Sunday, September 13, 2015

SUNNUNTAI 13.09.15

SUNNUNUNTAI 13.09.15
1.       TÄNÄÄN länsimaisen kalenterin mukaan sunnuntaipäivänä, joka on juutalaisen elul-kuun 29. ja shmita vuoden 5775 viimeinen päivä, alkaa uusi ajanjakso, jonka alkutaipaleella tulemme kokemaan useita enteellisiä merkkejä ja tapahtumia. Juutalaisten uudenvuoden päivä alkaa tänä iltana ja jatkuu kaksi-päiväisenä juhlana. Tätä päivää kutsutaan myös pasuunansoiton juhlaksi, josta IV Ms.29:1 sanoo näin: ”Ja seitsemännessä kuussa, kuukauden ensimmäisenä päivänä, olkoon teillä pyhä kokous. Älkää silloin yhtään arkiaskaretta toimitettako. Olkoon se teille pasuunansoiton päivä”. Silloin tapahtuu myös osittainen kuun pimennys.

15. syyskuuta loppuu USA:n armeijan koskaan järjestämä Jade Helm sotaharjoitus. Samana päivänä Cernin suuri atominkiihdyttäjä LHC aloittaa kuukauden kestävän kunnianhimoisimman tieteellisen kokeensa, jolla se pyrkii matkimaan Jumalan luomistyötä, kuten he sanovat, toistaakseen suuren pamauksen tilanteen, josta he uskovat maailmankaikkeuden saaneen alkunsa. Toinen suuri tavoite on löytää aukko neljänteen ulottuvuuteen, mikä mahdollistaisi avaruusmatkat ja materiaalien siirrot järjellisessä ajassa toisille planeetoille ja niiden taakse. Toiset avaruusfyysikot varoittelevat, että he voivat avata mustan aukon, joka nielee koko maapallon.

Syyskuun 23. päivänä, joka ”sattumalta” on myös juutalaisten Jom Kippur ja muslimien Eid al-Adha, uhritoimituksen juhla, Rooman 266. paavi Francis I saapuu Yhdysvaltoihin. Hän pitää puheen USA:n kongressille 24.syyskuuta.
Hänen uskotaan puuttuvan puheessaan YK:n yleiskokoukselle syyskuun 25. päivä- paitsi ajankohtaiseen siirtolaistulvaan Euroopassa - myös ilmastonmuutokseen ja uuteen maailmanjärjestykseen, NWO, jolla valtioiden rajat määriteltäisiin uudelleen kuten myös maailman luonnonvarojen uudelleen jakoon marxilaisen periaatteen mukaisesti. Tämä liittyy YK:n uudelleen herättämään agenda 21 toteuttamiseen 2030 mennessä. Siitä keskustellaan YK:n 193 maan huippukokouksessa 23. -25.2015.  Hän voi käsitellä puheessaan myös teologisia kysymyksiä, tarjoten Rooman kirkkoa maailmanlaajuisen uskonnollisen järjestelmän rungoksi, joka tulisi käsittämään kaikki uskoinnot. Hänen mieliaiheensa on kestävä kehitys, joka liittyy maailman ilmastonmuutokseen ja mannerjäiden sulamiseen sekä maailmantaloutta uhkaavaan romahdukseen. Suunnitelmaan kuuluu ihmiskunnan määrän raju pudotus.

Syyskuun 28. päivänä tapahtuu neljäs ja viimeinen ”verikuu”, joka aloittaa 8 päivää kestävän lehtimajan juhla-ajan. Juutalainen kansa pyrkii sinä aikana viettämään edes osan ajastaan kyhäämässään lahtimajassa.

2.       ISRAELIN väkiluku ylitti 8.4 miljoonan asukkaan rajan ennen juutalaisten uutta vuotta 5776. Tämän uskotaan ennakoivan sitä, että maan väkiluku ylittänee 10 miljoonaa lähimmän vuosikymmenen aikana.  Väkiluku kasvoi lähes 2 % kuluneen vuoden aikana.
Juutalaisia on 6.3 miljoonaa. Arabien osuus on viidennes eli 1.7 miljoonaa. 5 %,
366 000, kuuluvat kategoriaan ei-arabikristityt ja eri uskontokuntiin kuuluvat.
Syntyvyys ylittää kuolleiden määrän nelinkertaisesti. Vauvoja syntyi 168 000, kuolleiden määrä oli 42 000.

Uusia siirtolaisia muutti maahan juutalaisen vuoden 5775 aikana 29 500, mikä ennustaa, että vuosi 2015 on ennätysvuosi siirtolaisten luvussa. Siirtolaisia muutti maahan 13 % enemmän kuin vuonna 5774. Uusia siirtolaisia, olim, saapui 97:stä maasta, yksi Andorrasta, Angolasta, Namibiasta. Paraguaysta, Filippiineiltä ja
Slovakiasta kustakin. Ministeri Zeev Elkin ennustaa, että vuoden 2015 lopussa ylitetään 35 000 uuden siirtolaisen raja.
USA:sta muutti 3 600 juutalaista, Ranskasta 7 350 (nousua 10 %); Ukrainasta 6 900 (50 % nousua). Muuttoon Ranskasta vaikuttivat suuri nuorten työttömyys ja nouseva antisemitismi hyökkäyksineen juutalaisia vastaan; Ukrainan sisäiset taistelut ja tulevaisuuden epävarmuus ovat pääsyitä muuttoon, mutta ennustettiin jopa 400 % nousua, mikä ei toteutunut.
Venäjältä muutti Israeliin 5 900 juutalaista, 23 % enemmän kuin edellisvuonna, mikä johtunee osittain lännen asettamista sanktioista Venäjää vastaan. Monet ovat kuitenkin joutuneet palaamaan Venäjälle eri syistä johtuen. (Israel News)

3.       SIIRTOLAISTEN tulvan jatkuessa Eurooppaan, vaikka kukaan ei näytä kertovan, kenen toimesta tai mistä johtuen, Saksa lupaa sijoittaa alueelleen 800 000 siirtolaista riippumatta siitä, keitä he ovat ja miksi ovat tulleet. Laskelmien mukaan ennen pitkää nuorista saksalaisista 10 % kuuluu siirtolaisiin. Liittokansleri Angelika Merkelin päätös hyväksyä heidät Saksaan tuntuu vähintään heikosti arvioiduksi jo pelkästään siksi, että monissa maissa he ovat osoittautuneet vihamielisiksi ja väkivaltaisiksi, ja raportit kertovat heidän hyökkäyksistä alaikäisiä tyttöjä vastaan, joita he raiskaavat mullahiensa opastamina, jotka säätävät, että vääräuskoisen raiskaaminen on täysin luvallista ja jopa suositeltavaa, koska se alistaa vääräuskoisia ja lisää muslimien määrää. Eräs mullah Kairossa antoi oman tulkintansa, että Koraanin mukaan oman vaimonsa surmaaminen ja syöminen on hyväksyttävää, jos sillä pelastaa oman henkensä.  Lisäksi siirtolaisten joukossa on koulutettuja terroristeja. Raporttien mukaan osa siirtolaisista sijoitetaan natsien entisiin keskitysleireihin.

Unkari on lopulta menettänyt itsehillintänsä maahan tunkeutuvien siirtolaisten määrän kasvaessa aina vain ja heidän itsekeskeisen käyttäytymisensä vuoksi siten, että uusien lakien myötä heitä tullaan kohtelemaan aivan eri tavalla. Unkarilaisia viranomaisia on jo syytetty siitä, että he antavat ruokaa siirtolaisille heittämällä ne heidän majoitustiloihinsa kuin häkkiin suljetuille koirille. Monet kieltäytyvätkin ottamasta vastaan lahjapaketteja torjuen ne täysin.
Erityisesti heitä nöyryyttävät Punaisen Ristin tarjoamat ruokapaketit, koska niissä on suuri punainen risti, jota he kammoksuvat.
Unkarin viranomaisille on annettu uudet ohjeet, joiden perusteella he voivat turvautua kumiluoteihin järjestyksen palauttamiseksi. Unkari laatii kiireellä uusia lakeja, jotka antavat viranomaisille valtuudet toimia parhaaksi katsomallaan tavalla siirtolaistulvan hallitsemiseksi ja estämiseksi.

EU:n komission johtaja Jean Claude Juncker vetosi keskiviikkona kaikkiin jäsenmaihin, että ne täyttäisivät velvollisuutensa siirtolaisten vastaan ottamiseksi. Ainakin Hollanti on sanonut, ettei se voi hyväksyä sille määrättyä siirtolaismäärää.
Monet muutkin EU-maat ovat vastustaneet Brysselin niille määräämiä velvoitteita.
Hollannissa Geert Wilders kutsui Unkarin ja Itävallan kautta Eurooppaan kohdistuvaa siirtolaisten tulvaa islamin invaasioksi länsimaihin, ja että sitä tulisi käsitellä vastaavasti. Hollannin parlamentti vasta on aloittamassa tilanteen käsittelyn ”maan ollessa jo täysin vihollisen hyökkäyksen alaisena”. http://www.jewsnews.co.il/2015/09/13/one-man-crusader-geert-wilders-tells-europe-that-this-is-an-islamic-invasion-and-the-continent-will-be-destroyed/

4.       EU-parlamentti hyväksyi Israelia koskevan päätöslauselman, jossa ei ole mainintaa kahden valtion periaatteesta. Kriitikot katsovat tämän tarkoittavan, ettei Eurooppa katso tarvitsevansa enää juutalaisia. Ranska valittaa, että Saksa tyhjensi maan juutalaisista ja tuo nyt muslimeja heidän tilalleen.

EU-parlamentin päätös tarkoittanee sitä, ettei EU halua osallistua rauhan-keskusteluihin kahden valtion periaatteella, vaan yhden kahden kansan yhteisellä valtiolla, joka tukehdutettaisiin arabipakolaisilla. PA:n puheenjohtaja Mahmoud Abbas, joka haluaa löytää tavan pehmeästä laskusta vaarallisilta vesiltä, sanoi kiitellessään YK:n päätöstä sallia PA:n lipun liehuvan YK:n 193 maan lipun rinnalla, totesi odottavansa päivää, jolloin PA:n lippu liehuu Jerusalemin yllä. Jos EU saisi päättää siitä, se päivä olisi heti huomenna. http://www.jewsnews.co.il/2015/09/13/european-parliament-sees-no-need-for-jewish-state/

5.       EUROOPAN maat ovat heräämässä karuun todellisuuteen, että heidän kukkasin ja tervetulotoivotuksin vastaan ottamansa ”pakolaiset” tuhoavat kaiken, mihin kädellään ulottuvat.
He liikkuvat suurina joukkioina hyökkäillen eteen tulleita kohteita ja henkilöitä vastaan, kuten eräs silminnäkijä kuvasi tilannetta lisäten: ”Puoli tuntia sitten näin Italian ja Itävallan välisellä rajalla valtavan siirtolaisjoukon. Kaikella solidaarisuudella vaikeuksissa olevia ihmisiä kohtaan, se mitä näin, herättää kauhua. Tämä valtava lauma – anteeksi, mutta se oli täysi erämaa – väkivaltainen, pulloja heittelevä, huudellen: Haluamme Saksaan!”.
Saksako on nyt heidän paratiisinsa?
Silminnäkijä kertoo, miten roskajoukko yritti vetää vanhan naisen autostaan varastaakseen hänen autonsa ajaakseen sillä Saksaan, toiset rynkyttivät bussin kuljettajan ovea vallatakseen bussin käyttöönsä, jossa hän itse istui. Hän sanoi säälivänsä näitä ihmisiä, sillä jos he pääsisivät Puolaan, heidän vastaanottonsa ei vastaisi sitä, mitä Itävalta ja Saksa tarjoavat.
Hän kertoo odottaneensa 3 tuntia päästäkseen rajan yli, mutta lopulta poliisi pakotti heidät takaisin Italiaan. Heidän bussinsa oli häväisty, ulostusjälkiä, naarmuja, särkyneitä ikkunoita, järkyttyneitä matkustajia. Miten tällaiset ihmiset voivat integroitua saksalaiseen järjestykseen ja vastuuntuntoon?
Hän kertoo, että valtaosa joukosta oli nuoria sotakuntoisia miehiä, tuskin ollenkaan naisia ja lapsia. Hän ihmetteli mielessään miten Puolan kansa suhtautuisi heihin, sillä he eivät ole valmiit heidän vastaanottamiseensa? http://www.jewsnews.co.il/2015/09/13/total-destruction-islamic-refugees-destroying-everything-they-touch-in-italy-videos/

6.       JOTKUT EU-maat ovat alkaneet havaita, että heidän myönnytyspolitiikkansa uhkaa heidän omaa turvallisuuttaan ja ovat painaneet jarrun pohjaan. Onnettomuudeksi vain useimmat heistä heräsivät liian myöhään, kun vihollinen on jo porttien sisällä. EU-n johtajisto lähtee siitä, että heidän tulee nurkumatta alistua siihen, mitä johtajat Brysselissä päättävät, eli siihen siirtolaismäärään, joka heille on määrätty.
Muutamat maat ovat esittäneet, että he hyväksyvät vain kristittyjä, mutta ei koskaan mitään ”f---cking” muslimeja saaden syytöksiä rasismista.
Slovakia puolustautuu, että muslimit tuntisivat olonsa epämukavaksi heidän joukossaan, ja Kyproksen johtajat hyväksyvät vain kreikkalaiskatoliset. Heidän perustelunsa tuskin kelpaavat Brysselin herroille.

He eivät ilmeisesti tajua sitäkään, etteivät nämä maahan tunkeilijat tule anelemaan oikeutta asumiseen ja rauhalliseen yhteiseloon, he haluavat kaiken.
Tilanne on todella outo ja ennen kokematon, ja monet hyvää tarkoittavat päättäjät joutuvat venyttämään omaatuntoaan pyrkiessään erottamaan moraalisesti oikean ja omalle kansalleen turvallisen päätöksen välissä.
Lisäksi tarkkailijat toteavat, että tämä on vasta alkua; pahin on vasta edessäpäin syksyn sateitten ja talven kylmien säiden pakottaessa heidät ulos teltoistaan.
EU:n säännön mukaan siirtolaiset tulee rekisteröidä siinä maassa, johon he ensiksi tulivat, Tämä periaate on unohdettu kokonaan. Täten Alankomaat voivat ilman häpeän häivääkään ilmoittamatta lähettää Suomeen lentokoneellisia muslimeja. http://www.jewsnews.co.il/2015/09/13/some-countries-in-europe-put-foot-down-xtian-refugees-welcome-muslims-refugees-no-ing-way/, http://www.jewsnews.co.il/2015/09/13/hungary-calls-in-the-army-soldiers-given-shock-powers-to-use-rubber-bullets-on-migrants/,

7.       UUTISOTSIKOITA
·         ISRAEL on hoitanut sairaaloissaan 1500 Syyrian taisteluissa haavoittunutta kyselemättä heidän taustojaan ja julkaisematta heidän henkilötietojaan. Miten on mahdollista, että upporikkaat arabimaat voivat ilman maailman tuomiota kieltäytyä ottamasta pakolaisia, vaikka esim. Saudia Arabia on rakentanut ilmastoituja telttakaupunkeja miljoonia ihmisiä varten? Gulf-maiden edustajat sanovat, etteivät he voi ottaa vastaan pakolaisia, jotka kieltäytyvät integroitumista heidän yhteiskuntaansa. USA:n presidentti Obama lupasi ottaa vastaan 90 000 pakolaista, mutta Kerry pani sen paremmaksi luvaten, että 100 000 pakolaista voidaan majoittaa Yhdysvaltoihin. He kuitenkin tarkoittanevat meksikolaisia, joita maassa on jo yli puolitoista miljoonaa. Obama antaa heille pysyvän asumisoikeuden ja oikeuden sosiaalietuisuuksiin varmistaakseen, että he äänestävät demokraatteja seuraavissa vaaleissa. – Israel ottaa vastaan vuosittain lähes 30 000 juutalaista sulauttaen heidät yhteiskuntaansa. http://www.jewsnews.co.il/2015/09/13/israel-idf-treats-over-1500-injured-syrians-while-the-arab-world-turns-a-blind-eye/, http://www.jewsnews.co.il/2015/09/13/civil-war-a-brewin-this-horrifying-video-of-muslims-in-france-rampaging-through-paris-will-absolutely-shock-you/,
·         IDF kouluttaa mies- ja naissotilaista koostuvaa pataljoonaansa taisteluihin Siinain erämaassa ISIS-joukkoja vastaan. Tutkimusten mukaan puhtaasti miehistä koostuvat yksiköt toimivat tehokkaammin kuin sukupuolten sekoittamisesta koostuvat. Ehkä tarkkaavaisuus kärsii, kun ei aina tiedä, minne silmänsä suuntaisi. Siinain rajan tuntumaan sijoitettu pataljoona kuitenkin harjoittelee tiiviisti ollakseen valmis, kun käsky tulee.  Asiasta on varmaan sovittu Egyptin p0residentti Fattah al-Sisin kanssa, jolla on vaikeuksia saada Siinaille pureutuneet islamistit valvontaansa.  http://www.jewsnews.co.il/2015/09/13/mixed-gender-idf-battalion-training-to-fight-isis-branch-in-sinai/
·         Jerusalemin poliisi joutui käyttämään mellakan torjumisvälineitään sunnuntaina suojautuakseen raivokkaan muslimijoukon hyökkäyksiä vastaan Temppelivuorella. PA:n eroava ja ilman mandaattia toimiva puheenjohtaja Mahmoud Abbas tuomitsi poliisin toiminnan todeten, ettei mitään hyökkäystä poliisia vastaan tapahtunut. ”Presidentin kanslia tuomitsee jyrkästi miehittäjän sotilaitten ja poliisien hyökkäykset Al-Aksa moskeijaa ja niiden käyttämän väkivallan uskollisia vastaan Vuorella”. PA ja Hamas ovat sijoittaneet vuorelle maksullisia nais- ja miesryhmiä, joiden tehtävänä on järjestää toistuvia mellakoita Vuorella sekä ärsyttää ja herjata sinne nousseita turisteja ja juutalaisia. Ne käyttävät tukíkohtanaan Al–Aksa moskeijaa, jonne he varastoivat kiviä ja polttopulloja hyökkäyksiä varten. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/200647#.VfVDt4r7RsU
·         Neljä poliisia haavoittui mentyään Jerusalemin Silvanin lähiöön muuttaneiden juutalaisten ja arabiasukkaitten väliin heidän nujakoidessaan keskenään. Arabi-enemmistöiseen lähiöön oli muuttamassa tusinoittain juutalaisia asukkaita. Lähiö oli aiemmin juutalaisten asuttama, mutta heidät karkotettiin sieltä Israelin itsenäisyyssodan aikana. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/200627#.VfVGror7RsU
·         Turvallisuusministeri Erdan vakuuttaa, etteivät arabien järjestämät väki-valtaisuudet ja hyökkäykset estä halukkaita nousemasta Temppelivuorelle. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/200640#.VfVH_or7RsU, http://www.timesofisrael.com/police-palestinian-protesters-clash-on-temple-mount/,
·         Gazan jälleen rakentamista suunnittelevan qatarilaisten ohjelman mukaan Qatar tulee rakentamaan tarvittavat valmistelut Israelin kaasu- ja aurinkoteknologian hyödyntämiseksi. Myös Egyptin rannikolta löydettiin valtavat kaasuesiintymät, mutta niiden saaminen käyttökuntoon vie vuosia, kun Israelin kaasukentät ovat jo valmiit. Gazan sähkön tarpeesta Israel vastaa suurimmaksi osaksi, osa tuodaan Egyptistä, loput omasta laitoksesta. http://www.timesofisrael.com/qatar-seeks-israeli-gas-solar-power-to-boost-gaza-power/
·         Kymmenet tuhannet saksalaiset osoittivat mieltään Mynchenissä ja muissakin kaupungeissa islamin invaasiota vastaan ja sen puolesta. Angelika Merkelin lämpimät tervetulotoivotukset eivät olleetkaan kaikkien mieleen, kuten videopätkistä voisi kuvitella. Lauantain aikana 9 000 siirtolaista tulvi Bavarian pääkaupunkiin, mikä alkaa herättää kansalaiset vastarintaan. Heitä tulee lisää kaiken aikaa, eikä kukaan tiedä heidän taustojaan tai motiiveitaan, sillä rajavalvonta on repsahtanut lähes tyystin. http://www.timesofisrael.com/tens-of-thousands-attend-rival-migrant-rallies-in-europe/, http://www.timesofisrael.com/germany-gears-up-to-receive-40000-migrants-over-weekend/,
·         Kovat tuulet ja ankarat sateet aiheuttivat valtavan nostokurjen kaatumisen Mekkassa torstaina syyskuun 11. päivän 2001 aattona. Jotkut pitävät sitä yhtenä merkkinä lukuisten toisten joukossa, jotka osoittavat uuden aikakauden alkamisesta juutalaisten shmita-vuoden jälkeen. Nostokurki romahti Mekkan suuren moskeijan katolle aiheuttaen suurta tuhoa. Sen suojissa on myös Kaaba, neliskulmainen rakennus, joka vuosittain puetaan morsiamen tapaan Ramadania varten. Kaaban sisällä on musta meteoriitti, jota muslimit palvovat lahjana Allahilta. Onnettomuudessa sai surmansa ainakin 107 ihmistä ja 238 haavoittui. http://www.timesofisrael.com/saudi-official-says-high-wind-toppled-mecca-crane/
·         USA:n kongressin hyväksyessä symbolisen päätöslauselman, jossa se hylkää Wienin sopimuksen Iranin ydinsuunnitelmasta, Obama alkaa herätellä henkiin Israelin ja PA:n välistä rauhanprosessia. Netanyahu tavannee Kerryn loppukuussa ja Obaman marraskuussa. USA:n kongressin jäsenet harkitsevat Obaman syyttämistä kongressin säätämän lain rikkomisesta, mutta kongressi näyttää kärsivän Obaman tartuttamasta retroviruksesta, kuten epidemiodoksin tohtori Michael Savage selittää. Virus tunkeutuu soluun ja käyttäen sen entsyymiä monistaa saastutetun solun leviten ruumiiseen. ”Virus on tunkeutunut Valkoiseen Taloon tuhotakseen koko Maan”. http://www.timesofisrael.com/white-house-seeking-obama-netanyahu-meet-in-november/,http://www.wnd.com/2015/09/savage-theres-a-retrovirus-in-the-white-house/
·         Tag Meir rasismin vastainen järjestö on kerännyt 174 000 NIS henkiin jääneen Kawabshan perheen pojalle. Hänkin sai pahoja palovammoja 31.heinäkuuta sattuneessa murhapoltossa, jossa menehtyivät hänen molemmat vanhempansa ja 18 – kuukauden ikäinen veljensä. Poliisi ei vielä ole pidättänyt ketään syyllisenä murhapolttoon ehkä sen arkaluonteisuuden vuoksi. Duman arabikylan asukkaat uskovat, että sen teki joku kylän asukas kostoksi perheitten välisessä kiistassa. http://www.timesofisrael.com/israeli-group-raises-nis-174000-for-duma-attack-survivor/
·         Pari viikkoa sitten presidentti Putin teki tarjouksen Netanyahulle Israelin kaasuesiintymien suojelemiseksi terroristeja vastaan ja lisäksi 7-10 miljardia USD Leviathanin kaasukentän kehittämisestä ja kaasun johtamisesta Euroopan markkinoille. Debkafile kertoo artikkelissaan, että Venäjällä on suuret suunnitelmat Syyrian länsi- ja eteläosan kehittämisestä maa-, meri- ja ilmavoimien tukikohdaksi, mutta ettei se informoinut Netanyahua niistä, vaikka suunnitelmat ovat olleet valmiit heinäkuusta alkaen. Venäjän suunnitelmat rajoittavat suuresti Israelin iskuja Irania ja Hizbullahia vastaan, eikä USA:lla ole mitään suunnitelmia Venäjän suunnitelman häiritsemiseksi. http://www.debka.com/article/24885/Putin%E2%80%99s-offer-to-shield-develop-Israel%E2%80%99s-gas-fields-predated-Russia%E2%80%99s-military-buildup-in-Syria,
SÄÄTILAT tänään: Jerusalem 22 -32; Tiberias 26 -38; Suolameri 31 -40: Eilat 29 –41 +C-astetta. Lämpötiloissa tapahtunee parin asteen alenemista keskiviikkoon mennessä, mutta ilma on aurinkoinen ja pölyvapaa. Negevissä ja maan itäosissa voi tulla paikallisia sadekuuroja, eikä olisi pahitteeksi, vaikka tulisi muuallakin maassa, jotta luonto siivottaisiin tiistaina alkaneen pölymyrskyn jäänteistä.


Post a Comment