaan.
Saksan natsit ja Neuvostoliiton KGB olivat edistyneet näillä alueilla pyrkiessään manipuloimaan ihmisen totuttuja tapoja ja uskomuksia.
USA:n Valkoinen Talo otti myös kantaa Bibin Hitler lausuntoihin todeten, että ilman epäilyksiä Saksa on syyllinen holokaustiin. Obaman tiedottaja kehotti samalla osapuolia välttämään kiihottavia lausuntoja. Bibi on hämmästellyt sitä, ettei PA:n ilman mandaattia toimiva puheenjohtaja Abbas ole julkisesti tuominnut yhtään terrorihyökkäystä pari viikkoa kestäneen väkivalta-aallon aikana, jota hallituksen ministeri Naftali Bennett suosittaa kutsuttavan nimellä terrorismi, eikä väkivalta. http://www.timesofisrael.com/white-house-slams-netanyahus-inflammatory-mufti-remarks/

2.       Nyt lienee soiva aika ottaa aikalisä ja siirtyä käsittelemään päivän sääennusteita, vaikka samaa epätodellista surrealismia voidaan havaita niissäkin.

SÄÄTILAT tänään: Jerusalem 24 -32; Tiberias 25 -35; Suolameri 28 -35; Eilat 25 -36 +C-astetta. Ilma on aluksi kuiva ja helteinen, mutta raju muutos on tulossa.
Taivaankansi on paikoin pilvetön, toisin paikoin puolipilvinen, mutta sunnuntaina pilvisyys vahvistaa ja paikoittaisten sateitten mahdollisuus nousee myös Suolameren alueella lämpötilan pudotessa sunnuntaina 27 asteeseen ja edelleen maanantaina 15 -23 asteeseen Jerusalemin alueella.

3.       PA:n arabit sen sijaan eivät pidä edes kahvitaukoa kiihkeässä halussaan saada ne luvatut 72 mustasilmäistä neitsyttä nyt eikä huomenna, joita heidän pahoin erehtyneet mullahinsa heille lupailevat. Kyllä Allahin paratiisin puutarhassa mahtaa olla järkytyksen huutoja ja itkuista pettymystä havaittuaan, että mullahien lupaukset olivat yhtä valheellisia kuin heidän poliittisten johtajiensa lupaukset paratiisista maan päällä, jos juutalaiset saadaan tuhottua viimeisen mieheen ja – no niin, ehkä muutamia viehättävimpiä juutalaisnaisia ja lapsia voidaan säästääkin pahimman himon tyydyttämiseksi odottaessa Allahin lupausten täyttymistä niistä musta-silmäisistä kaunottarista, jotka eivät koskaan vanhene. Ei ole tarpeen joukko-raiskata alle 10-vuotiaita tyttölapsia äitinsä silmien edessä, kuten IS:n soturit tekevät. Tämä olisi hyvä muistaa suomalaistenkin äitien, jotka ovat huolissaan tyttäristään muslimien miehittäessä heidän koulunsa ja lastentalonsa: Huolehtikaa tyttäristänne!

Käyn seuravaksi kursorisesti läpi äskettäin tapahtuneita terroritekoja, ja muita tapahtumia, mutta lukijoita säästääkseni ilman yksityiskohtia.
Perjantaiaamuna terroristi yritti puukottaa sotilasta Gush Etzionissa ehtien haavoittaa häntä kohtalaisen vakavasti olkaan ennen kuin sotilas ampui häntä polveen. Sotilas oli tajuissaan vietäessä häntä Shaare Zedekin sairaalaan. Sotilas vartioi Neve Michaelin juutalaisyhteisöä. Terroristi oli 16-vuoitas Surif-arabikylästä. http://www.timesofisrael.com/israeli-soldier-stabbed-in-west-bank-shoots-attacker/
Islamin Valtion julkistamassa uudessa vídeossa vihreään asuun pukeutunut asetta käsissään sormeileva terroristi esittää ranskalaisittain murtavalla heprealla sujuvast uhkauksen Israelille, että IS on tulossa uhaten, ettei yhtään juutalaista jätetä henkiin IS:n miehitettyä Israelin maan. ”Tämä on viesti juutalaisille, jotka ovat muslimien ykkösvihollinen.  Todellinen sota ei ole vielä alkanut, ja kaikki mitä olette kokeneet, on ollut lasten leikkiä – ei mitään verrattuna siihen, mitä tulette kokemaan – jos Allah sen suo, Lupaamme teille, ettei yksikään juutalainen jää henkiin Jerusalemin ympäristössä tai koko Israelin alueella, ja jahti jatkuu kaikkialla maailmassa, kunnes (juutalainen) saastutus on hävitetty maan päältä”. Seuraavaksi viitataan arabiveljien muutamalla ajoneuvolla ja puukolla tehtyihin hyökkäyksiin, mitkä saivat sotilaat ampumaan joka suuntaan ja jokaista autoilijaa. ”Mutta mitä tapahtuu, kun kymmenet tuhannet muslimit ylittävät rajanne tullakseen lahtaamaan teidät?” Videossa uhataan, että IS tulee joka suunnalta välittämättä 1915 Syces Picot rajoista, jotka Englanti ja Ranska määrittelivät, ja että IS ei lupaa ja jätä toteuttamatta. http://www.timesofisrael.com/liveblog-october-23-2015/

Israelin johtavat rabbit varoittavat juutalaisia nousemasta Temppelivuorelle siksi, että he ”voivat tietämättään ylittää pyhänä pidettävät rajat, mikä aiheuttaa ikuisen seurakunnasta erottamisen”, ei siksi, että se olisi vaarallista tai että se ärsyttää muslimeja. Rabbit eivät tajua uskonnollisessa kiihkossaan, että muslimit katsovat tämän tarkoittavan sitä, etteivät juutalaiset pidä Vuorta merkittävänä tai pelkäävät. Tämä kiihottaa muslimeissa halun iskeä silloin, kun vihollinen on heikoilla. http://www.timesofisrael.com/leading-israeli-rabbis-warn-against-temple-mount-visits/
Islamilaisen Liikkeen pohjoisen haaran johtaja sheikki Raed Salah kehottaa Jordaniaa mitätöimään rauhansopimuksen Israelin kanssa. Hän väittää, että Israel hyödyntää sopimusta voidakseen sen varjolla esittää vaatimuksia Temppelivuoresta, jonka asema sovittiin siten, että Temppelivuoren alueen hallinto kuuluu Israelille, mutta että sen päivärutiinin hoito ja valvonta kuuluu jordanialaiselle islam-säästiölle wafk.  Säätiö on kuitenkin käyttänyt sopimusta väärin tehden Vuorella muutostöítä ja rakentaen Lähi-Idän suurimman moskeijan ns. Salomon talleille ilman Jerusalemin kaupungin rakennuslupaa ja valvontaa aiheuttaen täten suunnatonta tuhoa Vuoren arkeologisille jäännöksille.
Osa tästä tilanteesta kuuluu Jerusalemin kaupungille ja Israelin hallituksille, jotka eivät ole seuranneet tilannetta tarvittavana tarkasti. Muslimien reaktion pelossa Israelin hallitus ei uskalla tarttua tilanteeseen ja vaatia oikeuksiaan. Muslimit ovat vaatineet, että Vuoren omistus täytyy siirtää yksin wakfille ja että arabijoukkoja on sijoitettava vuorelle muslimirukoilijoiden suojaksi. PA/PLO esitti UNESCO:lle suunnitelman, jolla Länsimuuri määrättäisiin osaksi Al-Aksa moskeijaa.

Tämä on osa PA/PLO:n taktiikkaa saada juutalaisten pyhät kohteet islamin perinnekohteiksi – kuten tapahtui Patriarkkain hautakammion ja Raakelin haudan kohdalla – ja siten murskata juutalaisten lailliset oikeudet Israelin maahan. Tässä operaatiossa PA/PLO saa hyvää tukea YK:lta ja sen instituutioilta sekä ICC:ltä. YK:n pääsihteeri Ban kiMoon ylisti Abbasia rauhan mieheksi äskeisen pikavierailunsa aikana Ramallahissa. Pääsihteerin Israel-viha on häkellyttävä. Hänen keskeinen projektinsa koskee Agenda 2030 toteuttamista. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/202326#.VinjuFP4k6s
Beit Shemeksen kaupunki, jossa työskentelee päivittäin satoja arabeja, elää nousevan pelon vallassa. ”Terroristit kävelevät joukossamme”, he toteavat, mikä aiheuttaa ahdistusta tavallisessa kansalaisessa.
Viimeisessä terrorihyökkäyksessä torstaiaamuna kaksi aseistettua terroristia yritti päästä koulubussiin, mutta se ei onnistunut. Toisena kohteena heillä oli synagoga silloin, kun se on täynnä palvojia. Nähdessään nuoren haredi-miehen tulevan ulos synagogasta he päättivät iskeä nuorukaiseen. He ehtivät puukottaa nuorukaista ennen kuin sotilaat ampuivat heidät.
Beit Shemeksen asukkaat valittavat, että pelko asuu heidän sydämessään ja se tarttuu lapsiin, jotka alkavat nähdä painajaisia ja joiden koulutyö häiriintyy. Beit Shemekseen rakennetaan runsaasti, ja arabit ovat tarpeen työntekijöinä. Hallitus päätti 20 000 asunnon rakentamisesta kaupunkiin, mikä kestää vuosikausia, mutta millä hinnalla ne rakennetaan? Työntekijöitä haalitaan Kauko Idästä myös Kiinasta, mutta silläkin on omat ongelmansa. Monet arabit työskentelevät laittomasti, jotkut jopa viettävät yönsä rakennustyömailla. Kukaan ei tiedä ratkaisua näihin ongelmiin. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/202310#.VinpmlP4k6s

Hizbullah taistelee Golanilla kapinallisten joukkoja vastaan luottaen Venäjän ilmatukeen. Iranin Al-Quds joukkojen komentaja Gassem Soleimani vieraili Kuneitran kaupungissa, joka on vain parin km:n päässä Israelin rajasta. Kaksi Iranin armeijan korkeaa upseeria sai surmansa alueella taisteluissa kapinallisia vastaan. Solemanin tarkoituksena oli suorittaa taktiikan yleistarkistus ja antaa ohjeita sekä päättää tulevista operaatioista. Venäjän ilmavoimien iskut ovat välttämättömiä asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi, joista yksi on Al-Nusra joukkojen karkottaminen Damaskoksen ja Israelin rajan väliseltä alueelta. Israel on niin kiinni omissa taisteluissaan terrorismia vastaan, ettei se edes havainnut Iranin vaikutuksen voimistumisesta aivan pohjoisrajan takana. http://www.debka.com/article/24972/Hizballah-is-creeping-up-on-Israel%E2%80%99s-Golan-border-relying-on-Russian-military-cover

Jerusalemin poliisi sanoo estäneensä potentiaalisen terrori-.iskun Jerusalemin itäosan Har Nof arabilähiössä. Paikalliset asukkaat havaitsivat epäilyttävän miehen ja ilmoittivat poliisille. Poliisipartio tuli paikalle, löysi arabin ympäröiden hänet. Mies piti toista kättään selkänsä takana eikä suostunut tuomaan sitä esiin. Poliisin taltutettua hänet miehen hihasta löydettiin veitsi. Hän on 21-vuotia arabi Jebel Mukaberista. ODF joutui poistamaan osan asentamistaan betoniaidoista asukkaiden


                     


Post a Comment