TORSTAI 06.11.08
1. BARACK HUSSEIN OBAMA valittiin USA:n presidentiksi järjestysnumerolla 44, minkä varmaankin yliluonnollisia yhteyksiä tarkkailevat huomioivat, koska se on 4x11, jota he pitävät maagisena lukuna. Eihän se kumma olisikaan, kun muistaa, miten maagisina hänen puhetilaisuuksiaan pidettiin. Islaminkansan johtaja USA:ssa Louis Farrakhan kertoi tilaisuuksista tähän tapaan: ”Messias puhuu ilman epäilyksiä.” Puhuessaan Islaminkansan vapahtajan-päivän tilaisuudessa 24. helmikuuta hän sanoi: ”Sinä olet se ase, jota Jumala tulee käyttämään saadakseen maailmanlaajuisen muutoksen. Siksi Obama koskettaa nuoria. Hän on vetänyt nuoret poliittiseen prosessiin, josta he eivät välittäneet mitään. Tämä on merkki. Kun messias puhuu, nuoret kuulevat, ja messias ehdottomasti puhuu.”
Farrakhan jatkoi: ”Veljet ja sisaret, Barack Obama on minun mielestäni messiaan airut. Barack Obama on trumpetti, joka saa aikaan jotain uutta, jotain parempaa on tulossa.” Hän käytti puheessaan Obamasta raamatullisia vertauksia, jotka kuuluvat todellisen Messiaan kuvaan, kuten ”Hän on se huippukivi, jonka rakentajat hylkäsivät. Tämä on teille merkkinä”.
http://www.worldnetdaily.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=77539
2. MIELENKIINTOISTA on ollut seurata, miten Israelin media on seurannut tämän ”islamin messiaan” nousua maailman mahtavimman miehen asemaan. Jerusalem Post ei ole kainostellut esittäessään häntä ylisteleviä artikkeleita, ja tämän aamun uutinen kertoo kissan kokoisella, yli etusivun menevällä tekstillä: ”Voittoisa Obama: Muutos on tullut Amerikkaan.” USA:n juutalaiset tervehtivät suurin joukoin Obaman voittoa, 78 % heistä äänesti häntä, ja 45 juutalaista valittiin kongressiin. Kuitenkin presidentti Bush on ollut useimpien juutalaisten mielestä kaikkein Israel-ystävällisin presidentti USA:n historiassa.
ANALYYTIKOT ovat alkaneet arvioida, miten Obama tulisi vaikuttamaan Israeliin ja sen suhteisiin palestiinalaisiin ja naapurivaltioihin. Päällimmäisenä on tietenkin Israelin ja PA:n väliset ”rauhankeskustelut”, joita on käyty viime vuoden joulukuusta lähtien ja joista ulkoministeri Rice tulee tekemään viimeisen arvionsa huomenna alkavan Israelin vierailunsa aikana. Israelin pelkona on, että Obaman hallitus tulee painostamaan Israelia myönnytyksiin, joihin se ei olisi muuten suostunut. Tämä voi tuntua sekä suhteessa palestiinalaisiin että Syyriaan, jonka kanssa Obama aloittanee vuoropuhelun saatuaan vallan käsiinsä. Sen sijaan yritykset estää Iranin ydinasehaaveet sotilaallisella iskulla voitaneen jättää pois laskuista. Obama on vihjaillut koventavansa Iranin vastaisia pakotteita, mutta myös aloittavansa suorat keskustelut presidentti Mahmoud Ahmadinejadin kanssa.
OBAMAN TYYLIIN näyttää kuuluvan puhuminen kahdella äänellä. Hän tuli luvanneeksi juutalaisille puhuessaan USA:ssa, että hän kannattaa yhtenäistä Jerusalemia, mutta perui lupauksensa myöhemmin havaittuaan tehneensä tyhmyyden. Nyt uutislähteet kertovat, että hän oli Israelin vierailunsa yhteydessä luvannut Mahmoud Abbasille kannattavansa Jerusalemin jakamista, mutta pyytänyt tätä pitämään asian salassa vaaleihin saakka.
http://www.joelstrumpet.com/?p=1570
3. MIELENKIINTOISTA on ollut myös seurata, miten kristilliset blokit ja web-sivut ovat arvioineet Barack Hussein Obaman asemaa kristilliseltä kannalta. Koska yleisenä tendenssinä on ollut nähdä, että maailma elää eräänlaista perustavaa laatua olevaa muutoskautta, liittyykö Obaman nousu USA:n korkeimpaan poliittiseen asemaan jollain tavoin maailman eskatologiseen odotukseen tai toteutumiseen? Joelstrumpet on yksi tällainen web-sivu, jossa esitetään arvioita puolesta ja vastaan. Siinä vakuutetaan Joel Richardsonin kirjoittamassa artikkelissa, ettei Obama ole ainakaan juutalaisten Messias, joka syntyi Betlehemissä, mutta ei voine olla myöskään muslimien odottama messias, mahdi, koska hänen tulee olla peräisin Assyriasta ja Magogista (Vähä Aasiasta).
http://www.joelstrumpet.com/?p=1574
Joelstrumpetin web-sivulla annetaan useita osoitteita, joissa arvioidaan, mitä Obaman valinta merkitsee USA:lle, kristityille ja maailmalle. Kirjoitus on osoitteella US election update. http://www.raidersnewsnetwork.com/
http://www.joelstrumpet.com/?p=1573 Em. osoitteet löytyvät tältä web-sivulta.
4. BARACK HUSSEIN OBAMAN valintaan USA:n presidentiksi liittyy lukuisia tavallisen ihmisen elämään vaikuttavia kysymyksiä, jotka ovat olleet kehitteillä ennen vaaleja USA:ssa ja joitten muotoileminen sitovien lakien muotoon on odottanut päättäväistä johtajaa ja hänen hallitustaan. Nyt monet tarkkailijat katsovat, että tällainen johtaja on löytynyt. Tärkeimpänä lienee Obaman pyrkimys muuttaa USA:n perustuslakia, jota pidetään ohjeellisena kaikkialla maailmassa. Obama haluaa perustuslakiin maininnan, että maan rikkaudet tulee jakaa kansalle, eli hän haluaa muuttaa USA:n marxilaisen talousmallin mukaiseksi sosialistiseksi ellei peräti kommunistiseksi valtioksi. Seuraava osoite: http://www.wnd.com/index.php?pageId=79411

TOINEN tällaisia kysymyksiä on elämän ja kuoleman kysymys, kysymys vapaasta abortista. Obama on senaattorina systemaattisesti kannattanut naisen oikeutta päättää odottamansa lapsen kohtalosta: Jääkö hän eloon vai tapetaanko hänet jossain odotuksen vaiheessa.
Tulee muistaa, että Pyhän Kirjan mukaan ihmisen sielu on veressä. Yksi ensimmäisistä elimistä, mitä hedelmöittyneelle alkiolle kehittyy on sydän ja oma verenkierto, joka ei missään vaiheessa sekoitu äidin verenkiertoon. Tämä tarkoittaa sitä, että hän on erillinen ihmisolento, jolla on oma sielunsa, alusta lähtien, ei äitinsä ruumiin jatke tai limamöykky, kuten jotkut lääkärit häntä kutsuvat. (3.Ms.17:10-12; 5.Ms.12:23-25)
USA:ssa laki sallii ”osittaisen syntymän abortin”, mikä tarkoittaa sitä, että täysin kehittynyt vauva hänen ollessaan vielä osittain synnyinkanavassa tapetaan niskaan työnnetyllä teräspuikolla ja hänen aivonsa imetään pois imuletkulla.
KOLMAS koskee suoraan kristittyjä. USA:ssa on kiihtyvässä määrin ollut pyrkimyksiä vähentää kristinuskolle kuuluvia symboleja ja jopa kieltää Jeesuksen tai Jumalan nimen käyttö julkisissa tilaisuuksissa tai yleisillä paikoilla. Huippua edustaa erään yksityisen oikeudelle jättämä kanne Raamattua vastaan, koska hän katsoo sen kieltoineen rajoittavan hänen vapauttaan ja aiheuttavan hänelle henkisiä traumoja ja syyllisyystiloja.
Obaman uskotaan vapauttavan gay-lainsäädännön. (homo/lesbo) Osoite:
http://www.joelstrumpet.com/?p=1572
USA:ssa on jo osittain otettu käyttöön islamin sharia-laki, vaikka sitä ei vielä virallisesti olekaan puettu lain muotoon. Se näyttää soluttautuvan yhteiskuntaan salaa, kuten seuraava osoite kertoo: http://www.joelstrumpet.com/?p=1569
Sharia-lakia muhamettilaiset suosittelevat yleisemminkin toteuttavaksi länsivalloissa varsinkin talouselämässä vastapainona länsivaltain talousopeille, jotka nyt ovat ajautuneet maailman-laajuiseen kriisiin. Pankkitoiminnassa sitä on jo toteutettu kaikessa hiljaisuudessa jo pelkästään siksi, että niiden hallintoneuvostoissa istuu muhamettilaisia varsinkin Persianlahden maista, joiden vaatimuksia on pyritty huomioimaan.
Jotkut vertaavat Obamaa Hitleriin, kuten seuraa otsikko väittää:
http://www.faithfreedom.org/obama.html
5. ISRAEL JA HAMAS ovat molemmat vakuutelleet, että viitisen kuukautta voimassa ollut tulitauko on edelleen voimassa eikä kumpikaan osapuoli halua peruuttaa sitä. Hamasin johtajat katsovat, ettei sotilaan sieppaamiseksi tarkoitetun tunnelin kaivaminen Gazasta Israelin tukikohdan alle merkitse tulitaukorikkomista. Sen sijaan IDF:n toimet sen tuhoamiseksi merkitsevät sen rikkomista. Asiat voidaan näköjään kevyesti kääntää ylösalaisin. Gazasta ammuttiin kaikkiaan 44 rakettia ja kranaattia parissa päivässä. Raketit olivat paranneltuja versioita tai Grad-raketteja, koska kaksi niistä ulottui Ashkeloniin saakka.
Debkafile kertoo, että Gazan palestiinalaiset ovat kehittäneet raketinlaukaisumenetelmiään siten, että he asentavat rakettitelineet talojen tasakatoille, jossa ne verhotaan harhauttavilla peitteillä ilmavalvonnan estämiseksi. Niiden tuhoaminen edellyttäisi iskemistä asuintaloon, mikä tietenkin toisi terroristeille tervetulleen propagandavoiton. Ilmeisesti talojen asukkailla ei ole mitään sanomista siihen, että heidän kotinsa asetetaan IDF:n ohjusiskujen kohteiksi.
IAF teki eilen kolmannen ohjusiskun Gazaan rakettimiehistön eliminoimiseksi. Siinä yksi miehistön jäsen kuoli ja neljä muuta haavoittui. (JP)
6. UUTISOTSIKOITA
- Barak vahvisti Ben-Eliezerille kuudennen paikan vaaliehdokaslistassa.
- Israel Hasson, Israel Beiteinin kakkosmies ja entinen Shin Betin varajohtaja, aikoo irrottautua puolueesta ja liittyä erimielisyyksien vuoksi Kadimaan.
- IDF:n sotilaat kävivät tuhoamassa Federmanin farmille pystytetyn merikuljetuskontin, mutta Kiryat Arban asukkaat rakensivat heti uuden. Uskoisi turvallisuusjoukoilla olevan tähdellisempääkin tekemistä kuin leikkiä kissaa ja hiirtä Kiryat Arban asukkaitten kanssa.
- Pääministeri Ehud Olmert joutuu poliisin kiirastuleen yhdeksännen kerran perjantaina. Poliisilla on kaikkiaan kuusi tutkimuskohdetta, joista kaksi alkaa olla valmis syytteen nostamiseksi. Olemrt aikoo matkustaa Washingtoniin vielä kerran pääministerin ominaisuudessa. Kysymys lienee lähinnä kohteliaisuus-käynnistä valtion kustannuksella, tuskinpa siellä mistään enää päätetään. Mutta jospa lisää aseita?
- Israelin USA:n lähettiläs James B Gunningham sanoo, että Obama tulee olemaan suuri Israelin ystävä ja katsoo luottavaisena yhteistyöhön.
- Israelin Labour- ja Kadima-puolueitten johtajat sanovat, että Obaman valinta USA:n johtoon vaatii vasemmistohallituksen Israeliin, eikä Netanyahun hallitus siten tule kysymykseen.
- Obaman ensimmäinen henkilövalinta oli henkilökuntapäällikön valinta. Siihen hän otti juutalaisen Rahm Emanuelin, joka toimi seremoniamestarina Rabinin ja Arafatin kuuluisassa kädenpuristuksessa Valkoisen Talon nurmikolla.
- Obaman politiikan suuntaa voitaneen seurata siitä, millaisia henkilöitä hän valitsee neuvonantajikseen sekä hallitukseensa ja avainvirkoihin.http:/

Comments

Popular posts from this blog

PERJANTAI 03.02.2017

Sunnuntai 22.08.2021

MAANANTAI 10.06.2019