Wednesday, October 21, 2015

MUSLIMI-INVAASIO EUROOPPAAN

MUSLIMI-
INVAASIO EUROOPPAAN
1.       On syvästi huolestuttavaa seurata Lähi-Idästä, Afrikasta ja kauempaakin Aasiasta Euroopan maihin pyrkivien rynnistystä rajoista ja aiemmista kansainvälisistä sopimuksista huolimatta. Useita tragedioita on raportoitu Afrikan pohjoisosista täyteen ahdetuilla, useimmiten huonosti jos olenkaan merikelpoisilla aluksilla.
Osa niistä tuhoutui aaltojen ja myrskytuulen kourissa, osa siksi, että ne oli ylikuormitettu. Hukkuneiden ihmisten määrää lienee mahdoton tietää, mutta hiekkarannoille ajautuneista lapsista voidaan tunnistaa ihmisten hädän.

On myös raportoitu, että aluksiin mukaan tulleita kristittyjä olisi matkan aikana heitetty yli laidan varmaan kuolemaan. Useimmilla on ollut selvä päämäärä: Kreikan ja Turkin kautta syvälle Keski Euroopan maihin, joista Saksa on suosituin, jonka liittokansleri Angelika Merkel toivotti tervetulleeksi kaikki haluavat. On laskettu, että Saksaan saapuu ensi vuoden loppuun mennessä kaikkiaan 1.5 miljoona siirtolaista. Muuttajat ovat pääasiassa 18 -40 vuoden ikäisiä täysin hyväkuntoisia miehiä. Tämä aiheuttaa kysymyksen, minne he jättivät muut perheenjäsenensä? Perheitten yhdistämisen vuoksi heillä on – saatuaan työpaikan ja pysyvän asunnon – oikeus kutsua perheensä jäsenet asuin-maahansa. Sen vuoksi - laskelmien mukaan - heidän määränsä nousisi Saksassa 7.3 miljoonaan. Saksassa on alettu kysellä tosissaan, miten tuo määrä pystytään integroimaan muuhun yhteiskuntaan, mikä on tavoitteena, ja kestääkö maan talous?

Mutta ovatko he edes halukkaita luopumaan perinteisitään ja kulttuurisiteistään?
Englannin ja Ruotsin esimerkit osoittavat, ettei se ole heidän ensimmäinen huolensa eikä edes halunsa. Mieluummi9n he muodostavat yhtenäisiä ihmisryhmiä vallaten vähitellen kokonaisia kaupunginosia, jossa he toteuttavat omaa sharia-lakiaan.
Tallisista lähiöistä on tullut ei-muslimeille kiellettyjä alueita, jonne eksyminen voi päättyä pahoinpitelyyn ja jopa kuolemaan. IS kertoo soluttaneensa 4000 aktivistiaan siirtolaisten joukkoihin. Heidän tunnistamisensa sieltä lienee mahdotonta. On myös raportoitu leireillä taisteluista shia- ja sunni-muslimien kesken.

Liittokansleri Merkel on joutunut pahaan poliittiseen pyörteeseen, mikä uhkaa hänen hallitustaan ja joka tullaan muistamaan viimeistään 2017 parlamentti-vaaleissa. Saksa on vahva talousmaa ja tarvitsee 70 000 työntekijää tehtaisiinsa, mutta talousasiantuntijat varoittavat, että tehtiin massiivinen virhe.

On myös aihetta tehdä kipeä kysymys. Ovatko kaikki Eurooppaan pyrkivät todella pakolaisia, ja mikä oli se kannustin, mikä laukaisi massakiihkon? Eikö sittenkin olisi ollut turvallisempaa liittyä muihin aiemmin paenneisiin ja jäädä pakolaisleireihin odottamaan tilanteen selkenemistä ja kansainvälisiä ratkaisuja? Miksi he eivät suunnanneet pakoaan muihin arabimaihin, Saudi arabiaan, jolla on laajat harvaan-asutut alueet, tai Persianlahden öljyrikkaisiin maihin?
Massamuuttoa seuratessa ei voi välttyä havainnolta, että jollakin oli intressiä kiihottaa muuttajia luvaten heille turvallisen matkan ja antaen runsaasti rahaa. Suomessa erään muuttajan 1400 Euron taksimatkan vähätteleminen ei osoita suurta hätää ja puutetta. Ei tämä osoita hädänalaisuutta, IS:n agenteilla on varaa.
Toiseksi muuttajien käyttäytyminen ei ole rauhallisesti integroituvan ihmisen käyttäytymistä. He ovat alusta lähtien täynnä vaatimuksia: avustajien heille tarjoama vesi ei kelpaa, Punaisen Ristin tarjoama ruoka ei kelpaa, majoitustilat ovat heikot, vuoteet kehnoja ja niin edelleen. Kaikki ristit ja muut kristilliset symbolit on poistettava. Ehkä heillä tulisi pitää kädestä ja laulaa iltalaulu ennen nukkumista.

He ovat osoittautuneet väkivaltaisiksi sivullisia kohtaan, raiskaukset ja pahoinpitelyt ovat yleisiä. Heidän on vaikea ymmärtää, että naiset kulkevat vapaasti pukeutuneina ilman lähisukulaismiehen suojaa myös iltaisin, mikä osoittaa heidän kulttuurinsa mukaan, että he ovat prostituoituja ja tarjoavat itseään. On tunnettua, että armeijoiden liepeillä liikkuu irrallisia naisia, miksei myös täällä?
EU-maiden päätös rajojen poistamisesta ja rajamuodollisuuksien vähentämisestä ei ollut mielekästä, mutta kukaan ei välittänyt varoituksista massamuutosta Eurooppaan, mikä oli selvästi nähtävissä. Eurooppa oli pahasti ukkoutumassa. Lasten synnyttäminen ei ole enää muodissa, minkä johdosta monien EU-maiden väestö vähenee tasolle, mistä elpyminen on lähes mahdotonta. Muutamia vuosia sitten ennustettiin, että Eurooppa tarvitsee 135 000 työntekijää ulkomailta, jotta talouselämä voisi elää ja kasvaa ja tehtaat pyöriä. Nyt heitä tulee sadoin tuhansin.
Tilanne on nyt tämä ja sen kanssa on elettävä, mutta mitä tapahtuu, kun nämä siirtolaiset alkavat nousta virallista yhteiskuntaa ja virkavaltaa vastaan? Nämä siirtolaiset tulivat kutsumatta, usein väkivalloin murtautuen rajojen yli. Trojan Horse nimellä kulkevan muslimi-invaasion jäljet ovat täynnä törkyä, ulosteita ja kaikkea mahdollista, mikä tarpeettomana heitetään tien sivuun ja ikkunoista kaduille. 

2.       Paljon syvemmin tuskallista on seurata tuon muslimivirran vyörymistä pieneen synnyinmaahani. Vuosituhansia sitten vallinneitten erämaalakien alla elävä vieraat kulttuuri ja elämänmuodot tunkeutuvat väkivalloin raiskatakseen neitseellisen, runon ja laulun maan, sodissa runnellun Suomineidon, alistaakseen sen tahtonsa alle. Vahvan juutalais/kristillisen kulttuurin sävyttämä suomalainen kansa lapsellisen hyväntahtoisesti haluaa osoittaa vieraanvaraisuutta tekemällä tilaa uusille asukkaille, jotka moittivat ruuan laatua ”vain koirille ja naisille sopivaksi” – kuitenkin mennen syömään sitä, kun median edustajat poistuvat. Sovitellakseen isännät etsivät uutta keittäjää Kauko Idästä saakka, että mausteet olisivat tutumpia.

SUOMALAISET pyrkivät etsimään maahan tunkeutuneille vieraille majapaikkoja tyhjistä kouluista, virastotaloista, vanhainkodeista ja jopa kesämökeistä, koska syksyn pimeys ja räntäsateet sekä talven hanget ja pakkaset ovat tulossa pian.
Kuka hankkii ja maksaa heille talvivarusteet? Joistakin vuokra-asunnoista suomalaiset vuokralaiset häädetään pois, jotta saataisiin tilaa vieraille. Kesämökkien ottaminen käyttöön on kuitenkin kuolleena syntynyt ajatus, sillä kesämökit ovat kaukana teistä, ilman lämmityslaitteita sekä pesu- ja wc-tiloja. Keittiövarustelu on sekin puutteellinen jatkuvaa asumista varten.

Lapsellisessa innossaan osoittautua maineensa veroiseksi ummistetaan silmät varoittavilta esimerkeiltä. Muslimit pitäytyvät omassa uskonnossaan, joka kahlehtii ihmistä syntymästä hautaan saakka. He pitävät juutalaisten ja kristittyjen pyhiä kirjoituksia väärennöksinä, jotka korjataan Koraanissa ja Hadithissa.
Islamin mullahit sanovat suoraan, että Euroopan miehet ovat menettäneet elinvoimansa ja siksi tarvitsevat uutta elämän eliksiiriä, mitä muslimimiehet heille mielihyvin tarjoavat. Jokainen alistettu vääräuskoinen on islamin voitto.  
Mullahit kehottavat muslimimiehiä raiskaamaan vääräuskoisia naisia, koska se on yksi alistamisen muoto. Musliminaisia sen sijaan kielletään seurustelemasta väärä-uskoisten kanssa. Arabimaissa naisen arvo mitataan kameleilla ja lampailla, miten Suomessa? Autoilla ja motsikoilla? Muslimeja varoitetaan koskaan ystävystymästä kristityn tai juutalaisen kanssa, koska ”sillä on saastuttava vaikutus”. Toisin sanoen, normaali sosiaalinen yhteys on näissä oloissa vaikea, ellei peräti mahdoton.
Ruotsissa Gothenburgissa asuvien Assyrian kristittyjen tilojen seinille on ilmestynyt grafiitteja, joissa heitä kehotetaan ”käänny tai kuole”, ja ”kalifaatti on täällä”. He pakenivat Turkista Ruotsiin 60-luvulla. Gothenburgia pidetään Ruotsin jihadin keskuksena, jossa värvätään taistelijoita IS:lle. (dagens Nyheter)
Joissakin Ruotsin kaupungeissa raiskaukset ja muut pienemmät rikokset ovat niin yleisiä, ettei poliisi viitsi edes tutkia esitettyjä tapauksia.
Norja poisti alueiltaan 430 000 siirtolaista, minkä johdosta rikosten määrä aleni 40 %.
Rooman paavi Francis I sanoo, että islam on rauhan uskonto, Toiseksi hän sanoo, että Koraani on muslimille kuten Raamattu kristitylle. Itse asiassa Koraani on paljon enemmän, koska se sitoo ihmisen tahdon; Raamattu vapauttaa ihmisen tahdon.
Helsingin naispiispa tarjoaa kirkkojensa avaimia muslimeille. Lieneekö Helsingin Tuomiokirkkokin luovutettavien listalla? Muslimit vaativat kaikkien kristillisten symbolien, kuvien ja penkkien poistamista, mitä naispiispa Ruotsissa kannattaa. Ovatko seurakunnat valmiit tähän? Tämä lienee USA:ssa yleistyvää ”krislamia”, kristinuskon ja islamin synkretismiä. Juutalaisuutta, kristinuskoa ja islamia kutsutaan ”yhden jumalan uskonnoiksi”, mutta ne tuskin palvovat samaa Jumalaa. Islamin eskatologiassa Jeesus nasarealainen toimii Islamin mahdin sotapäällikkönä, joka valloittaa Jerusalemin ja surmaa antikristuksen.
Kastel 20,10.2015

Gavriel
Post a Comment