KESKIVIIKKO 1.8.2012


KESKIVIIKKO 1.8.2012


  1. USA:n puolustusministeri Leon Panetta on vierailulla Israelissa. Hän varmaankin on tullut keskustelemaan Iranin tilanteesta, ja mahdollisesta hyökkäyksestä sitä vastaan. Yleisesti arvellaan, että amerikkalaiset haluavat Israelin antavan talouspakotteille enemmän aikaa. Lisäksi ei ole varma, että Obama haluaisi sotaa ennen presidentinvaaleja.
  2. Syyriassa käydään kovia taisteluita Aleppon kaupungissa. Tarkkaa tietoa tilanteesta ei ole, koska ei ole puolueetonta lähdettä, mutta tämä voi olla ratkaiseva taistelu koko sisällissodassa.  Ulkovaltojen osallistuminen Syyrian tapahtumiin on hyvin huolestuttava, koska helposti konflikti voi levitä muihin maihin. Globalresearch kertoo, että Venäjä lähettää 2 laivasto-osastoa Syyrian edustalle sekä 2 divisionan sotilaita. Uusin tieto on, että Assadia vastustavat joukot ovat saaneet ilmatorjuntaohjuksia vaikkakaan ei tiedeta mistä eikä minkä tyyppisiä ne ovat.
  3. Israelilainen firma on keksinyt keinon tehdä potilaan omista kantasoluista luusoluja, joista voidaan rakentaa tarvittava luu.
      4.    Israelissa naispoliisi tekeytyi 12-vuotiaaksi tytöksi keskustelupalstoilla ja sai paljon         
             ikävää huomiota, näin poliisi sai haaviinsa kymmeniä pedofiileja, joita  kuulustellaan
             parhaillaan. Poliisi varoitti vanhempia webissä olevista vaaroista.
  1. Iranin johtaja käski suojata ydinkohteet ja valmistautua sotaan, joka voi puhjeta pian 
  2. Israelissa nostettiin juuri veroja sekä maksuja – debkan mukaan sotakassaa varten.                                      

Comments

Popular posts from this blog

PERJANTAI 03.02.2017

Sunnuntai 22.08.2021

Tiistai 17.08.2021